< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 56 beoordelingen
  • 5 23-02-20

    Berend

    Huizen tever van eetplek. Leuke activiteiten

  • 10 23-02-20

    Annelies

    Prachtige reis met fantastische activiteiten onder fijne leiding van de beide gidsen. Goed verzorgd met uitstekend materiaal en fijne accomodatie. Maaltijden goed geregeld met aandacht voor de vegetariërs.

  • 10 23-02-20

    Anonieme Reiziger

    Er is geen omschrijving ingevuld.

  • 10 23-02-20

    Gerarda

    Fantastisch, goed verzorgd, kundige begeleiding, gevarieerd programma en prachtig land

  • 8 23-02-20

    Liv

    mooie omgeving, leuke activiteiten

  • 10 03-03-19

    Laurens

    Het was een fantastische reis! Een echte aanrader voor gezinnen die willen kennismaken met het hoge noorden en een unieke ervaringen willen opdoen.

  • 9 03-03-19

    Leonie

    We hebben genoten van een hele mooie reis naar een prachtig stukje Finland, Hossa. Officieel geen Lapland, maar dat mag de pret niet drukken. We hadden een actief programma en een fijne, rustige reisleider Joonas, voor wie niets te veel was om het de groep naar de zin te maken. We hebben leuke activiteiten ondernomen en veel gezien en gedaan. Heerlijk gegeten en logeerden in prima huisjes. Van te voren was niet duidelijk dat we zo ver van de 'bewoonde' wereld zouden zitten. De vraag bij aankomst op het vliegveld of iemand naar een supermarkt wilde, deed ons vreemd aan. Later toen we bij onze verblijfslocatie waren, begrepen we dat daar in de verre omgeving geen supermarkt te bekennen was.

  • 8 03-03-19

    Frank

    Reis voldeet aan alle verwachtingen; organisatie was supergoed dankzij onze lokale reisleider Joonas. Prachtige locatie, mooie verblijven, grootte van de reisgroep = OK. Activiteiten mooi aangepast aan leeftijd vd kids. Reisleider hield rekening met onze wensen.

  • 10 03-03-19

    Heike

    Prachtige familiereis! Mooie accommodatie, goed eten, elke dag winterse activiteiten. Alles super georganiseerd door onze Finse gids Joonas.

  • 9 03-03-19

    Nikkie

    Deze reis heeft ons alles geboden wat we er van hoopten en meer. De samenstelling van het actieve programma met veel keuzes waarbij ook rustige opties, de reisleiding ter plaatse, de huisjes en de blokhut, het eten (ook voor vegetariërs!): geweldig. De overweldigende natuur, de rust, de ruimte en het geluk van meestal heerlijk zonnig koud weer: fantastisch. En dan nog een bonus, het Noorderlicht: onbeschrijfelijk.

  • 8 23-12-18

    Jan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-12-18

    Theo

    Goede activiteiten en prachtige omgeving. Uitstekend materiaal.

  • 8 23-12-18

    Annelies

    Een goed verzorgde reis met een goede mix aan activiteiten en relaxen in je eigen cabin met sauna. De winterkleding die je kunt huren is van goede kwaliteit, we hebben het daarmee niet koud gehad.

  • 8 23-12-18

    Hilde

    Hele leuke reis. Activiteiten waren geslaagd, langlaufen, sneeuwschoentracking, husky's en snowscooter.

  • 8 23-12-18

    Yvonne

    Mooie omgeving met prachtig ingerichte huisjes inclusief sauna. Goede actieve reisgids Jonas. Centrale eetgelegenheid was helaas sfeerloos en het eten erg eenzijdig. Smaakte prima maar elke dag dezelfde groente en sla.

  • 8 23-12-18

    Christel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-02-18

    David

    Aangename familiereis met een goede balans tussen activiteiten en momenten om te relaxen. De begeleidsters speelden uitstekend in op de vragen van de groep en hadden steeds een passend voorstel klaar. We hebben er van genoten.

  • 9 25-02-18

    Wim

    De reis verliep vlot. De vliegreis was basic maar in orde. In de cottages in het natuurpark voelden we ons vlug thuis en in het restaurant zorgde het gastvrije en vriendelijke personeel voor lekkere maaltijden. Heidi, de lokale gids en verantwoordelijke voor het activiteitenprogramma zorgde samen met Theresa voor een onvergetelijke week waar iedereen aan zijn trekken kwam.

  • 8 25-02-18

    Gijs

    prachtige reis. Allerlei indrukken en belevenissen die echt nieuw voor ons waren.

  • 9 25-02-18

    Anita

    Goede enthousiaste begeleiding van de totale reis maar ook bij de activiteiten zelf, goed materiaal ter beschikking, goed evenwicht in (georganiseerde) activiteiten en op jezelf kunnen zijn.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.698
Naar boven