< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,9
8.7 40 beoordelingen
  • 8 25-02-18

    David Van Grieken

    Aangename familiereis met een goede balans tussen activiteiten en momenten om te relaxen. De begeleidsters speelden uitstekend in op de vragen van de groep en hadden steeds een passend voorstel klaar. We hebben er van genoten.

  • 9 25-02-18

    Wim Van Grieken

    De reis verliep vlot. De vliegreis was basic maar in orde. In de cottages in het natuurpark voelden we ons vlug thuis en in het restaurant zorgde het gastvrije en vriendelijke personeel voor lekkere maaltijden. Heidi, de lokale gids en verantwoordelijke voor het activiteitenprogramma zorgde samen met Theresa voor een onvergetelijke week waar iedereen aan zijn trekken kwam.

  • 8 25-02-18

    Gijs Van Dongen

    prachtige reis. Allerlei indrukken en belevenissen die echt nieuw voor ons waren.

  • 9 25-02-18

    Anita Borgerink

    Goede enthousiaste begeleiding van de totale reis maar ook bij de activiteiten zelf, goed materiaal ter beschikking, goed evenwicht in (georganiseerde) activiteiten en op jezelf kunnen zijn.

  • 9 31-12-17

    Anne Jet Modders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-12-17

    Bijzondere ervaring om een week in Lapland te zijn. Met elke dag een excursie waarvan nog lang kan worden nagenoten. Zeker een groot compliment aan onze gids. Heel betrokken, niets was haar te veel .

  • 7 31-12-17

    Sandra Smits

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-12-17

    Frank Berg

    Leuke, actieve reis door besneeuwd Lapland!

  • 10 31-12-17

    Myrthe Duits

    In een woord fantastisch!

  • 9 25-02-17

    Bryan Valkenburg

    Een volle week genieten van de vele afwisselende sneeuwactiviteiten. Daarnaast sprak de rust en stilte me enorm aan.

  • 8 25-02-17

    Monique Doornkamp

    Goed georganiseerde reis.

  • 9 25-02-17

    Marcel Van Britsom

    super programma, super georganiseerd

  • 8 18-02-17

    Martijn Brontsema

    leuke afwisselende actieve wintervakantie.

  • 9 18-02-17

    Annette Trompke

    Prachtige winterreis, goede mix van actief zijn en uitrusten.

  • 8 18-02-17

    Nanette De Vries

    Prachtige, actieve familie rondreis. Wat een schitterend land. Onze zeer relaxte begeleider Tarmo wist ons heel veel informatie te geven over het land. Helaas was het visitor-centre waar we aten wat minder gezellig dan het huis waar we midden in de week een nacht verbleven.

  • 8 24-12-16

    Etelka Moll

    Het was een hele leuke vakantie met veel activiteiten. Prachtige sneeuw en natuur.

  • 10 24-12-16

    Kim Van Den Broek

    Het was een geweldige reis in de prachtige natuur van Fins lapland. Je leert het land en de natuur op een indrukwekkende wijze kennen en er zijn veel mogelijkheden om nog dichter bij de natuur te komen.

  • 9 24-12-16

    Femke Linnartz

    Hoewel Finland tot Europa behoort, voelde echt toch als een cultuurschok: de uitgesterktheid, de stilte en de rust zijn moeilijk te omschrijven.... Voor ons, als echte skifanaten, was dit wintersport op een hele andere manier....geweldig!!!! Alles was goed geregeld. Het materiaal (schoenen, skies, ...) waren erg goed.

  • 9 24-12-16

    Febe Naber

    Leuke en gezellige reis door de activiteiten, groep en gids. Finland is een heel mooi en rustig land.

  • 10 24-12-16

    Luuk Van Den Broek

    Sawadee heeft met deze reis bewezen dat ook een week voldoende is om de sfeer van een land te proeven. De reis naar Lapland is een heel erg mooie reis met afwisseling tussen vrije tijd die je kunt besteden aan het wandelen door het mooie bos of het sleen van een van de heuvels en tussen de activiteiten van het traditionelle ijsvissen tot de Huskysledentocht. Een reis met vele mooie ervaringen die ik heel waarschijnlijk nooit meer zal waarnemen in mijn leven. Deze reis is het dus duidelijk waard als je houdt van een beetje bewegen in de frisse lucht, van stilte en van traditionelle landschappen bestaand uit heuvels, bomen en meertjes.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Familiereizen vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor de zomer van 2019 is boekbaar! Wees verzekerd van een plek op jullie favoriete reis en ontvang:

  • Tot € 100,- vroegboekkorting p.p.
  • WakaWaka Solar charger incl. zaklamp t.w.v. € 69,-
  • Slechts € 20,19 aanbetalen
  • Omboekgarantie