< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,9
8.9 25 beoordelingen
  • 8 24-12-16

    Etelka Moll

    Het was een hele leuke vakantie met veel activiteiten. Prachtige sneeuw en natuur.

  • 10 24-12-16

    Kim Van Den Broek

    Het was een geweldige reis in de prachtige natuur van Fins lapland. Je leert het land en de natuur op een indrukwekkende wijze kennen en er zijn veel mogelijkheden om nog dichter bij de natuur te komen.

  • 9 24-12-16

    Femke Linnartz

    Hoewel Finland tot Europa behoort, voelde echt toch als een cultuurschok: de uitgesterktheid, de stilte en de rust zijn moeilijk te omschrijven.... Voor ons, als echte skifanaten, was dit wintersport op een hele andere manier....geweldig!!!! Alles was goed geregeld. Het materiaal (schoenen, skies, ...) waren erg goed.

  • 9 24-12-16

    Febe Naber

    Leuke en gezellige reis door de activiteiten, groep en gids. Finland is een heel mooi en rustig land.

  • 10 24-12-16

    Luuk Van Den Broek

    Sawadee heeft met deze reis bewezen dat ook een week voldoende is om de sfeer van een land te proeven. De reis naar Lapland is een heel erg mooie reis met afwisseling tussen vrije tijd die je kunt besteden aan het wandelen door het mooie bos of het sleen van een van de heuvels en tussen de activiteiten van het traditionelle ijsvissen tot de Huskysledentocht. Een reis met vele mooie ervaringen die ik heel waarschijnlijk nooit meer zal waarnemen in mijn leven. Deze reis is het dus duidelijk waard als je houdt van een beetje bewegen in de frisse lucht, van stilte en van traditionelle landschappen bestaand uit heuvels, bomen en meertjes.

  • 10 28-02-16

    Dewy Jonas

    Mijn dochter en ik hebben een fantastische week gehad. De reis was goed georganiseerd. De gids zeer enthousiast en beschikt over ontzettend veel kennis over de natuur een echte 'wildernisman'. De activiteiten zijn onvergetelijk. De tocht met de husky's een hele bijzondere belevenis. En de accommodaties heel knus en gezellig.

  • 10 28-02-16

    Yvette Pot

    Lapland was een hele mooie ervaring. Alles goed geregeld, leuke groep, leuke gids, top accommodatie en hele leuke activiteiten in een schitterende omgeving.

  • 9 28-02-16

    Saskia Smit

    De familiereis was super! Goed georganiseerd.

  • 8 21-02-16

    Marleen Slaa

    Ik heb erg genoten van deze familiereis. Het winterlandschap van Finland is prachtig! Allerlei dingen ondernomen in de sneeuw. t was ook leuk om eens te slapen in een eenvoudige Finse Berghut, inclusief het maken van een ijs-wak om af te koelen na de sauna.. De rendierboerderij sprong er uit qua gastvrijheid. Wat was het daar mooi en verzorgd. De Huskyhondentocht was sowieso bijzonder, super gaaf om gedaan te hebben! Onze gids en stagiaire waren erg vriendelijk en de hele week in de weer om er iets fantastisch van te maken. Complimenten!

  • 8 21-02-16

    Frank Wilschut

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-02-16

    Arjan Wilschut

    Het was een prachtige ervaring de reis was vormgegeven zoals van te voren beloofd we hebben mooie activiteiten ondernomen en hebben genoten van de mogelijkheden in de sneeuw.

  • 9 21-02-16

    Hans Huiszoon

    Gave familiereis, veel afwisseling van husky's, rendieren tot langlaufen en sneeuwschoenentocht met erg goede begeleiding, leuke groep en goede accommodaties

  • 9 27-12-15

    Andre Koopman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 27-12-15

    Chris Van Ceulebroeck

    De familiereis was fantastisch.Een heel lieve equipe van organisators zowel de reisleider als de kookploeg.Overtrof alle verwachtingen.Heel veel afwisseling.De eerste dag /bij de huskytocht waren we nog niet voorbereid op de koude. 200% tevreden

  • 8 27-12-15

    Marieke Kuijper

    Een prachtige reis naar Lapland, met veel verschillende activiteiten. De verzorging was erg goed, zowel door de begeleider als van de beheerders van het informatiecentrum waar ook de maaltijden werden verzorgd.

  • 9 27-12-15

    Cas Elshout

    Wat een bijzondere familiereis! Heel actief, overweldigende natuur en een fantastische gids.

  • 8 27-12-15

    Wilma Schellekens

    fantastische beleving van natuur en stilte. heel bijzonder!

  • 9 27-12-15

    Chantal Huf

    Geweldige omgeving. Heel puur. Mooie afwisseling van activiteiten en rust. Super goede lokale gids!.

  • 8 27-12-15

    Ize Van De Louw

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 20-12-15

    Bert Kempers

    De reis was leuk. Het aanbod was minder actief en spannend dan ik van te voren had gedacht. Het bezoek aan een rendier farm en het ijsvissen stelde niet veel voor, wat jammer was. We hadden pech met het weer (-10 tot + 5 met veel bewolking, regen en wat sneeuw) maar dat is onafhankelijk van jullie aanbod.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.498
Naar boven