< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Kuusanka - Kuusamo

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   full-board
  Hotel Kuusanka is een kleinschalig hotel met 12 kamers. Het hotel ligt in het centrum van Kuusamo en is ideaal gelegen tegenover het centrale plein. In dit hotel verblijf je de eerste nacht.
 •  

  Karhunkainalo - Hossa - Familiereis

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   full-board

  Deze goed uitgeruste accommodaties liggen aan de oever van een meer. Er zijn vier cabins en twee appartementen.

  De cabin beschikt over 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. In de woonkamer bevindt zich nog een slaapbank voor 2 personen. De cabin biedt dus ruimte voor een familie van maximaal 6 personen. Verder is er een keuken/woonkamer en een eigen badkamer. Je kan gebruik maken van de sauna in het algemene gebouw, bij het meer. 


  De twee losstaande appartementen verschillen in faciliteiten:
  Het grote appartement heeft twee 2-persoonskamers en één badkamer. In de woonkamer bevindt zich nog een slaapbank voor 2 personen. Dit appartement is geschikt voor een familie van maximaal 6 personen.

  Het kleine appartement heeft één 2-persoonskamer en een eigen badkamer. In de woonkamer bevindt zich nog een slaapbank voor 2 personen. Dit appartement is geschikt voor een familie van maximaal 4 personen.

  Beide appartementen zijn voorzien van een kitchenette en een eigen sauna.

 •  

  Jatkonsalmi Nature Cabin - Familiereis - Hossa

  • image image
   full-board
  • image image
   gedeelde badkamer

  Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling (vanuit Hossa) slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. Je slaapt hier één nacht. Hier deel je de kamer en het sanitair met meerdere personen (max. 6). Ook hier is weer een sauna aanwezig om bij te komen na een dag in de sneeuw. 

Accommodatie algemeen

De dag van aankomst overnachten we in een hotel in Kuusamo. In Hossa slaap je in een appartement met daarin een aantal gescheiden kamers. Bij een volle groep kan het zijn dat we kamers gebruiken in het nabijgelegen hotel. Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. In de berghut kan een tweepersoonskamer niet worden gegarandeerd waardoor je wellicht met meerdere mensen (maximaal 6) een kamer deelt. In de berghut kun je gebruik maken van de sauna.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een (mini)bus voor onze transfers. Deze is alleen gereserveerd voor de inbegrepen activiteiten volgens programma.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!