Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Karhunkainalo familie - Hossa

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  In Hossa verblijven we in zeer comfortabele accommodaties. Alle appartementen zijn mooi gelegen en voorzien van een kitchenette en een eigen sauna. Ook is er in alle appartementen wifi.

 •  

  Jatkonsalmi Nature Cabin - Hossa

  • image image
   wifi
  • image image
   gedeelde badkamer

  Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. Je slaapt hier één nacht. Hier deel je de kamer en het sanitair met meerdere personen (max. 6). Ook hier is weer een sauna aanwezig om bij te komen na een dag in de sneeuw. De berghut beschikt over wifi.

Accommodatie algemeen

In Hossa slaap je in een appartement met daarin een aantal gescheiden kamers. Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. In de berghut kan een tweepersoonskamer niet worden gegarandeerd waardoor je wellicht met meerdere mensen (maximaal 6) een kamer deelt. In de berghut kun je gebruik maken van de sauna. De accommodaties die we gebruiken zijn voorzien van wifi.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met eigen vervoer dat alleen gereserveerd is voor de inbegrepen activiteiten volgens programma. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

 •  

  Vervoer - Finland

  De bus op de eerste twee foto's is geschikt voor kleinere groepen. Foto drie en vier zijn foto's van de bus die gebruikt wordt voor grotere groepen.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.829
Naar boven