< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Kuusanka - Kuusamo

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   full-board
  Hotel Kuusanka is een kleinschalig hotel met 12 kamers. Het hotel ligt in het centrum van Kuusamo en is ideaal gelegen tegenover het centrale plein. In dit hotel verblijf je de eerste nacht.
 •  

  Karhunkainalo - Hossa - Familiereis

  • image image
   full-board
  Deze appartementen liggen aan de oever van het meer en zijn goed uitgerust met een verzorgde huiskamer, keuken, toiletten en douches. Gedurende de vijf nachten die je hier slaapt kun na een lange dag in de sneeuw gebruik maken van de sauna bij het meer.
 •  

  Jatkonsalmi Nature Cabin - Hossa

  • image image
   full-board
  Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. Hier deel je de kamer en het sanitair met meerdere personen (max. 6). Ook hier is weer een sauna aanwezig om bij te komen na een dag in de sneeuw.

Accommodatie algemeen

De dag van aankomst overnachten we in een hotel in Kuusamo. In Hossa slaap je in een appartement met daarin een aantal gescheiden kamers. Bij een volle groep kan het zijn dat we kamers gebruiken in het nabijgelegen hotel. Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse berghut midden in het bos. In de berghut kan een tweepersoonskamer niet worden gegarandeerd waardoor je wellicht met meerdere mensen (maximaal 6) een kamer deelt. In de berghut kun je gebruik maken van de sauna.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een (mini)bus voor onze transfers. Deze is alleen gereserveerd voor de inbegrepen activiteiten volgens programma.

Familiereis Lapland Winter

Avontuur in de sneeuw

image
8 dagen vanaf € 1.498
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!