< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 31 beoordelingen
 • 8 20-04-19

  Monique

  Mooie reis. Het was de eerste keer dat we op vakantie gingen met een familiereis. De groep was leuk. We hebben veel gezien: mooie landschappen, medina's, de belangrijkste steden, de woestijn met de kamelen en het mooie stadje Essaouria. Het is geen uitrust vakantie. De eerste week zat erg vol en de busreizen waren vaak lang. De Nederlandse reisgids en buschauffeur waren erg goed. De tweede week was rustiger en er was meer vrije tijd. Wij hebben een mooie vakantie gehad in een mooi land.

 • 6 20-04-19

  Mariken

  Over het geheel genomen vind ik dat er te veel tijd in de bus nodig is geweest om met name het noordelijke deel (eerste week) van Marokko te bekijken en dat de bezienswaardigheden die ons daar getoond zijn het niet verdienen om daar zo veel voor te rijden. De lokale gids wilde ons vooral laten zien hoe ontwikkeld (westers) Marokko is, terwijl wij juist graag de authenticiteit van het land wilden zien. Het kwam op mij over alsof hij juist de authentieke (soms primitieve) gang van zaken uit de weg wilde gaan. Zijn autoritaire houding was voor het hele gezelschap en in het bijzonder onze Nederlandse gids onaangenaam en de door hem gegeven informatie over het land was onder de maat. Voor de kinderen was het een goede formule, zij hebben echter geen vergelijkingsmateriaal.

 • 8 20-04-19

  Amber

  We hebben met 7 gezinnen een rondreis gemaakt in Marokko. We hebben de reis als positief ervaren. De Marokkaanse gastvrijheid, het heerlijke eten, overweldigende steden en afwisselende natuur hebben we goed kunnen ervaren gedurende de 15 daagse familie rondreis.

 • 8 20-04-19

  Karel

  Heel veel gezien, maar programma was in de eerste dagen te druk. Daarnaast veel commerciële activiteiten van de lokale reisgids met verplichte stops bij verkooppunten (waar dan voor de vorm een praatje aan vooraf gaat). Ging ten koste van reisgenot door langere reisdagen. Lokale reisgids was dwingend, discussie met ned. reisleidster en groep. Jammer!

 • 10 20-04-19

  Floor

  ik vond de dromedaris heel leuk en het slapen in de woestijn en gewoon in de stadjes met de kinderen en gevoetbald met Marokkaanse kinderen die we helemaal niet kende

 • 8 20-04-19

  Marloes

  Onze eerste ervaring met reizen met een groep met ouders met kinderen. De groep was gezellig en de kinderen in de leeftijd 10-17 jaar konden het goed vinden onderling. Hoogtepunten waren de kleurrijke medina's, drukke steden, de woestijntocht, het groene natuur/cultuurlandschap bij de Todra kloof en de afsluiting in Essaouira aan de kust. Onze Nederlandse gids en chauffeur waren top. Onze Marokkaanse gids wist veel maar het kostte soms moeite om de informatie los te krijgen en ook werd vaak voor ons gekozen in plaats van opties te geven. De reisafstanden zijn toch wel groot en je zit dus lange uren achtereen in de bus, maar er valt onderweg gelukkig heel veel te zien. We hebben al met al een hele mooie vakantie gehad en de kinderen gaven aan graag nog eens terug willen naar Marokko.

 • 8 04-08-18

  Henk

  Goede gids, veel diversiteit: cultuur, natuur, relax en strand. Laatste verblijf in El Jadida was een afknapper na het hotel in Essaouira.

 • 8 04-08-18

  Suzan

  De reis was goed georganiseerd en de gids wist heel veel we hebben veel van het land gezien en veel achtergrond info gekregen.

 • 8 04-08-18

  Eugenie

  We hebben een top vakantie gehad, we hadden een erg prettige groep, contact met de kinderen en de ouders was prima. De gids en de chauffeur voldeden ook aan onze wensen. Een minpuntje was dat we diverse keren met de groep een toeristenwinkel ingeleid werden. Persoonlijk heb ik hier een hekel aan. Heb dit aangegeven aan de gids. De reis waas erg gevarieerd. Marakech vond ik persoonlijk tegenvallen. We hadden een vrij programma, maar hadden met de groep afgesproken een fietstocht te gaan maken bij een door de gids aangeraden bedrijf. De onderhandelingen over de prijs verliepen erg moeizaam. de fietstocht viel daarna ook nog eens zwaar tegen... Verder was het helemaal top. Hotels waren niet allemaal even luxueus, persoonlijk heb ik daar niet veel problemen mee, andere reisgenoten dachten daar soms anders over. Al met al heeft de reis aan onze verwachtingen voldaan.

 • 7 04-08-18

  Anoniem

  Mooie reis; maar wel intensief.

 • 8 04-08-18

  Jacqueline

  Reis zit goed in elkaar, een opbouw in hoogtepunten, wel lange afstanden af te leggen in de bus. Wat mij betreft had het verblijf in Fes met 1 dag uitgebreid kunnen worden.Wij hebben als groep besloten om pas in de middag naar El Jadida af te reizen waardoor het verblijf in Essaouira verlengd wordt. Hierdoor creëer je ook meer ruimte voor Fes misschien? Ook bezoek aan Ifrane (lijkt op Zwitsers dorp ) weglaten. Voegt niets toe naar mijn idee! Verblijf in Marrakech mag ook langer. Prima lokale gids die ook veel extra info gaf over gewoonten en gebruiken. Uitstekende chauffeur!

 • 10 28-07-18

  Tessa

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 28-07-18

  Bizou

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 28-07-18

  Kristof

  Mooie 14 daagse rondtocht door Marroko. Een goede organisatie door Sawadee.

 • 8 28-07-18

  Anoniem

  Afwisselende reis, steden, woestijn en strand soms wel lange vermoeiende reisdagen, (maar dat kan natuurlijk niet anders in een rondreis). Kwaliteit van Sawadee vind ik goed. De reisbegeleiding, chauffeur en gids waren ook goed.

 • 8 28-07-18

  Monique

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 28-07-18

  Jeanine

  Marokko leren kennen, geweldige gids en prachtige hotels. Erg zwaar was het bijna dagelijks weer inpakken en verder reizen.

 • 9 21-07-18

  Gert-Jan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 21-07-18

  Emma

  Erg leuk

 • 7 21-07-18

  Bas

  Super begeleiding, hotels niet allemaal top.

Familiereis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
15 dagen vanaf € 1.298
Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!