< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Riverside - Dalyan

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het hotel is rustig gelegen aan de rivier de Dalyan op slechts vijf minuten loopafstand van het haventje. De comfortabele kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en balkon. Er is een groot buitenzwembad met kinderbad aanwezig om lekker in te ontspannen. Het restaurant bevindt zich in de buitenlucht waar ze heerlijke Turkse specialiteiten op het menu hebben staan.
 •  

  Homestay Arsakoy - Arsaköy

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Homestay Arsakoy

  Je overnacht in het dorpje Arsaköy, waar de tijd stilgestaan lijkt te hebben. Mannen drinken hun kopje thee en spelen een spelletje backgammon. We verblijven in een eenvoudig huis omringd door fruitbomen. Je kunt hier slapen in een tent, onder de sterrenhemel of in een meerpersoonskamer in het huis. 's Avonds krijgen we een traditionele maaltijd, waarbij dolma (gevulde wijnbladeren) niet zal ontbreken.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

Accommodatie algemeen

De hotels in Dalyan en Kas zijn comfortabel. We overnachten in 2-persoonskamers met douche en toilet. Tijdens de reis maken we gebruik van kleinschalige familiehotels, hierdoor kan het voorkomen dat de groep verdeeld wordt over twee bij elkaar gelegen hotels. Uiteraard blijf je als gezin altijd bij elkaar. De overnachting (een) bij de lokale families is eenvoudig, je slaapt met meerdere personen op een kamer en je deelt de badkamer en toilet.

LET OP: Een driepersoonskamer is, tenzij anders omschreven, altijd een tweepersoons kamer met bijplaatsing van een extra bed (stretcher o.i.d.), dus niet geschikt voor jong volwassenen en volwassenen. Bovendien gaat dit altijd ten koste van de leefruimte.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Tijdens de overnachting (één) bij de lokale familie kunnen we geen eenpersoonskamer bieden.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis is het aantal reisdagen beperkt, we reizen met een eigen bus.

Familiereis Zuid-Turkije Familiereis - voorjaar en najaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 juni 2019

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.