< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 523 beoordelingen
  • 8 19-01-20

    Ruben

    Een mooie reis waarin je veel ziet en meemaakt. Een bijzonder avontuur met regelmatig kamperen in de natuur.

  • 8 19-01-20

    Denise

    Mijn vriend en ik hebben een fantastische reis gehad. Van het begin af aan was alles goed geregeld. De gids, de kok en de chauffeur hebben goed voor ons gezorgd. Twee dagen hebben we 10 uur in de truck gezeten en die dagen waren wel vermoeiend. Maar toch waren deze dagen ook leuk omdat je veel van de omgeving ziet. De safari parken waren prachtig en we hebben veel dieren gezien. De sanitaire voorzieningen tijdens de reis waren soms erg vies dus dat vond ik een minpuntje. Het kamperen vond ik leuker dan verwacht. We kampeerde vaak op prachtige plekken midden tussen de dieren. Deze dagen kookte ook onze 'eigen' kok voor ons en dit was altijd het lekkerste. Het was jammer dat we haar niet mee konden nemen naar Zanzibar want daar was het eten bij het laatste hotel gewoon slecht. Verder was Zanzibar prachtig en heb ik enorm genoten van de Safari Blue.

  • 8 19-01-20

    Marianne

    Is een vermoeiende reis mede in verband met het vele reizen. Ook de excursies tussendoor waren interessant, maar zorgden niet voor rustmomenten.

  • 8 19-01-20

    Elise

    Mooie reis, veel dieren gezien en het kamperen in de natuur was indrukwekkend.

  • 6 19-01-20

    Sarah

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-10-19

    Richard

    Zeer mooie maar ook wat intensievere reis met heel veel dieren spotten. Het 'intensieve' aan deze vakantie is dat je vaak in koepeltentjes slaapt op matjes en je deze ook zelf dient op te zetten en af te breken. Ook wordt er van je verwacht dat je helpt met de boodschappen en de vaat. Dit is helemaal niet erg, maar houd er wel rekening mee. Ik adviseer zelf een matje mee te nemen, en een goede hoofdlamp. Op deze reis ga je heel veel dieren zien en mooie omgevingen. En dat is uiteindelijk bovengenoemde allemaal waard. Zeer zeker een aanrader! Wij hadden Jesse als gids, Dan als chauffeur, en Kyoko als kok. Alle drie toppers op hun vakgebied en zeer fijn in de omgang.

  • 9 06-10-19

    Huib

    Fantastische reis met heel dieren, maar qua cultuur een ware beleving. Fijne verhoudingen tussen kamperen en overnachtingen in een lodge of hotel.

  • 8 06-10-19

    Meggie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-10-19

    Richard

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-10-19

    Gaby

    Top chauffeur, kok en reisleiding

  • 9 06-10-19

    Jacqueline

    Geweldige reis gehad. We hadden n hele fijne groep met goede reisbegeleiders. Jesse was n erg enthousiaste reisleider, chauffeur Dan was onvermoeibaar bij de game drives en Kyoko wist telkens weer geweldige maaltijden te bereiden. Petje af voor hun! Overnachtingen op de campings zorgen voor n extra beleving in de natuur, maar de afwisseling met de lodges zijn wel heel fijn. Weer n bed en fatsoenlijk sanitair voelt dan als luxe😀.

  • 7 06-10-19

    Jeroen

    Reis was super, heel veel dieren gezien en twee mooie landen.

  • 9 06-10-19

    Marie - Jeanne

    Een fantastische reis met zowel een top groep als top reisbegeleider. We hebben 2 x de big 5 mogen zien. Magisch gewoon! De natuur,de hartelijke mensen en de mooie diertjes maakten dit alles tot een onvergetelijke ervaring die ik iedereen kan aanraden ook als onervaren kampeerder.

  • 9 06-10-19

    Marie-Jeanne

    Ik heb gekozen voor de single reis,en had het geluk dat ik in een enorme sociale en gezellige groep kwam. Iedereen hielp elkaar met de tentjes, samen koken boodschappen etc. Het eten van kyoko onze kok was lekkerder dan in welk hotel ook. Ik mis zijn lekkere eten. Bovendien hadden we geluk met onze chauffeur Dan die ons door de prachtige gamedrives heeft gereden met zijn onuitputtelijke enthousiasme. 2x the big five mogen zien en zoveel ander moois. Deze reis was uiteraard niet mogelijk geweest zonder onze reisleider Jesse. Echt een topper met veel energie, altijd beschikbaar voor ons en oprechte interesse. We hebben veel moois gezien, zoveel mooie beesten,prachtige natuur en ook de bevolking is hartelijk.

  • 8 06-10-19

    Jeroen

    Super reis. Kamperen en de voorzieningen vielen niks tegen. Alles was goed voor elkaar en goed geregeld. Onze kok maakte elke dag weer echt lekkere dingen klaar.

  • 8 15-09-19

    Wil

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-09-19

    Ralph

    Fantastisch. Hebben het geluk gehad om heel veel wild life te zien.

  • 9 15-09-19

    Lut

    Super geslaagde reis. Al mijn verwachtingen ivm mensen, dieren, groep, organisatie, eten zijn ingelost. Enkel dag 8, 9 en 10 zouden misschien iets actiever kunnen worden mits andere indeling. Voor de rest prima programma. Jesse blinkt uit in enthousiasme en professionaliteit, Dan is een goede chauffeur en spotter van wild en Kioko bereidt super lekkere maaltijden, ook vegetarisch.

  • 8 15-09-19

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-09-19

    Hettie

    Ik heb genoten van de reis. Het voldeed aan alle verwachtingen. Heel veel wild kunnen spotten en prachtige landschappen in Kenia en Tanzania mogen ervaren. De eerlijkheid m.b.t. de zwaarte van de reis, maakte de lange reisdagen en het gehobbel op slechte wegen in de truc dragelijk. De combinatie van kamperen en lodges was prima.

Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Masai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.239
Avontuur-Plus
Naar boven