< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 502 beoordelingen
 • 8 15-09-19

  Ralph

  Fantastisch. Hebben het geluk gehad om heel veel wild life te zien.

 • 9 15-09-19

  Lut

  Super geslaagde reis. Al mijn verwachtingen ivm mensen, dieren, groep, organisatie, eten zijn ingelost. Enkel dag 8, 9 en 10 zouden misschien iets actiever kunnen worden mits andere indeling. Voor de rest prima programma. Jesse blinkt uit in enthousiasme en professionaliteit, Dan is een goede chauffeur en spotter van wild en Kioko bereidt super lekkere maaltijden, ook vegetarisch.

 • 8 15-09-19

  Peter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-09-19

  Hettie

  Ik heb genoten van de reis. Het voldeed aan alle verwachtingen. Heel veel wild kunnen spotten en prachtige landschappen in Kenia en Tanzania mogen ervaren. De eerlijkheid m.b.t. de zwaarte van de reis, maakte de lange reisdagen en het gehobbel op slechte wegen in de truc dragelijk. De combinatie van kamperen en lodges was prima.

 • 8 08-09-19

  Margreeth

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-09-19

  Rob

  Een fantastische, avontuurlijke reis die je het echte Afrika laat zien. Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur en tussen kamperen in de wildernis en verblijf in goede lodges. Een reis om nooit te vergeten!

 • 9 08-09-19

  Annegien

  Een mooie afwisselende reis met safari’s door diverse wildparken. Kamperen op mooie plekken, oké het is basic, maar geweldig die hyena’s rond je tent! En het Victoria meer verraste mij! Ngorongoro krater is prachtig, maar op sommige momenten echt te druk rondom de dieren, maar ben verwend bij andere Afrika reizen. Voor de safari liefhebber is het een reis die je ooit in je leven moet hebben gemaakt. Reisleider Edwin regelde alles prima, Alex reed ons veilig rond en Ibrahim kookte de lekkerste maaltijden. Kortom, een geslaagde reis. En dan eindelijk de cheeta’s zien!

 • 8 27-07-19

  Veronique

  Mooie route en heel veel gezien. Soms lange reisdagen die werden goed gemaakt met paar dagen op een plek. Goede afwisseling dus.

 • 9 27-07-19

  Roeland

  Prachtige reis met veel dieren, mooie natuur en leuke bezoeken aan de lokale bevolking.

 • 8 27-07-19

  León

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-07-19

  Dick Jan

  Een prachtige en onvergetelijke vakantie, maar ook behoorlijk intensief. De activiteiten zijn redelijk eenzijdig (rijden, wild spotten), dus de wandel- en fietstocht waren meer dan welkom!

 • 10 27-07-19

  André

  Een mooie reis voor mensen die veel en verschillende dieren willen zien in het wild. De reis bevat een paar lange reisdagen. Met name de dag dat de grens Kenia -Tanzania wordt gepasseerd is lang, maar kent wel een leuke onderbreking. De grens zelf is een suf, eenecht bureaucratisch gedoetje en duurt z’n tijd... De reis is goed opgebouwd. Door de diversiteit aan nationale parken die worden aangedaan krijg je de kans om veel verschillende dieren die uniek zijn voor een bepaalde omgeving te zien. Wij hadden t geluk een tijd lang een troep wilde honden te bekijken! De afsluiting op Zanzibar is top. Stone Town is de moeite Van t verkennen waard. De reisbegeleiding was helemaal top! Peter wist altijd een heerlijke en gezonde maaltijd te maken, Kim chauffeerde ons bekwaam overal heen en Lelei is een geweldige reisleider. Tip: kies een trip met lokale reisbegeleider. Die kan je zoveel over t land vertellen.

 • 10 27-07-19

  Leon

  Dit is de reis van het intens staren naar dood hout en rotsblokken, in de hoop dat één of ander dier is. Intensief, maar zeer voldoening gevend. Kenia en Tanzania zijn prachtige landen, met prachtige mensen en hebben veel te bieden. De goed georganiseerde reis door deze landen kan zo nu en dan wat minder comfort bieden (lees: primitieve campings), maar voor mij geeft dat een reis als deze wat extra charme.

 • 8 16-07-19

  Anne-Mieke

  Het was een erg leuke reis. We hebben enorm veel dieren gezien. Derk was ook een hele leuke reisleider.

 • 9 16-07-19

  Pauline

  De reis was zeer afwisselend. Veel wilde dieren gezien, maar ook dorpjes bezocht. Het was de eerste keer dat ik in Afrika was en heb nu een duidelijker beeld. De groepsleider was sympathiek en wist veel van de dieren. Mooie plekken om te kamperen (Samburu en Victoriameer) Jammer dat we niet de hele tijd dezelfde crew en chauffeur hadden. Veel wisseling in trucks/busjes. Reis was ‘vermoeiend’ en weinig comfort. Maar dat was ook vantevoren en op de website aangegeven. Wel luxe was dat er door de crew goede maaltijden bereid werden.

 • 10 16-07-19

  Ingeborg

  Gekregen wat werd beloofd. Superveel dieren en ook ruime kennismaking op cultureel gebied.

 • 8 16-07-19

  Lida

  goede afwisseling in activiteiten en overnachtingsplaatsen

 • 9 16-07-19

  Tom

  Safari reis bij uitstek, uiteraard veel geluk gehad met het spotten van dieren. Veel natuur door afwisselend landschappen. Elke reisdag wel een ander uitzicht.

 • 7 16-07-19

  Tom

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 16-07-19

  Christianne

  Wat een fantastische reis hebben we gehad! Een mooie balans tussen drukke safari's, chille rustdagen met optionele excursies, en genieten van het wonderbaarlijke landschap. Onze reisleider was top geïnformeerd en heel behulpzaam. Volgend jaar weer Sawadee!

Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Masai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.199
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 27 oktober: Inspiratiedag, kantoor Sawadee, Amsterdam
 • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.