< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 516 beoordelingen
 • 8 06-10-19

  Richard

  Zeer mooie maar ook wat intensievere reis met heel veel dieren spotten. Het 'intensieve' aan deze vakantie is dat je vaak in koepeltentjes slaapt op matjes en je deze ook zelf dient op te zetten en af te breken. Ook wordt er van je verwacht dat je helpt met de boodschappen en de vaat. Dit is helemaal niet erg, maar houd er wel rekening mee. Ik adviseer zelf een matje mee te nemen, en een goede hoofdlamp. Op deze reis ga je heel veel dieren zien en mooie omgevingen. En dat is uiteindelijk bovengenoemde allemaal waard. Zeer zeker een aanrader! Wij hadden Jesse als gids, Dan als chauffeur, en Kyoko als kok. Alle drie toppers op hun vakgebied en zeer fijn in de omgang.

 • 9 06-10-19

  Huib

  Fantastische reis met heel dieren, maar qua cultuur een ware beleving. Fijne verhoudingen tussen kamperen en overnachtingen in een lodge of hotel.

 • 8 06-10-19

  Meggie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-10-19

  Richard

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-10-19

  Gaby

  Top chauffeur, kok en reisleiding

 • 9 06-10-19

  Jacqueline

  Geweldige reis gehad. We hadden n hele fijne groep met goede reisbegeleiders. Jesse was n erg enthousiaste reisleider, chauffeur Dan was onvermoeibaar bij de game drives en Kyoko wist telkens weer geweldige maaltijden te bereiden. Petje af voor hun! Overnachtingen op de campings zorgen voor n extra beleving in de natuur, maar de afwisseling met de lodges zijn wel heel fijn. Weer n bed en fatsoenlijk sanitair voelt dan als luxe😀.

 • 7 06-10-19

  Jeroen

  Reis was super, heel veel dieren gezien en twee mooie landen.

 • 9 06-10-19

  Marie - Jeanne

  Een fantastische reis met zowel een top groep als top reisbegeleider. We hebben 2 x de big 5 mogen zien. Magisch gewoon! De natuur,de hartelijke mensen en de mooie diertjes maakten dit alles tot een onvergetelijke ervaring die ik iedereen kan aanraden ook als onervaren kampeerder.

 • 9 06-10-19

  Marie-Jeanne

  Ik heb gekozen voor de single reis,en had het geluk dat ik in een enorme sociale en gezellige groep kwam. Iedereen hielp elkaar met de tentjes, samen koken boodschappen etc. Het eten van kyoko onze kok was lekkerder dan in welk hotel ook. Ik mis zijn lekkere eten. Bovendien hadden we geluk met onze chauffeur Dan die ons door de prachtige gamedrives heeft gereden met zijn onuitputtelijke enthousiasme. 2x the big five mogen zien en zoveel ander moois. Deze reis was uiteraard niet mogelijk geweest zonder onze reisleider Jesse. Echt een topper met veel energie, altijd beschikbaar voor ons en oprechte interesse. We hebben veel moois gezien, zoveel mooie beesten,prachtige natuur en ook de bevolking is hartelijk.

 • 8 06-10-19

  Jeroen

  Super reis. Kamperen en de voorzieningen vielen niks tegen. Alles was goed voor elkaar en goed geregeld. Onze kok maakte elke dag weer echt lekkere dingen klaar.

 • 8 15-09-19

  Wil

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-09-19

  Ralph

  Fantastisch. Hebben het geluk gehad om heel veel wild life te zien.

 • 9 15-09-19

  Lut

  Super geslaagde reis. Al mijn verwachtingen ivm mensen, dieren, groep, organisatie, eten zijn ingelost. Enkel dag 8, 9 en 10 zouden misschien iets actiever kunnen worden mits andere indeling. Voor de rest prima programma. Jesse blinkt uit in enthousiasme en professionaliteit, Dan is een goede chauffeur en spotter van wild en Kioko bereidt super lekkere maaltijden, ook vegetarisch.

 • 8 15-09-19

  Peter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-09-19

  Hettie

  Ik heb genoten van de reis. Het voldeed aan alle verwachtingen. Heel veel wild kunnen spotten en prachtige landschappen in Kenia en Tanzania mogen ervaren. De eerlijkheid m.b.t. de zwaarte van de reis, maakte de lange reisdagen en het gehobbel op slechte wegen in de truc dragelijk. De combinatie van kamperen en lodges was prima.

 • 9 08-09-19

  Sanne

  We hebben echt een hele mooi reis gehad. Het was voor ons zelfs onze huwelijksreis en om deze reden hadden we verlengd op Zanzibar. Prachtige reis, veel dieren gezien, goede gids, kok en chauffeur. Ja, het kamperen was soms afzien en sanitair niet altijd goed. Maar dat stond duidelijk beschreven op de site en wij zagen het als een echt avontuur!

 • 8 08-09-19

  Margreeth

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-09-19

  Rob

  Een fantastische, avontuurlijke reis die je het echte Afrika laat zien. Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur en tussen kamperen in de wildernis en verblijf in goede lodges. Een reis om nooit te vergeten!

 • 10 08-09-19

  Lisette

  Wat hebben we een geweldige reis gemaakt door Kenia en Tanzania. Zelfs het kamperen, voor ons een nieuwe ervaring, is erg meegevallen. Het was zelfs heel speciaal om in de wildparken te kamperen en 's avonds met z'n allen rond het kampvuur te zitten, en de combinatie met hotels is prima. Onze Keniaanse begeleiders, gids Edwin, chauffeur Alex en kok Ibrahim hebben de reis tot een succes gemaakt en de gezellige reisgenoten hebben daar ook aan bijgedragen. Daarnaast hebben we veel geluk gehad met het zien van dieren, dus niets te klagen. Een aanrader!

 • 9 08-09-19

  Lineke

  Geweldige reis waarbij het kamperen en de gamedrives in de nationale parken voor mij echt hoogtepunten waren...back to basic. De deskundige begeleiding van Alex, Ibrahim en Edwin, die ervoor zorgden dat we overal veilig aankwamen, goede maaltijden voorgeschoteld kregen en op elke vraag een antwoord hadden, maakten de reis compleet.

Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Masai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.239
Avontuur-Plus
Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!