Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 542 beoordelingen
 • 9 13-12-19

  John

  Een afwisselende reis met een goede mix van hotel en camp sites. Elke dag was anders; er kwamen adembenemende landschappen voorbij en er waren voldoende activiteiten om te doen. De reisbegeleidster vormde samen met de chauffeur en de kok een fantastisch team dat er alles aan deed om het de groep naar de zin te maken. De accommodaties en het eten waren goed, met uitzondering van de overnachting in de Okavanga delta. Naar onze mening kun je de delta ook met een dag excursie vanuit een lodge ervaren en voegt een zeer primitieve overnachting op een van de eilanden niets toe; zeker niet als die nacht ook nog de jaarwisseling wordt gevierd. Verder een fantastische reis voor natuurliefhebbers.

 • 8 13-12-19

  Stijn

  Perfecte organisatie. Er zaten wel enkele passieve dagen bij: dagen waarbij we (te) vroeg op onze camping waren en er weinig te beleven viel.

 • 9 13-12-19

  Swanny

  Goede balans tussen kamperen en hotels, afwisselende reis met veel hoogtepunten, goed reisbegeleiding en goede verzorging.

 • 10 13-12-19

  Jozef

  Geweldige gevarieerde reis . Ik heb vele reizen gemaakt en deze reis behoort bij de top drie

 • 8 13-12-19

  Els

  Ik heb erg genoten van de reis. Mooie natuur, aardige mensen. Zeer goede crew

 • 8 25-10-19

  Marian

  Een erg mooie, maar intensieve reis door Afrika. Genoten van de natuur en dieren.

 • 9 25-10-19

  Herman

  Leuke en afwisselende reis met veel 'natuur' hoogtepunten.

 • 8 25-10-19

  Hanneke

  Heel veel zien in relatief korte tijd

 • 10 08-10-19

  Carien

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 08-10-19

  Mariska

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 10-05-19

  Miek

  goed georganiseerd, bij een probleem werd dit professioneel opgelost

 • 7 10-05-19

  Robert

  Wij hadden de Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis geboekt van 10 mei to 5 juni 2019. De reis is ons uitstekend bevallen, indrukwekkend, heel afwisselend en we hebben ontzettend veel gezien. Toch hebben een aantal zaken ons reisgenot negatief beïnvloed.

 • 8 10-05-19

  Joke

  helaas was het mij maar 9 dagen gegeven dat ik heb kunnen genieten van de reis. door ziekte belande ik in een ziekenhuis. maar de ervaring van de eerste dagen waren precies wat ik er van verwacht had. het gevoel is nu jammer dat ik de reis niet heb kunnen afmaken. maar gelukkig mijn medereizigers vd groep stuurde vaak foto's en verhalen. zo kon ik het toch nog een beetje meemaken

 • 8 10-05-19

  Anne-Marie

  Een echte outdoor, actieve kampeervakantie voor de liefhebber. p deze manier kom je echt in contact met natuur, fauna en bevolking.

 • 8 15-03-19

  Ad

  Goede reis, veel gezien. Wel lange afstanden en iets te weinig rust. Je komt aan op een camping rond 16.00 uur. Tent opbouwen, wandeling, eten en naar bed. Soms hebben we de hele camping niet gezien. Dat is wel te verwachten, maar toch.

 • 8 15-03-19

  Geert

  leuke, afwisselende reis, goede gidsen. Wel veel kilometers, en dus veel reisdagen. Soms zou je iets langer op een mooie plek willen blijven. Zeker een reis om aan te raden!

 • 7 15-03-19

  Helmi

  Het is een zeer intensieve mooie reis geweest. Houd rekening met zeer veel lange reisdagen. Omdat de permits voor het sperrgebiet niet geregeld waren verviel dit in de reis en daardoor vond ik met name het eerste gedeelte van de reis niet heel bijzonder. Vandaar ook een volledig punt aftrek van mijn cijfer voor deze reis. Met name het gedeelte vanaf Swakopmund vond ik erg mooi. Veel dieren gezien in de parken. Ik zou graag nog eens terug naar Afrika gaan, maar zou dan wel een reis kiezen waar minder afstanden in worden afgelegd.

 • 8 15-03-19

  Peony

  Heel veel moois gezien, heel veel in de bus gezeten, goed georganiseerd, goed eten, uitleg niet altijd helder, heel vrolijke gidsen. Wat een rothaakjes aan die tenten!

 • 10 15-03-19

  Anneke

  Schitterende afwisselende en avontuurlijke reis de hoogtepunten vond ik

 • 9 15-03-19

  Mijke

  Wat een fantastisch mooie reis door zuidelijk Afrika! Een aanrader voor iedereen die al verliefd is op Afrika of het wil worden! Het is een hele mooie combi tussen natuur, cultuur en game drives. De soms lange reisdagen heb ik niet als vervelend ervaren, er is genoeg te zien en je weet dit van te voren.

Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls

Zuidelijk Afrika rondreis
27 dagen vanaf € 2.949
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.