< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 532 beoordelingen
 • 9 10-05-19

  Miek

  goed georganiseerd, bij een probleem werd dit professioneel opgelost

 • 7 10-05-19

  Robert

  Wij hadden de Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis geboekt van 10 mei to 5 juni 2019. De reis is ons uitstekend bevallen, indrukwekkend, heel afwisselend en we hebben ontzettend veel gezien. Toch hebben een aantal zaken ons reisgenot negatief beïnvloed.

 • 8 10-05-19

  Joke

  helaas was het mij maar 9 dagen gegeven dat ik heb kunnen genieten van de reis. door ziekte belande ik in een ziekenhuis. maar de ervaring van de eerste dagen waren precies wat ik er van verwacht had. het gevoel is nu jammer dat ik de reis niet heb kunnen afmaken. maar gelukkig mijn medereizigers vd groep stuurde vaak foto's en verhalen. zo kon ik het toch nog een beetje meemaken

 • 8 10-05-19

  Anne-Marie

  Een echte outdoor, actieve kampeervakantie voor de liefhebber. p deze manier kom je echt in contact met natuur, fauna en bevolking.

 • 8 15-03-19

  Ad

  Goede reis, veel gezien. Wel lange afstanden en iets te weinig rust. Je komt aan op een camping rond 16.00 uur. Tent opbouwen, wandeling, eten en naar bed. Soms hebben we de hele camping niet gezien. Dat is wel te verwachten, maar toch.

 • 8 15-03-19

  Geert

  leuke, afwisselende reis, goede gidsen. Wel veel kilometers, en dus veel reisdagen. Soms zou je iets langer op een mooie plek willen blijven. Zeker een reis om aan te raden!

 • 7 15-03-19

  Helmi

  Het is een zeer intensieve mooie reis geweest. Houd rekening met zeer veel lange reisdagen. Omdat de permits voor het sperrgebiet niet geregeld waren verviel dit in de reis en daardoor vond ik met name het eerste gedeelte van de reis niet heel bijzonder. Vandaar ook een volledig punt aftrek van mijn cijfer voor deze reis. Met name het gedeelte vanaf Swakopmund vond ik erg mooi. Veel dieren gezien in de parken. Ik zou graag nog eens terug naar Afrika gaan, maar zou dan wel een reis kiezen waar minder afstanden in worden afgelegd.

 • 8 15-03-19

  Peony

  Heel veel moois gezien, heel veel in de bus gezeten, goed georganiseerd, goed eten, uitleg niet altijd helder, heel vrolijke gidsen. Wat een rothaakjes aan die tenten!

 • 10 15-03-19

  Anneke

  Schitterende afwisselende en avontuurlijke reis de hoogtepunten vond ik

 • 9 15-03-19

  Mijke

  Wat een fantastisch mooie reis door zuidelijk Afrika! Een aanrader voor iedereen die al verliefd is op Afrika of het wil worden! Het is een hele mooie combi tussen natuur, cultuur en game drives. De soms lange reisdagen heb ik niet als vervelend ervaren, er is genoeg te zien en je weet dit van te voren.

 • 7 15-03-19

  Janine

  Een mooie reis waarin veel verschillende aspecten van de regio te zien waren. Veel op de weg (in de truck) met onderweg weinig stops en weinig ruimte om van het programma af te wijken.

 • 8 17-12-18

  Manon

  De verscheidenheid van de landschappen die je onderweg tegenkomt is werkelijk niet te beschrijven... Een aantal overnachtingen zijn wat minder luxueus, maar als je daarmee om kunt gaan is dit echt een top vakantie!

 • 9 17-12-18

  Menno

  Zeer goede reisbegeleidster, zeer afwisselende reis. Geen dag hetzelfde.

 • 9 17-12-18

  Helena

  Prachtige reis, met veel afwisseling en vele hoogtepunten. Weidse en ruige natuur, veel zand en heel veel dieren in Namibië. Prachtige groene, waterijke gebieden in Botswana en Zimbabwe, ook met veel dieren, vooral olifanten. Gecombineerd met een fantastische reisleidster, kok en chauffeur, en een heel leuke groep, was dit echt een superreis!

 • 9 17-12-18

  Paul

  Mooie reis met veel afwisseling. Was wel vermoeiend maar wist ik op voorhand.

 • 10 17-12-18

  Frederik

  Van hoogtepunt naar hoogtepunt! professioneel begeleid door reisleidster, absolute aanrader!

 • 10 17-12-18

  Josée

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 17-12-18

  Robert

  Reis langs een paar van Afrika's mooiste plaatsen en beste wildparken.

 • 9 17-12-18

  Casper

  Geweldige reis met veel afwisseling in landschappen en natuur. Het hoge cijfer is mede ingegeven door de goede reisbegeleidster, kok en chauffeur (en leuke groep).

 • 9 17-12-18

  Angelique

  De reis was bijzonder afwisselend en een echte 'experience'. De opbouw was goed en het was een vol programma. Soms zou iets langer op een bepaalde plek leuk zijn geweest en ook goed om de indrukken te laten indalen, maar begrijp waarom dat niet mogelijk is. Persoonlijk zou ik op sommige plekken de mogelijkheid vooraf aanbieden om optioneel in een lodge ipv een tent te verblijven. Het feit dat de tenten waren gestolen, iets buiten de invloedssfeer van de organisatie, maakte het opzetten van de tent wel wat ingewikkeld (die van mij was echt aan zijn laatste fase toe en is zelfs een keer ingestort door de regen en bij gebrek aan voldoende haringen). De reisbegeleiding bestaande uit Marion, Cedric en Reinhardt was bijzonder professionele en flexibel. Complimenten aan hen alledrie. Het feit dat de reis zo perfect was is ook voor een groot deel aan hen te danken. Nogmaals complimenten.

Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls

image
27 dagen vanaf € 2.798 € 2.748
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon