Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Entebbe

  Voor de vluchtgegevens verwijzen we naar het vluchtschema. Vanaf de luchthaven in Entebbe rijden we naar onze accommodatie in de stad. Entebbe is een leuke plaats aan het Victoriameer.

 • 2

  naar Jinja

  image

  Als je gekozen hebt voor de optionele Ngamba eiland excursie ga je 's ochtends naar het eiland. Met de reizigers die deze excursie niet gekozen hebben, wordt een alternatief programma overlegd (bijv de botanische tuinen van Entebbe). Na het bezoek aan Ngamba Island rijden we naar Jinja. We verblijven twee nachten in een kleinschalige accommodatie met mooie tuin en zwembad.

  NB: Soms verplaatsen we het bezoek aan Ngambe eiland naar de laatste dag van de reis, afhankelijk van de aankomst tijd in Entebbe.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Ngamba eiland / €99,00 per persoon

  image

  Puur Sawadee - Ngamba eiland - Jane Goodall Instituut 

  De mogelijkheid bestaat om vanuit Entebbe een excursie te maken naar Ngamba Island. Dit eiland, midden in het Victoriameer, bestaat uit 40 hectare regenwoud. Het heeft een rijke diversiteit aan wilde dieren, waaronder 120 vogelsoorten, varanen, nijlpaarden en krokodillen. Het Jane Goodall Instituut heeft hier een opvangcentrum voor chimpansees. Dit instituut richt zich op natuuronderzoek en -bescherming en op het welzijn van dieren in het algemeen en chimpansees in het bijzonder. Daarnaast heeft het Jane Goodall Instituut zich ten doel gesteld om kennis en ervaring op het gebied van en www.ngambaisland.org. De chimpansees brengen de hele dag door in het omheind bos dat vol staat met fruitbomen. ’s Morgens en ’s avonds worden ze gevoerd vanuit het opvangcentrum. Dit project wordt gerund door Ugandezen en de inkomsten van de excursie worden direct gebruikt om dit project in stand te houden. We willen je er graag op wijzen dat de kans op het zien van chimpansees 100% is, maar het is en blijft een opvangcentrum.


  In veel van onze reizen hebben we een Puur Sawadee project opgenomen. Een Puur Sawadee project heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming. Puur Sawadee projecten geven reizigers de mogelijkheid om op een unieke manier kennis te maken met een land en tevens een steentje bij te dragen aan positieve ontwikkelingen op de plaats van bestemming.

 • 3

  Jinja / vrije dag

  image

  Jinja is een historische plaats waar vele ontdekkingsreizigers op zoek zijn geweest naar de bronnen van de Nijl en waar nu de grootste Indische gemeenschap van Uganda is gevestigd. Vanaf hier legt de rivier een lange weg af tot in Egypte. Een aanrader is om een village tour te maken waarbij je onder andere het plaatselijke schooltje bezoekt en een lokale maaltijd krijgt geserveerd. Je kunt er ook voor kiezen om een fietstocht door het dorpje en langs de Nijl te maken.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 4

  naar Namwendwa

  image

  Na het ontbijt rijden we naar een plek op het platteland waar vrijwel geen toeristen komen. Een lokale gids laat ons uitgebreid kennis maken met het dagelijks leven. Zo bezoeken we een school die opgericht is met behulp van samenwerkingsontwikkeling en een lokale bar of brouwerij. 's Nachts kampeer je op het terrein bij een school, een unieke ervaring!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 5

  naar Sipi Falls

  image

  's Ochtends wandelen we door het dorpje en de akkers waar we verschillende gewassen zien. Je ziet hoe suikerruit wordt geperst en wordt gestookt tot lokale rum. Na een lokale lunch nemen we afscheid en vertrekken we naar Mbale, nabij Sipi Falls. Sipi Falls is een weinig bezocht gebied in het oosten. Het gebied wordt gekenmerkt door de vele watervallen, kleurrijke fruitbomen en pittoreske Afrikaanse dorpjes. Na aankomst kun je relaxen met een drankje bij het zwembad van het hotel waar we twee nachten verblijven.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 6

  Sipi Falls / wandelen

  image

  We rijden naar Sipi Falls en hier kun je een langere of een kortere wandeling maken. Je wandelt langs de watervallen en onderweg kom je prachtige bloemen en fruitplantages tegen en hebben we prachtige vergezichten. Neem een zwembroek en handdoek mee want onder een waterval kun je een douche nemen en meestal kun je boven een andere waterval zwemmen in ijskoud, maar heerlijk fris water! Dit is afhankelijk van het waterniveau. Ga op zoek naar kameleons en drink je eigen gebrouwde kopje koffie. Hoe dan ook, je geniet hier van één van Afrika’s mooiste landschappen!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 7

  naar Murchison Falls Nationaal Park

  image

  Vandaag staan we vroeg op om af te reizen naar Murchison Falls Nationaal Park. Het is een lange reisdag, waarbij we af en toe stoppen om de benen te strekken. Murchison Falls ligt in het noordwesten van Uganda, dichtbij de grens met Congo aan het Albertmeer. We verblijven hier drie nachten in vooropgezette tenten met bedden.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 8

  Murchison Falls Nationaal Park / gamedrives

  image

  Murchison Falls NP is een van de hoogtepunten tijdens de reis in Uganda. In dit park leven 76 soorten zoogdieren en meer dan 450 soorten vogels. We beginnen de dag met een gamedrive waarbij je versteld zult staan van de prachtige vergezichten terwijl je op zoek gaat naar leeuwen, giraffes, hippo's en olifanten. Ook luipaarden worden hier regelmatig gespot. Daarna maken we een boottocht op zoek naar dieren die in het water leven of zich er vaak laten zien. Na de lunch we een wandeling naar de top van de waterval. 

  NB. Tijdens de boottocht zal de reisbegeleider niet mee gaan, maar gaat er een ranger mee die ontzettend veel kennis heeft van het gebied en de dieren. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 9

  Murchison Falls Nationaal Park / gamedrives

  image

  Ook vandaag ontdekken we het grootste park van Uganda, Murchison Falls Nationaal Park, verder. De Nijl loopt dwars door dit Nationale Park heen en het zal je daardoor opvallen dat het park erg groen is. We maken vandaag weer verschillende gamedrives. Houd je ogen weer goed open voor troepen olifanten en leeuwen. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 10

  naar Kibale Forest

  image

  We staan vroeg op voor een lange, maar mooie rit naar Kibale Forest: het leefgebied van de chimpansees. Vanaf hier worden diverse wandeltochten georganiseerd. In Kibale Forest zie je niet alleen chimpansees, maar ook andere apen, zoals olijfbavianen, roodstaartapen en grijswang-mangabees. Soms kun je de chimpansees al horen roepen en met enige regelmaat zie je unieke vogelsoorten en apen op de overnachtingsplek. Je slaapt twee nachten in simpele en sfeervolle hutjes aan de rand van het regenwoud.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 11

  Kibale Forest / vrije dag

  image

  Naast de avontuurlijke chimpanseetrekking kun je een mooie wandeling maken langs enkele van de kratermeren die de omgeving rijk is, of lekker relaxen op de overnachtingplaats. Ook is het een absolute aanrader om de moeraswandeling bij Bigodi te maken. Deze wandeling valt onder een ecotoerismeproject dat wordt beheerd door de lokale gemeenschap. In dit gebied leven 138 vogelsoorten, de prachtige Reuzen Toerako is een veelgeziene gast! Je kunt er ook vele apensoorten tegenkomen, waaronder de Black-and-white Colobus en vele bavianen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Chimpanseepermit / €195,00 per persoon

  image

  Het tijdstip waarop je op chimpansee trekking gaat is afhankelijk van de verkregen vergunningen. Soms vertrek je in de ochtend, soms in de middag en ook zou je pas de volgende ochtend de trekking kunnen maken. Je loopt dwars door het oerwoud en gaat af op de geluiden en op de voedselresten die deze prachtige apen achterlaten. Soms hoor je hun typische geschreeuw en dan weet je dat je ze waarschijnlijk snel zult vinden.

  Voor de chimpansees zijn er per dag slechts 36 vergunningen in totaal beschikbaar. Dit aantal is dus zeer beperkt, maar wij garanderen voor de eerste 10 boekers een permit; de rest is op aanvraag. De minimumleeftijd is 12 jaar.

 • 12

  naar Queen Elizabeth Nationaal Park / boottocht

  image

  Tussen Lake Edward en Lake George ligt het prachtige Queen Elizabeth. Het Kazinga kanaal, dat beide meren met elkaar verbindt, heeft waarschijnlijk de grootste nijlpaarddichtheid van Afrika en een overvloed aan (water)vogels, waar onder visarenden, pelikanen, kraanvogels en diverse ooievaar-soorten. In de namiddag maken we een spectaculaire bootsafari op het Kazinga kanaal. Als we geluk hebben zien we zelfs een zeldzame zadelbekooievaar of kuddes olifanten en buffels een bad nemen.We verblijven twee nachten in een eenvoudig safari camp. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 13

  Queen Elisabeth Nationaal Park / gamedrives

  image

  In de vroege ochtend maken we onze eerste gamedrive en hebben we de meeste kans om dieren te zien. Je vindt hier onder andere waterbokken, hartebeesten, wrattenzwijnen, boszwijnen en honderden kobs (antilopen). Zelfs leeuwen en luipaarden worden hier regelmatig ‘gespot’. In de namiddag maken we nog een gamedrive. 's Avonds verbreken de dierengeluiden om je heen de Afrikaanse stilte.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 14

  naar Bwindi

  image

  We rijden weer de heuvels in op weg naar Bwindi. Langzaam verandert het landschap in hoge beboste heuvels en graslandschap met kuddes koeien en geiten. We rijden door één van Uganda's mooiste gebieden en we arriveren aan de voet van Gorilla-land, zoals men het hier ook wel noemt. Hier passeert elke reiziger op weg naar één van de te bezoeken gorillagroepen, zowel in Uganda als in Rwanda.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 15

  naar Kisoro / Bwindi NP

  image

  Je kunt de komende dagen op zoek gaan naar berggorilla’s. Een onvergetelijke en soms zware tocht, waarbij je naar gelang de locatie van de gorilla’s, circa twee tot acht uur onderweg bent. Via redelijk steile en soms gladde heuvels ga je op zoek naar de plek waar de gorilla's de laatste nacht geslapen hebben. Gebroken takken, platgedrukt gras en uitwerpselen vertellen welke kant ze op zijn gegaan op zoek naar voedsel. Alle inspanningen zijn echter snel vergeten als je oog in oog staat met deze goedmoedige dieren!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 16

  Kisoro / Bwindi NP

  image

  Er zijn verschillende gorilla families die bezoek mogen ontvangen. Per familie mogen acht mensen mee. Deze omgeving is zeer groen en ideaal om mooie wandelingen te maken. Je vindt er bavianen, meerkatten, verschillende soorten vlinders en vogels. Je kan ook een wandeling maken langs verschillende lokale dorpjes en zo het echte Ugandese leven meemaken.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Gorillapermit / €685,00 per persoon

  image

  Alleen met een gorillapermit kun je in Bwindi nationaal park op zoek naar gorilla’s. Dit doe je te voet onder begeleiding van een parkwachter. De kans op het zien van een gorillafamilie is 95%, waar je bij het vinden van de familie maximaal een uur mag blijven.

  NB. Per juli 2020 heeft Bwindi Nationaal Park de permits opgehoogd naar € 685,- per persoon. Boek je een reis die na 1 juli 2020 vertrekt, dan is dit de prijs per persoon voor het permit.

  LET OP Mocht je je paspoort moeten vernieuwen in de tussentijd, geef dan bij boeking je oude paspoortgegevens door en zodra je je nieuwe paspoort hebt, geef dan óók deze gegevens nog aan ons door. Neem in dat geval je oude én je nieuwe paspoort mee op reis! De minimumleeftijd is 15 jaar.


  Wij gaan de komende dagen onder begeleiding van deskundige gidsen te voet op zoek naar berggorilla’s. Een onvergetelijke en soms zware tocht waarbij je naargelang de locatie van de gorilla’s circa twee tot acht uur onderweg bent. Via een redelijk steile en soms gladde heuvel ga je op zoek naar de plek waar de gorilla's de laatste nacht geslapen hebben. Gebroken takken, platgedrukt gras en uitwerpselen vertellen welke kant ze op zijn gegaan op zoek naar voedsel. Dit spoor volg je via soms dikke begroeiing en paadjes van bosolifanten. Alle inspanningen zijn echter snel vergeten als je oog in oog staat met deze goedmoedige dieren. Er zijn verschillende gorillafamilies die bezoek mogen ontvangen. Per familie mogen acht mensen mee. 

  Om de beschikbaarheid van de vergunningen te verruimen hebben we verschillende plaatsen, van waar we de gorilla's kunnen bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden in het Bwindi NP en afhankelijk van beschikbaarheid van permits en data wordt bepaald waar we overnachten in de omgeving.

  * In sommige gevallen kan een tocht ter plaatse worden geannuleerd. Vaak kun je dan ter plaatse het geld van de permit terugkrijgen van de Ugandan Wildlife Association. De administratiekosten zijn echter niet meer terug te vorderen. Een reden om de gorillatrek af te gelasten is bijvoorbeeld wanneer je een voor de gorilla’s besmettelijke ziekte hebt, zoals zware verkoudheid of griep. De parkwachters zullen je dan de toegang tot het park weigeren. Indien je tijdens de gorillatrek voortijdig terugkeert, krijg je geen geld terug. In het uitzonderlijke geval dat de gorilla’s onvindbaar zijn, krijg je 50% van de permitkosten terug van de Uganda Wildlife Authorithy (Sawadee kan helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor teruggave of bemiddeling).
  * Regels tijdens een bezoek
  Er is een aantal regels waaraan iedereen zich moet houden om ervoor te zorgen dat een bezoek aan de gorilla’s zo min mogelijk hinder voor de dieren oplevert:
  - Praat niet te hard.
  - Alles wat je het park mee in neemt, neem je er ook weer mee uit. Laat niets achter.
  - Bewaar altijd een afstand van minimaal vijf meter tot de gorilla’s. Op deze manier voorkom je dat ze besmet raken met menselijke ziektes.
  - Niet eten, drinken of roken als je bij de gorilla’s bent.
  - Gebruik geen flits.
  - Beweeg je langzaam en maak geen plotselinge bewegingen.
  - Het bezoek bij de gorilla’s duurt maximaal een uur. Indien de gorilla’s nerveus of onrustig zijn, zullen de gidsen besluiten het bezoek eerder te beëindigen.
  - Luister altijd naar de gidsen.

 • 17

  naar Lake Mburo Nationaal Park / gamedrives

  image

  We staan weer vroeg op en rijden in ongeveer zes uur naar Lake Mburo. Hier zetten we voor de laatste keer onze tenten op. In dit park komen bijna geen katachtigen voor en ondernemen we onze laatste gamedrive. De kans om zebra’s, impala’s en misschien zelfs elandantilopen te zien is erg groot. Deze dieren kunnen we tijdens deze reis enkel in Lake Mburo zien. We kamperen hier op een campsite die mooi aan het meer gelegen is. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 18

  naar Ssese Islands

  image

  In ongeveer drie uur rijden we naar oever van het Victoriameer waar we de boot nemen naar een van de Ssese Islands. We sluiten de reis af in een comfortabele lodge met zwembad. Vanuit de lodge zijn er verschillende excursies te ondernemen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 19

  Ssese Islands / vrije dag

  image

  Vandaag heb je nog een hele dag om te genieten van de relaxte sfeer van de Ssese Islands. Helaas kan je niet zwemmen in het Victioria meer, maar in het zwembad kan dat natuurlijk wel! Maak een mooie boottocht over het meer, speel een potje volleybal op het strand of geniet gewoon van het prachtige uitzicht om je heen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 20

  Vlucht naar Amsterdam

  We reizen terug naar het vliegveld van Entebbe voor onze terugvlucht.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 21

  aankomst Amsterdam

  Voor de vluchtgegevens verwijzen we naar het vluchtschema.

Verlengingspakketten

 • +

  6-daagse verlenging Kidepo

  6-daagse verlenging Kidepo

  Als je nog meer indrukken wil krijgen van dit Oost-Afrikaanse land, dan kun je deze reis met zes nachten verlengen. Ontmoet de inheemse Karamajong stam, die afgezonderd van de bewoonde wereld in traditionele huisjes wonen. Tijdens een gamedrive door Kidepo Nationaal Park zie je de indrukwekkende dieren die hier in alle rust jagen op hun prooi. Overnacht midden in de natuur in vooropgezette tenten met eigen voorzieningen en ga op ontdekkingstocht in dit niet zo bekende deel van Uganda. Na deze verlenging kom je met heel wat extra indrukken thuis.

  NB. We bieden deze verlenging niet aan tijdens de reizen rond de kerstperiode. In het boekingsformulier kun je zien of we de verlenging wel of niet aanbieden. 


  - Verlenging Kidepo (obv 2 personen) 6 dagen v.a. € 1.495,-
  - Verlenging Kidepo (obv 1 persoon) 6 dagen v.a. € 2.599,-

  Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Tijdens de verlenging gaat de reisbegeleider niet mee. Indien je alleen reist is het niet mogelijk het verlengingspakket op indeling te boeken, maar geldt een eenpersoonskamertoeslag (selecteer dan het verlengingspakket gebaseerd op 1 persoon. Aan het boeken van een verlengingspakket zijn extra kosten verbonden. Als je de verlenging direct bij boeking bij ons aanvraagt bedragen deze € 50 per persoon (tot een maximum van € 100 per factuur). Indien er geen vlucht beschikbaar is of enkel tegen meerprijs kan worden geleverd, nemen we telefonisch contact met je op. Je kunt dan zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat.

 • 20

  naar Kampala

  image

  Vanuit Entebbe rijden we verder naar Kampala. Hier overnacht je in de Cassia Lodge. De lodge is gelegen op een van de hoogste heuvels van Kampala, waardoor het een fantastisch uitzicht biedt op het Victoriameer. Afhankelijk van de aankomsttijd heb je de rest van de dag de tijd om Kampala te verkennen of te ontspannen bij het zwembad van de lodge.

 • 21

  Moroto

  image

  Na het ontbijt vertrek je naar een unieke plaats, ver weg van het toerisme. In de noordoostelijke regio van Uganda leeft namelijk de bijzondere Karamojung bevolking. De stam is verwant aan de Keniaanse Masai en leeft en kleedt zich hetzelfde. De Karamajong zijn niet zo gewend aan toeristen, wat de ontmoeting nog spannender maakt. Wees geduldig en verwacht een hele andere leefwereld dan wat je in Nederland gewend bent. 

  image

  Na aankomst bij de lodge verken je de uitgestrekte omgeving van Moroto. Trek erop uit en leer meer over de cultuur, gebruiken en gewoonten van de Karamojong. Geniet van de vele vogels en kameleons of spot een van de vele planten die volgens de stammen een helende werking hebben. Vanaf je eigen veranda zie je de oranje gloed langzaam de avondnacht kleuren. 

 • 22

  bezoek Karamajong gemeenschap / wandeling Moroto

  image

  Een Karamajong dorp bestaat uit verschillende manyatta's. De manyatta's worden gemaakt van lokale planten en takken, zo bestaat het dak uit een mengsel van koeienmest, as en een soort klei. Na het gebed met de stamoudsten vertelt een lokale gids je alles over het leven hier. De nomadische bevolking staat vooral bekend om hun liefde voor vee en het verzet tegen de moderne beschaving.

  image

  Na de vele indrukken van vanochtend maak je in de namiddag een wandeling aan de voet van Mount Moroto. In deze fraaie omgeving kijk je uit over uitgestrekt groen. Het is een zeer fotogenieke plek, dus vergeet zeker niet je camera mee te nemen!

 • 23

  naar Kidepo Nationaal Park

  image

  Geniet nog een laatste keer van de unieke bevolking. Hierna rijden we over onverharde wegen naar het ongerepte en meest afgelegen nationale park van Uganda: het Kidepo Nationaal Park. Op een hoogte variërend van 914m en 2750m ervaar je de pure natuur. Uitgestrekte savanne, ruige bergketens en de vele wilde dieren maken dit een geweldige ervaring.

  image

  Zebra's, buffels en olifanten laten zich met regelmaat zien. Daarnaast is Kidepo de enige plek in Uganda waar cheeta's en struisvogels te vinden zijn. Met een beetje geluk (en door goed te zoeken) bestaat er zelfs een kans dat je een luipaard, leeuw of cheeta in het vizier krijgt! Mocht de tijd het toelaten is het mogelijk om nog een gamedrive te doen in de avond.

 • 24

  Kideop Nationaal Park / gamedrives

  image

  Onder leiding van parkwachters maak je in de ochtend en in de avond een gamedrive (safari per truck), dan heb je namelijk de meeste kans om de dieren te zien. Kidepo is misschien wel het best bewaarde geheim van Afrika. Het voormalig privéterrein van dictator Idi Amin is de thuisbasis voor vele diersoorten. Naast al eerder genoemde dieren zijn er ook veel vogelsoorten, waterbokken en nog veel, veel meer dieren te ontdekken. 

  image

  Wat het park zo speciaal maakt, zijn de vele rotsformaties. Deze worden vaak door leeuwen gebruikt om te rusten. Met wat geduld en een goede camera maak je hier de ultieme Lion King foto! Het echte Afrika gevoel midden in de immense natuur. Het park ademt rust, omdat het nauwelijks bekend is en ver van de gebaande paden af ligt.

 • 25

  naar Gulu

  image

  Het is mogelijk om in de ochtend nog wat dichter bij de natuur te komen en onder begeleiding van een ervaren ranger te voet het park te verkennen (optioneel). Na alle indrukken van dit noordelijke puntje van Uganda vervolgen we onze weg naar Gulu. Gulu is de economische hoofdstad van de regio en speelde een belangrijke rol bij het lange conflict tussen de regering en het verzetsleger. Na deze verschrikkelijke tijd heerst er nu optimisme. De vriendelijke bevolking en de ontspannen sfeer maken het een fijn verblijf.

 • 26

  naar Entebbe / (optioneel neushoornopvang)

  image

  Er staat een reisdag op het programma. Afhankelijk van de stops rijden we in ongeveer 8 uur van Gulu naar Entebbe. Onderweg is het mogelijk om een neushoorn opvang te bezoeken en deze enorme beesten van dichtbij te zien. In deze opvang worden neushoorns gefokt die vervolgens weer terug gezet worden in hun natuurlijke wilde omgeving. In de avond arriveren we in Entebbe waar we naar het vliegveld gaan voor onze terugvlucht.

 • 27

  aankomst Amsterdam

  Na deze 6-daagse verlenging heb je écht alles gezien van Uganda. Wat is je het meest bijgebleven?


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 18 deelnemers
 • De meest complete en actieve rondreis door Uganda
 • Uniek bezoek aan het paradijselijke Sipi Falls in Oost-Uganda
 • Gorilla permitgarantie voor de eerste 13 boekers
 • Kamperen in het minder toeristische Lake Mburo Nationaal Park
 • Bezoek aan Queen Elizabeth NP inclusief boottocht langs de wildrijke oevers
 • Bootsafari op de Nijl & gamedrives in Murchisson falls NP
 • Vervoer per 4x4 minibusjes met pop-up dak; ideaal voor safari's
 • Gamedrive in Queen Elizabeth NP
 • Speciale vertrekdata voor alleenreizenden/singles

Groepsrondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
21 dagen vanaf € 3.289
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.