< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 182 beoordelingen
  • 10 03-10-19

    Pien

    De reis was zeer afwisselend van steden naar natuur en cultuur. De persoonlijke vrijheid om deel te nemen aan de dag - en avond activiteiten heb ik als zeer aangenaam ervaren. De organisatie van de reis was echt perfect, Ik heb nooit gewacht op iets het was er altijd en altijd op tijd ! De beschikbaarheid van de reisleider bijna 24 uur per dag is een ongekende luxe en dat heb ik met respect gewaardeerd. Het evaluatie moment met de reisleider in het midden vd reis vond ik een subliem moment.

  • 9 03-10-19

    Peter

    Interessante, zeer afwisselende en bijzondere rondreis. Uitstekende reisleider, die besluitvaardig was, zeer actief, creatief en uitnodigend, maakte de reis voor ons to groot succes. Complimenten.

  • 9 03-10-19

    Francka

    Ik heb een volle maand genoten van de China reis georganiseerd door Sawadee. De reisleider Richard regelde alles uitstekend, nam kordaat beslissingen, dus alles liep zoals wij het konden bekijken op rolletjes. De reis is voor mij vooral aantrekkelijk geweest door de vele varieteiten van activiteiten en diversiteiten. Om met alles mee te doen heb je wel een redelijke conditie nodig, maar de groep zat op een zelfde niveau en functioneerde goed. Ondanks de verschillende persoonlijkheden functioneerde de groep homogeen en gemakkelijk. Het reizen op zich verliep voorspoedig doordat er trein en vliegtochten waren om de grote afstanden te overbruggen. Lange busreizen waren niet aan de orde, heel fijn. De accommodatie van de hotels was soms redelijk meestal goed.

  • 9 03-10-19

    Josephine

    prima verzorgd, prettige reisleider,goed vervoer.

  • 8 03-10-19

    Sylvia

    Mooie, afwisselende reis. Ik zou een/enkele stops schrappen en bij andere stops iets verlengen.

  • 7 03-10-19

    Koos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 03-10-19

    Nol

    Prachtige afwisselende reis die je door een groot deel van China en Tibet brengt; kans om in dit razendsnel ontwikkelende land een kijkje te nemen.

  • 9 03-10-19

    Gijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 03-10-19

    An

    Deze reis is ongelooflijk interessant. Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het is een ontdekkingsreis van de Chinese cultuur, historie en rijkelijke natuur. Een goed samengesteld programma; altijd vlot en goedlopend vervoer, mooie afwisseling van het bezoeken van bezienswaardigheden en het genieten van de natuur. Top. Voor mij was de ontdekking van de Tibetaanse cultuur en het boeddhisme van grote waarde. Door het enthousiasme en de betrokkenheid van de reisleiding, met aandacht voor ieders wensen, kon je als groep en op je eigen manier dit prachtige land ontdekken. Het was een fantastische reiservaring.

  • 8 03-10-19

    Henk

    De reis hebben we bij Sawadee uitgezicht, aangezien we uit het verleden goede ervaringen hadden met deze organisatie. Het avontuurlijke trekt ons aan bij deze reizen. Ze zijn anders en avontuurlijker en pogen je net wat meer te laten zien van het land. De vrijheid is groot terwijl er veel aangeboden wordt.

  • 9 03-10-19

    Petra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-04-19

    Sander

    Mooie reis vol hoogtepunten en een goede afwisseling van prachtige natuur en hectiek van de Chinese steden, traditie en enorme vernieuwing. Aanrader. Het aandeel Tibetaanse gebieden (anderhalve week) is te zwaar, dat staat niet in verhouding tot de rest. De stops Shangri-la en Songpan voegen niets toe aan wat je al hebt gezien.

  • 8 18-04-19

    Shannon

    Een prachtige reis door heel China. Veel cultuur en natuur. Lange tijd in het Tibetaans gedeelte van China waardoor veel aandacht voor het boeddhisme. Had van mij korter gemogen en dan bijvoorbeeld een dag extra in Shanghai.

  • 9 18-04-19

    Anoniem

    Ik heb genoten van een prachtige reis in een indrukwekkend China. Het is een reis met vele hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk). Het aantal lange reisdagen is beperkt, waardoor de maand goed vol te houden is. Je ziet in deze reis veel van het land. Veel tijd breng je door in het deel met Tibetaanse invloeden. Je hebt echter nog lang niet het hele land gezien. Er zijn nog veel meer mooie natuur, cultuur en steden. Onze gids Eric heeft ons goed begeleid. Maar de Nederlandse gids bij de rondwandeling in Shanghai kon ons nog beter vertellen hoe het nu echt is om in China te leven.

  • 7 18-04-19

    Hendrik

    Verrassende reis met afwisseling van stad naar dorp en van laag naar hoog. Waar de Koosters en de moniken elkaar ontmoeten. En de jeugd de toekomst heeft in de hoogbouw om te wonen. Een land van mogelijkheden en onmogelijkheid.

  • 8 18-04-19

    Evert

    Mijn allereerste reis buiten Europa. Super mooie tijd gehad. hele goede afwisseling van cultuur en natuur. de hotels waren goed.

  • 9 04-10-18

    Anoniem

    Een geweldige reis, waarin je heel veel verschillende facetten van China ziet. Veel actieve onderdelen en alternatieven om de reis maximaal passend te maken aan de persoonlijke interesses.

  • 8 04-10-18

    Carin

    Was een zeer mooie en indrukwekkende reis.

  • 8 04-10-18

    Stéphane

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-10-18

    Theo

    Het geheel was goed op elkaar afgestemd een en ander liep goed in elkaar over,genoeg ruimte voor eigen initiatief,helaas de taal was een barriere maar de afwisseliing tussen natuur en cultuur goed georganiseerd.

Groepsrondreis China

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Rondreis China - Tibet Local
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.