Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 73 beoordelingen
  • 7 19-10-19

    Angela

    India is kleurrijk en overweldigend, maar ook druk en lawaaiig. Nepal is een stuk rustiger en groener. De combinatie van deze twee landen vond ik prettig, na de drukte van India was Nepal een prettige afwisseling

  • 6 19-10-19

    Marian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-10-19

    Diny

    Het was een fantastische reis. Veel gezien en ondernomen.

  • 10 21-10-18

    Joke

    Een fantastisch mooie reis met veel hoogtepunten! Dankzij een geweldig goede gids ook veel leuke en originele dingen gedaan buiten het reisprogramma.

  • 9 21-10-18

    Tineke

    het was een prachtige reis. We hebben heel veel gezien en gedaan. onze reisleider Niels had veel leuke, interessante voorstellen voor extra excursies en leuke plaatsen om te eten.

  • 9 21-10-18

    Kees

    Indrukwekkende reis die blijft verrassen en waar de lange verplaatsingen ook de nodige rust boden. Goede hotels en een eerste klas reisleider.

  • 9 21-10-18

    Ed

    Dit was een zeer goede samengestelde reis, waarvan de vakantievreugde nog extra verhoogd werd door de bijzondere inzet van reisbegeleider Niels.

  • 9 17-12-17

    Sietske

    India is druk, vies, maar heeft ondanks dat mijn hart gestolen. Mijn 1e ervaring: de fietstocht door Oud Delhi was fantastisch: je komt ogen tekort. Daarna alleen maar hoogtepunten: Jaipur, vooral het Amber Fort, Karauli, de zeer druk bezochte Taj Mahal, maar vooral Varanasi. Daarna naar het groene Nepal, in Chitwan oog in oog komen te staan met een neushoorn zal ik nooit vergeten. De zonsopkomst in Pokhara, wel koud, maar zeer de moeite waard. En als laatste Kathmandu, de gerestaureerde stupa Bodhnath en Bhaktapur vond ik zeer indrukwekkend!

  • 8 17-12-17

    Diana

    Het is een echte hoogtepuntenreis die snel op elkaar volgen. Je reist een hoop in de bus en je hebt niet echt een moment om alle mooie indrukken te verwerken. India is vies, stoffig en onhygiënisch. Nepal was daarentegen een stuk schoner.

  • 9 17-12-17

    Marjan

    Het was een prachtige reis. Heelveel verschillende indrukken opgedaan van de twee landen. Goede overnachtingsplekken. En ook leuke dingen buiten het programma gedaan.

  • 9 17-12-17

    Monique

    Je rolt tijdens deze reis van het ene hoogtepunt in het andere. Een mooie manier om het drukke, levendige India te ervaren en een beetje bij te komen in Nepal.

  • 7 17-12-17

    Erik

    Het eerste deel. INDIA maakt de 7. Fietstour in Old Dehli was geweldig, Jaipur paleis van de winden en het Amber fort waren prachtig. Natuurlijk Taj Mahal. Super druk maar mooi. Khajuraho super tempels en dan Varanasi, indrukwekkend. Daarna Nepal. Dat vond ik minder boeiend.

  • 7 17-12-17

    Annemieke

    Het deel India maakt dat de reis een 7 krijgt. Nepal was een redelijke tegenvaller

  • 7 24-10-17

    Joop

    Het was een fantastische ervaring. India en met name Delhi een stad waar alles wat kan bewegen aanwezig is op straat, dit met een hoop getoeter en gebel. De vele tempels en met name de Sikh tempel maakten grote indruk op ons. De treinreis van Jhansi naar Varanasi voorafgegaan door een busreis van 6 uur was veel te lang. Nepal was mooi.

  • 8 24-10-17

    Elly

    Veel verschillende indrukken en wisseling van natuur cultuur

  • 8 16-04-17

    Anneke

    Het was een prachtige, boeiende reis, maar wel erg zwaar door de hitte (boven de 40 graden) en de lange reisdagen over erg slechte wegen.

  • 10 16-04-17

    Agnes

    Een geweldige reis met enorm veel indrukken. In India gebeurt er van alles. Het is druk chaotisch en vies. Daar naast zie je er de meest prachtige dingen. Door de warmte af en toe best wel zwaar. Zo'n geweldige reisleider heb ik nog nooit gehad Terwijl ik toch al heel wat groepsreizen gemaakt heb. Door haar is onze reis een enorm succes geworden

  • 9 16-04-17

    Annemiek

    De reis was zeer afwisselend en goed van opbouw. Eerst de drukte in en langzamerhand meer rust. Onze reisleidster was fantastisch. Behalve dat ze heel leuk was, had ze veel gevoel voor wat de wensen van de groep waren en heeft deze wensen steeds kunnen regelen. Ook had ze veel off-the-road plekken, waar we naar toe gingen, waardoor je het gevoel had echt in India en Nepal te mogen zijn. Ook bereidde ze ons goed voor op zware stukken waardoor je wist hoe je daar rekening mee kon houden. Ook heeft ze goed gezorgd voor de zieken in de groep.

  • 8 16-04-17

    Gerben

    Vele hoogtepunten zoals de Taj Mahal, de crematies aan oever van de Ganges en het prachtige groen van Nepal maken deze reis zeer de moeite waard.

  • 7 16-04-17

    Ria

    Prachtige cultuur. Goede reisbegeleidster.

Groepsrondreis Noord-India en Nepal Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India en Nepal

image
21 dagen vanaf € 1.849
Naar boven