< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 279 beoordelingen
  • 9 04-01-20

    Liesbeth

    Goed georganiseerde, afwisselende en leuke reis.

  • 9 04-01-20

    Martin

    Het was een interessante, goed georganiseerde en leuke reis.

  • 9 04-01-20

    Matthias

    Mijn verwachtingen werden beantwoord en zelfs overtroffen. Laos is gelukkig nog steeds heel authentiek en verrassend mooi. Angkor Wat in Cambodja is nog indrukwekkender dan verwacht.

  • 8 04-01-20

    Camilla

    een mooie reis met veel lange zitdagen in de bus

  • 10 04-01-20

    Roger

    Goed gevarieerde reis, met heel veel hoogtepunten. De landen waren zeer boeiend en supervriendelijke mensen. Plaatselijke gids was zeer behulpzaam en vriendelijk. En het grote voordeel was dat hij ook de taal sprak.

  • 9 04-01-20

    Christa

    veel variatie tijdens de reis, zowel cultuur alsook natuur, alles goed georganiseerd, wel lange reisdagen maar die werden door Ley, onze reisleider, fantastisch benut om lokale dorpen en markten te bezoeken en ons over zijn land te vertellen niet alleen de geschiedenis maar ook over de huidige situatie

  • 10 04-01-20

    Vera

    Een prachtige reis. Indrukwekkende bezienswaardigheden. Heel veel tempels, watervallen en zeer vriendelijke gastvrije bevolking. Super goede gids en lekker actief bezig zijn d.m.v korte ingevoegde wandelingen tijdens de reisdagen.

  • 9 04-01-20

    Henk

    Prachtige reis, mn Laos! Schitterende natuur, puur land/mensen.Fantadtische lokale gids, leuke groep, mooie excursies. Goeie afwisseling tijdens lange busritten

  • 8 05-01-19

    Bas

    De reis heeft voldaan aan mijn verwachtingen Laos heel mooi zeker het Noorden en wat betreft Cambodja de Killing Fields indrukwekkend en Angkor Wat het hoogtepunt. De informatie over de accommodatie kan een stuk beter de mooie foto en omschrijving klopte niet altijd en van te voren vermelden van overnachting in een Homestay zou ook nuttig zijn. Er waren ook hele goede hotels. Vermelding van lange busreizen over slechte wegen zou ook goed zijn. Het veranderd er niet door maar dan weet je wat je kan verwachten. Bangkok was prima. Mijn beoordeling van de hele reis is 8,5

  • 7 05-01-19

    Astrid

    mag iets actiever zijn.

  • 7 05-01-19

    Marian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-01-19

    Ton

    Een zeer gevariëerde reis. Laos heeft schitterende landschappen, fotogenieke markten, en de contacten met de lokale bevolking vond ik erg leuk. Enkele nogal lange reisdagen, maar deze gaven veel gelegenheid het dagelijks leven te bekijken. In Cambodja overtrof Ankor Wat alle verwachtingen.

  • 7 05-01-19

    Jan

    een mooie reis door afwisselende landschappen soms vond ik de reisdagen wel wat lang kwam je bijvoorbeeld in het donker aan.

  • 8 05-01-19

    Marion

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-01-19

    Margreet

    We hebben genoten van onze reis in prachtig, vriendelijk en gastvrij Laos, een land dat in toeristisch opzicht nog in ontwikkeling is, maar juist hier zijn charme aan ontleent. Omdat de ontwikkeling van de infrastructuur nog in de kinderschoenen staat vergt het wel veel tijd om van A naar B te reizen, lange busritten ), maar onze geweldige reisleider Mr Ley wist telkens interessante en plezierige korte pauzes (markten, tempels, prachtige uitzichten e.d.) in te gelasten.

  • 7 05-01-19

    Jan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-01-19

    Sacha

    Heerlijke reis. Fijn om regelmatig een paar nachten ergens te zijn.

  • 6 24-11-18

    Paul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-11-18

    Anneke

    Een goede afwisseling van natuur en cultuur. De vriendelijke bevolking. De prettige en deskundige reisbegeleiding van Wilfred. Goede en behulpzame lokale gidsen. En alles goed geregeld door Sawadee.

  • 9 24-11-18

    Ellie

    De opbouw van de reis was goed, overal voldoende tijd. Zeer gevarieerd programma. Enkele lange reisdagen maar de plek waar we dan kwamen was altijd de reis waard. Bv Phonsavan. Goede hotels. Af en toe een wat simpeler hotel maar dan was het hotel daarna weer heel goed.

Groepsrondreis Laos & Cambodja

Tempels, jungle en kleurrijke bergstammen

image
30 dagen vanaf € 2.799
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen