< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 269 beoordelingen
 • 8 05-01-19

  Bas

  De reis heeft voldaan aan mijn verwachtingen Laos heel mooi zeker het Noorden en wat betreft Cambodja de Killing Fields indrukwekkend en Angkor Wat het hoogtepunt. De informatie over de accommodatie kan een stuk beter de mooie foto en omschrijving klopte niet altijd en van te voren vermelden van overnachting in een Homestay zou ook nuttig zijn. Er waren ook hele goede hotels. Vermelding van lange busreizen over slechte wegen zou ook goed zijn. Het veranderd er niet door maar dan weet je wat je kan verwachten. Bangkok was prima. Mijn beoordeling van de hele reis is 8,5

 • 7 05-01-19

  Marian

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 05-01-19

  Ton

  Een zeer gevariëerde reis. Laos heeft schitterende landschappen, fotogenieke markten, en de contacten met de lokale bevolking vond ik erg leuk. Enkele nogal lange reisdagen, maar deze gaven veel gelegenheid het dagelijks leven te bekijken. In Cambodja overtrof Ankor Wat alle verwachtingen.

 • 7 05-01-19

  Jan

  een mooie reis door afwisselende landschappen soms vond ik de reisdagen wel wat lang kwam je bijvoorbeeld in het donker aan.

 • 8 05-01-19

  Marion

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 05-01-19

  Margreet

  We hebben genoten van onze reis in prachtig, vriendelijk en gastvrij Laos, een land dat in toeristisch opzicht nog in ontwikkeling is, maar juist hier zijn charme aan ontleent. Omdat de ontwikkeling van de infrastructuur nog in de kinderschoenen staat vergt het wel veel tijd om van A naar B te reizen, lange busritten ), maar onze geweldige reisleider Mr Ley wist telkens interessante en plezierige korte pauzes (markten, tempels, prachtige uitzichten e.d.) in te gelasten.

 • 7 05-01-19

  Jan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 24-11-18

  Paul

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 24-11-18

  Anneke

  Een goede afwisseling van natuur en cultuur. De vriendelijke bevolking. De prettige en deskundige reisbegeleiding van Wilfred. Goede en behulpzame lokale gidsen. En alles goed geregeld door Sawadee.

 • 9 24-11-18

  Ellie

  De opbouw van de reis was goed, overal voldoende tijd. Zeer gevarieerd programma. Enkele lange reisdagen maar de plek waar we dan kwamen was altijd de reis waard. Bv Phonsavan. Goede hotels. Af en toe een wat simpeler hotel maar dan was het hotel daarna weer heel goed.

 • 8 24-11-18

  Robert

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-11-18

  Jos

  mooie reis geweldige landen

 • 10 24-11-18

  Herman

  Het was prima niks aan toe te voegen

 • 8 24-11-18

  Jan

  De heen en terugreis zijn erg lang, het zou fijn als het rechtstreeks kan. Dus b.v. rechtstreeks met KLM naar Bangkok en terug, i.p.v. via Frankfurt met Lufthansa. Verder was de reis goed georganiseerd met veel vrijheid en een zeer goede begeleiding van reisbegeleider Wilfred.

 • 7 06-01-18

  Gerard

  De reis bevatte vrij veel lange reisdagen. De hotels waren over het algemeen sober maar goed. Er waren ook een paar luxe hotels bij. Door onze fantastische reisleider Souliyna verliep de hele reis soepel. Voor de Laotiaanse reisleider was geen moeite teveel.

 • 8 06-01-18

  Léontine

  Zeer gevarieerde reis. Naast het reizen per bus ook veel over het water gevaren gefietst en gewandeld. Tempels, markten,watervallen, grotten

 • 7 06-01-18

  Henk

  We wilden Laos bezoeken zonder een aangrenzend land zoals Cambodja en die mogelijkheid werd ons geboden om na 3 weken uit de reis te stappen. Wat we niet goed beseft hadden dat de terugreis hierdoor lang werd ( meer als 30 uur) en de reis bijna evenduur was als de 4 weekse reis. We raden iedereen aan om Cambodja gewoon mee te doen. Wij kozen hier niet voor omdat we Cambodja aleens gedaan hadden. Laos vriendelijke mensen en een relaxt land. Het weer kan in Januari koud zijn in het Noorden en neem derhalve warme kleding mee omdat de restaurants een dak hebben maar verder zit je gewoon buiten in het Noorden. Verder zien we dat reizen ook mindere kanten heeft in Laos : het is goedkoop en jonge mensen hebben dit ontdekt waardoor mooie plekken zoals Vang Vieng totaal deze mooie omgeving heeft vernield. Het blijft echter een leuk en rustig land ten opzichte van de aangrenzende landen.

 • 7 06-01-18

  Kees

  heb dus de reis laos cambodja gedaan prima reis

 • 7 06-01-18

  Lieven

  Laos is een land dat nog niet zo ontwikkeld is, wat op zich interessant is. Het heeft relatief weinig echte highlights, maar het is wel mooi. Cambodja had iets langer gekund.

 • 8 16-12-17

  Karin

  Een fijne afwisselende reis.

Groepsrondreis Laos & Cambodja

Tempels, jungle en kleurrijke bergstammen

image
30 dagen vanaf € 2.759
Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!