< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 214 beoordelingen
  • 9 18-10-19

    Thimo

    Zeer gevarieerde reis, met cultuur en de hymalaya/natuur. Vriendelijke bevolking. Prettige reisbegeleiding. Lekker eten. Eenvoudig en luxe onderkomens.

  • 9 18-10-19

    Marjolein

    Prachtige reis die wel conditie vraagt wat betreft de trekking.

  • 8 18-10-19

    Rita

    Mooie balans aktief/toerisme. Goede hoogtegewenning

  • 9 18-10-19

    Eddy

    Zeer mooie reis die bracht wat ervan verwacht werd met een tot in de puntjes verzorgde begeleiding.

  • 9 18-10-19

    Sigrid

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-10-19

    Romy

    De Annapurnatrail was een geweldige reis door Nepal heen. Dagen doorbrengen in de bergen en daarnaast ook cultuur snuiven in verschillende steden. De afwisseling tussen wandelen en ontspanning was heerlijk. Het is echt een uitdaging om met een groep zo'n tocht af te leggen. Je leer het land echt kennen.

  • 9 04-10-19

    Pieter

    De wandeling was zwaar maar geweldig ! De reis zelf was verder ook erg leuk en divers !

  • 8 04-10-19

    Widoere

    goed

  • 9 12-04-19

    Annemieke

    Het was een prachtige, veelzijdige en goed georganiseerde reis. We waren er echt even helemaal uit!

  • 8 12-04-19

    Kimberley

    Zeer boeiende reis waarbij de verschillende facetten van Nepal aan bod komen.

  • 8 12-04-19

    Mijnie

    Heerlijke reis, letterlijk!, door een schitterend land met aardige en respectvolle bewoners. Het heeft me allemaal aangenaam verrast. Tja en dan de Himalaya, daar kwam ik voor. Immense besneeuwde bergtoppen. Daar tussen lopen wat is dat fantastisch.

  • 8 19-10-18

    Gerard

    Mooie reis, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met name de trekking was qua natuur bijzonder mooi, alleen de lodges waren soms erg primitief. Chitwan viel mij persoonlijk tegen, dat komt vooral dat we niet in de goede periode reisden.

  • 10 19-10-18

    Joos

    De reisbegeleiding was van topniveau. Zowel de gids van Sawadee en de berg gids in Nepal. Zorgzaam omgaan met alle deelnemers.

  • 8 19-10-18

    Fetsje

    Een prachtige reis met veel aandacht voor de mooie natuur van Nepal.

  • 10 19-10-18

    Frieda

    Erg mooie reis. Inspannende trektocht die wel veel voldoening geeft. Schitterende Koningssteden. Ontspannen in Chitwan national park.

  • 8 19-10-18

    Edwin

    Prachtige reis en de trekking onvergetelijk. Hotels/lodges primitief, maar hoort erbij.

  • 8 19-10-18

    Keetie

    Mooie reis, goed georganiseerd.

  • 8 19-10-18

    Anna

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-10-18

    Sjaak

    Leuke reis waarin de verschillende aspecten van Nepal beleeft werden. de trekking door de bergen, bezoek aan kathmandu met tempels en rituelen. Bezoek aan de nationaal park chitwan met mooie wildlife en een bezoek aan Bhaktapur een van de koningssteden. Nu een breed beeld van Nepal gekregen

  • 9 19-10-18

    Anneke

    Fantastische reis met enthousiaste en zeer goede reisleiding.

Groepsrondreis Nepal Annapurna Basecamp

Trekking langs de toppen van de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 1.679
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.