< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 152 beoordelingen
  • 8 08-09-19

    Nellie

    Mooie afwisselende reis, onze reisleidster Gunna was een toppertje, mooie hotels met goed ontbijtbuffet, alleen was de badkamer in het hotel in Reykjavik erg klein, goede bus met prima stoelen en genoeg ruimte om te zitten

  • 9 08-09-19

    Margot

    Geweldige reis met elke dag hoogtepunten; de natuur was nog veel mooier en afwisselender dan verwacht; de kleuren, het ruige en het bijzondere licht; bijna magisch! Lokale reisleider Gunna maakte het compleet: veel kennis op rustige wijze, mooi gedoseerd gedeeld; echt top!

  • 10 08-09-19

    Stefanie

    Het was een fantastische reis! Het was goed geregeld, een goede reisleidster, een gezellige groep, en natuurlijk een fantastische bestemming.

  • 9 08-09-19

    Jan-Hein

    Lokale gids, Gunna, heeft maximaal bijgedragen aan de beleving van het land! Een overweldigende reis met iedere dag meerdere, wouw momenten! Heerlijk vol programma. Van mij hadden er meer hikes (Lees nog iets actiever) in mogen zitten. Ik ben blij dat ik dit aan mijn herinneringen heb mogen toevoegen!

  • 9 08-09-19

    Anonieme reiziger

    Fantastisch mooi land (IJsland>. Geweldige gids (Gunna) met veel kennis en veel empathie, in de loop van de week vertelde ze steeds meer, ook over haar persoonlijk. Ze heeft een mooie reis tot een fantastische trip gemaakt. Veel geluk met de groep, binnen no-time waren we een team, veel plezier gehad en ook veel mooie persoonlijke gesprekken, moet je geluk mee hebben.

  • 8 21-07-19

    Christijn

    Een mooie reis, waarbij we een nieuw stukje van de wereld hebben kunnen ontdekken. Een verbazend stukje wereld! Hele mooie grillige landschappen en een verrassend klimaat (waar je niet op kan rekenen!)

  • 9 21-07-19

    Stephanus

    Heel leuke groep, een uitgekiende reis, en vooral een geweldige reisleidster Gunna

  • 8 21-07-19

    Paul

    Mooie reis! IJsland is geweldig. Gunna, onze reisleidster is zeer deskundig, vertelde ga alles over de vulkanen, lavastromen, watervallen en gletsjers. Daarnaast was ze flexibel genoeg om bijv vanwege ‘t weer het programma aan te passen. Groep was rustig en gezellig. Ik heb genoten!

  • 9 21-07-19

    Jos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-07-19

    Evi

    Gunna was een goede en gepassioneerde gids. We hebben veel extra info gekregen over IJsland en niets was teveel voor haar. Fijne hotels en mooi uitgestippelde reis.

  • 9 09-06-19

    Mathilde

    Mooi land, prachtige natuur, zeer enthousiaste reisleidster. Zeer de moeite waard.

  • 8 09-06-19

    Marga

    We hebben enorm veel gezien en de IJslandse gids was echt van meerwaarde!

  • 7 09-06-19

    Jan-Cees

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-06-19

    Rien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-09-18

    Sophie

    Het was een fantastische reis met toffe gids en groep. Veel mooie natuur gezien en een beetje over de geschiedenis en cultuur geleerd. Alleen spijtig dat er niet veel tijd was om Reykjavik te verkennen als je alle optionele activiteiten meedeed.

  • 9 09-09-18

    Nelly

    Het was fantastisch een droom werd werkelijkheid.

  • 8 09-09-18

    Hélène

    Een zeer verrassende reis. Mooier dan ik had verwacht. Gezellige groep. Fantastische reisleider. Wist ons veel te vertellen. Haar passie voor IJsland heeft ze zeker doorgegeven.

  • 9 09-09-18

    Anoniem

    Reis wat over het algemeen goed geregeld. Wat niet vlekkeloos ging werd goed opgelost door onze reisleidster. Dat was trouwens een topper, heel enthousiast, gedreven en onuitputtelijk. Ze heeft ons ook heel veel handige en leuke feitjes over het land verteld. We hadden ook een erg leuke groep.

  • 8 09-09-18

    Annemarie

    Fantastische ervaring, prachtig land, lekker eten, mooi weer, toffe gids. Minpuntje: IJsland is duur.

  • 10 09-09-18

    Annie

    Perfect geregeld, schitterende reis, veel gezien, en vooral een super leuke reisbegeleidster.

Groepsrondreis IJsland

Langs watervallen en geisers

image
8 dagen vanaf € 1.899
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.