Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Klettur - Reykjavík

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het hotel Klettur ligt op enkele minuten loopafstand van de belangrijkste winkelstraat van Reykjavík en dichtbij verschillende restaurants en cafeetjes. De moderne,licht ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Sommige beschikken over een balkon en andere kamers bieden een panoramisch uitzicht over de stad.
 •  

  Hotel Skaftafell - Skaftafell

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt middenin de natuur van IJsland, met prachtig uitzicht op de nabij gelegen gletsjers. De kamers hebben een eigen badkamer en wifi. Er is een klein restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Aan de bar kan je genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een lekker drankje!

Accommodatie algemeen

Je overnacht tijdens de reis vijf nachten in een comfortabel hotel in Reykjavik en daarnaast twee nachten in een comfortabel hotel op een prachtige locatie aan de zuidkust ver van de bewoonde wereld. Op de deelnemerslijst die je uiterlijk één week voor vertrek krijgt thuisgestuurd staan de adresgegevens van het eerste hotel waar je overnacht.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, boek dan een eenpersoonskamer vanaf € 520,-. Klik hier voor meer informatie over ‘op indeling’ reizen.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 520,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met eigen vervoer. Dit heeft als voordeel dat we kunnen stoppen wanneer dat het beste uitkomt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Gedurende de reis hebben we, met uitzondering van de dagen in Reykjavik, de beschikking over een eigen minibus.
 •  

  Vervoer - IJsland

  We reizen met een eigen bus. Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om overal foto's te kunnen maken of, bijvoorbeeld, een stuk te kunnen wandelen.

Groepsrondreis IJsland

Langs watervallen en geisers

image
8 dagen vanaf € 1.879
Naar boven