< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 406 beoordelingen
  • 9 08-03-20

    Gerda

    Prachtig land, mooie natuur. Leuke en gezellige groep en een goede gids/chauffeur!

  • 8 08-03-20

    Leny

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 08-03-20

    Jos

    busje te klein

  • 10 08-03-20

    Ria

    Hele mooie reis, veel mooie dingen van het land gezien. De natuur gewoon fantastisch. Gids ook uitstekend.

  • 9 08-03-20

    Yvonne

    Wat een sprookjesachtige reis onder af en toe barre omstandigheden. In het wat krappe busje een week lang met leuk gezelschap en een goede gids rondgetrokken aan de zuidkant van IJsland. De gids schatte per dag in welke activiteiten wel of niet door konden gaan. Dit was heel erg nodig aangezien de weersomstandigheden sterk wisselden op de dag en over de afgelegde afstanden. Met een aantal dagen zon konden we optimaal genieten van diverse highlights. De dagen dat de zon niet scheen was er een alternatief programma, zoals een volksmuseum en lavashow. De accommodaties waren prima en het hielp dat we vaak op tijd waren voor Happy Hour.

  • 8 08-03-20

    Adrianus

    Het was een bijzondere reis door IJsland met een hele goede en leuke gids. Mooie plaatjes gezien. Leuke hotels.

  • 9 08-03-20

    Peter

    Leuke reis in een prachtig land. De gids was interessant en grappig. Blij dat ik deze reis gemaakt heb!

  • 9 08-03-20

    Arja

    een prachtige bijzondere reis, deze reis/dit land hoort op je bucket list!

  • 7 08-03-20

    Ria

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-03-20

    Christina

    Goed georganiseerde rondreis door mooi IJsland. Mede dankzij een gezellige groep en gids Bjarni ,die af en toe van het programma af moest wijken, een hele leuke week gehad.

  • 9 16-02-20

    Bas

    De reis was super gevarieerd en door o.a. de reisleider leuk vormgegeven. Hotels zijn zeer fijn en het eten was super. Het was een hele mooie ervaring en IJsland is zeker de moeite waard om nog eens naar toe terug te gaan.

  • 10 16-02-20

    Bettina

    Fantastisch reis, goed georganiseerd, leuke reis begeleider met veel know how, prima hotels, mooie volle dagen met veel stops, prachtig land, twee maal Aurora Borealis gezien en op één klein sneeuwstormpje na fantastisch weer, overal heerlijk eten, echte aanrader, complimenten voor Sawadee, dit was één van mijn mooiste vakanties 👍

  • 9 16-02-20

    Margaretha

    Geweldige reis gehad.

  • 8 16-02-20

    Rianne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-02-20

    Joeri

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-02-20

    Natascha

    Het was een bijzondere week in IJsland, hele mooie natuur, het Noorderlicht en alles was goed geregeld, echt vakantie!

  • 9 16-02-20

    Annefloor

    Ik vond de reis goed georganiseerd, we bezochten leuke plekken in IJsland en de accommodaties waren erg fijn. De gids was heel prettig. Hij kon veel vertellen maar gaf ook veel vrijheid om zelf te kijken. Het voelde heel ontspannen.

  • 7 16-02-20

    Davine

    Een mooie reis, waarin ik heel veel mooie plekjes van ijsland heb gezien. De toeristische plekken, zoals de gouden driehoek, maar ook de minder toeristische plekjes die ik misschien nog wel het mooiste vond. Een goede verdeling van activiteiten en relax momenten.

  • 8 16-02-20

    Julia

    Heerlijk weer, fijne afwisseling in activiteit en rust, prima hotels, super goede en gezellige gids. Alles gezien wat ik wilde zien en we kregen nog een tocht naar het noorderlicht en rendieren.

  • 9 16-02-20

    Christiaan

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.699
Naar boven