< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 381 beoordelingen
  • 9 09-02-20

    Christian

    Schitterend eiland. In de winter zeker aan te bevelen om te bezoeken. Goede reisleider, Bjarni, vertelde veel en hield van een grapje. Busje was te klein voor 16 personen in de winter.

  • 7 09-02-20

    Wesley

    Het bizarre winterlandschap van IJsland heeft iets magisch. Enorm mooie natuur bestaande uit watervallen, geisers en uitgestrekte gletsjers zijn karakteristiek voor dit land. Het zijn ingetogen mensen die de Engelse taal machtig zijn en begrijpen hoe toerisme werkt. Voor cultuur en architectuur hoef je de reis niet te maken, maar qua natuur is dit misschien wel het mooiste wat ik heb gezien.

  • 9 09-02-20

    Anne

    De winterreis naar IJsland was prachtig. Het verlaten landschap met bergen, lava, watervallen en strand is indrukwekkend. De lokale reisleider zorgde voor gezelligheid, heeft ons veel informatie verteld en heeft ons onder de soms extreme weersomstandigheden veilig gehouden.

  • 8 09-02-20

    Wouter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-02-20

    Marcel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 22-12-19

    Erik

    Geweldig mooie reis in een winters landschap.

  • 8 22-12-19

    Aat

    Mooie reis ondanks de regen de paar laatste dagen. Helaas nauwelijks noorderlicht gezien. Wel mooie gletsjers, watervallen en landschappen

  • 8 22-12-19

    Johannes

    Ijsland is een mooi land de reis opzich is me heel goed bevallen. Ik vond alleen de bus waar we in zaten te klein voor 16 personen. Hotels waren goed de reisleider stefano was goed een echte ijslander in hart en nieren.

  • 8 22-12-19

    Dingeman

    Naar de mogelijkheden een intensief en gevarieerd programma. Een echte viking als reisleider en redelijk goede hotels.

  • 8 22-12-19

    Paul

    De reis was goed georganiseerd en het land en de mensen waren erg indrukwekkend. De groepsgrootte maakte dat je elkaar beter leerde kennen en dat was erg plezierig.

  • 7 22-12-19

    Karen

    Ik vind het een super mooie reis, ik had alleen een iets actievere reis verwacht. Je bracht toch vrij veel tijd door in de bus. De bus was aan de krappe kant, want achterin paste je eigenlijk niet met vier personen terwijl dit wel noodzakelijk was.

  • 8 22-12-19

    Helga

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 08-12-19

    Nicole

    De reis door het zuiden van IJsland was fantastisch! De afwisseling landschappen en niet al te lange reisdagen.

  • 8 08-12-19

    Ruud

    IJsland in de winter is anders, maar zeker zo mooi als in de zomer. Bevroren watervallen, besneeuwde zwarte stranden. Helaas maar een heel dun streepje noorderlicht gezien; de natuur laat zich niet sturen. De korte dagen maken wel dat het aantal activiteiten op een dag beperkt is.

  • 9 08-12-19

    Ada

    De hotels waren van goede kwaliteit. Het programma, zowel als de extra excursies waren prima verzorgd. Ik kan niks negatiefs bedenken en het prachtige landschap werkte er natuurlijk ook aan mee, evenals de gezellige groep. De reisleider was goed geïnformeerd, hij was rustig en hij zorgde dat alles ongemerkt goed geregeld werd. Hij bleek een uitstekende chauffeur over de spiegelgladde wegen. Forse sneeuwbuien vormden geen probleem.

  • 10 08-12-19

    Hester

    Super mooi land, super groep, super reisbegeleider.

  • 8 08-12-19

    Niels

    Mooie reis, veel gezien, reistempo is goed (niet te vol en niet te rustig)

  • 9 08-12-19

    Carien

    Super! Prachtig land. Beetje vervelend weer de eerste dag, maar dat laat zich niet leiden. Goede flexibiliteit door begeleider/gids bij sluiten van wegen ivm weer. Heeft goed zijn best gedaan de gemiste activiteiten op een later moment door te laten gaan.

  • 9 08-12-19

    Martin

    Fantastisch mooie reis. Uitstekende reisbegeleider.

  • 10 03-03-19

    Gonda

    Wij vonden het een hele mooie reis en met een zeer ervaren en goede reisleider/chauffeur. Hij vertelde heel erg veel over IJsland en op een heel duidelijke manier. We weten nu heel veel van de geografie van het land en van de bevolking. Hij was ook heel erg aardig en voorkomend voor de groep. Genoeg stops ingelast, enz. At ook altijd gezellig met ons mee aan een lange tafel.

Groepsrondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.699
Naar boven
 

Wintersale
Kortingen tot €200 p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je tot €200 korting per persoon