Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Örk - Hveragerdi

  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel heeft een prachtige ligging tussen de bergen en ligt centraal in Hveragerdi. De kamers zijn onder andere ingericht met een tv en een eigen badkamer. Hotel Örk beschikt over een buitenbad, een hot tub en er kan gebruik worden gemaakt van de sauna. In het hotel worden typisch IJslandse gerechten geserveerd. 

 •  

  Hotel Katla - Vik

  • image image
   eigen badkamer

  Dit landelijke hotel ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Vik, in een rustige omgeving met prachtig uitzicht op de Mýrdalsjökullgletsjer. Bij het hotel kun je gebruik maken van hot tubs. De kamers zijn klassiek ingericht met een tv en een eigen badkamer. 

 •  

  Hotel Skaftafell - Skaftafell

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt middenin de natuur van IJsland, met prachtig uitzicht op de nabij gelegen gletsjers. De kamers hebben een eigen badkamer en wifi. Er is een klein restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Aan de bar kan je genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een lekker drankje!

 •  

  Hotel Klettur - Reykjavík

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het hotel Klettur ligt op enkele minuten loopafstand van de belangrijkste winkelstraat van Reykjavík en dichtbij verschillende restaurants en cafeetjes. De moderne,licht ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Sommige beschikken over een balkon en andere kamers bieden een panoramisch uitzicht over de stad.

Accommodatie algemeen

Gedurende de reis overnachten we in comfortabele hotels op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Hotel Eldhestar in Hveragerdi is de koploper wat betreft ecotoerisme; beslissingen worden genomen met respect voor de natuur en de omgeving. Als eerste accommodatie op IJsland mocht het hotel het Nordic Swan Ecolabel dragen, een in Scandinavie zeer bekend label.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, boek dan een eenpersoonskamer vanaf € 360,-. Klik hier voor meer informatie over ‘op indeling’ reizen.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 360,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we, met uitzondering van de dagen in Reykjavik, de beschikking over een eigen minibus.
 •  

  Vervoer - IJsland

  We reizen met een eigen bus. Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om overal foto's te kunnen maken of, bijvoorbeeld, een stuk te kunnen wandelen.

Groepsrondreis IJsland Winter

Winterreis tussen trollen en ijs

image
8 dagen vanaf € 1.699
Naar boven