< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Sardinie

Van Noord naar Zuid en van kust tot kust

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Italië

Route daagse groepsrondreis Sardinie

Sardinië, het tweede grootste eiland in de middellandse zee is voor natuurliefhebbers een echt paradijs. Het eiland van eeuwenouden tradities, kristal witte stranden, ongerepte wilde natuur, adembenemende grotten en baaien. Sardinië is ook het eiland van culinaire hoogtepunten, van meditteraanse geuren en geluiden en prachtige uitzichten. Sawadee, puur reizen neemt je mee van Noord naar Zuid en van kust tot kust. Geniet van de prachtige baaien, de witte stranden en het avontuurlijke en bijna onbewoonde binnenland. Ontdek de Sardijnse cultuur, maak kennis met de lokale herders, geniet van hun verhalen en proef de smaak van de pure en traditionele gerechten.

Een rondreis van noord naar zuid en van kust naar kust. We beginnen onze reis in het noordwesten van Sardinië bij de stad Alghero, we ontdekken het ruige binnenland en maken kennis met de lokale herders en hun eetcultuur. Via het binnenland maken we een mooie wandeltocht naar de oostkust en proberen af te dalen naar een van de vele prachtige baaien om lekker uit de wind even van de zon te kunnen genieten. Aan de westkust bezoeken we het middeleeuwse havenstadje Bosa en reizen we vervolgens door naar het zuiden om de grootste zandduinen van Europa te beklimmen. We komen langs oude verlaten mijnen en kleine spookstadjes en bezoeken de prachtige grotten van su Mannau. Op de weg naar Cagliari komen we langs prehistorische woningen en torentjes die volgens sommige eiland bewoners magische krachten bezitten. We sluiten de reis ontspannen af in Cagliari waar je de stad kunt bezoeken of lekker aan het strand bij kunt komen van een onvergetelijke reis. De overnachting op Sardinie zijn eenvoudig en op basis van een tweepersoonskamers inclusief ontbijt. Gedurende de reis hebben we een eigen bus. Mooie wandelingen in het spoor van eeuwenoude eiland bewoners We beginnen de reis met een bezoek aan het stadje Alghero waar de Catalaanse sfeer nog goed is te proeven. Vanaf de noordwestkust rijden richting het binnenland naar de meest ongerepte gebieden waar we de sporen van een prehistorische stam zullen ontdekken. Wandeltocht langs zandduinen en verlaten mijnen We maken een schitterende wandeltocht langs soms wel 50 meter hoge zanduinen bij Piscinas. We komen ook langs spookachtige verlaten mijnen en schitterende uitkijkpunten, dan weer het land dan weer de zee.

Groepsrondreis Sardinie

Niet boekbaar

Naar boven