< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 202 beoordelingen
  • 8 28-07-19

    Frank

    Fantastische reis met veel avontuur door verschillende gedeeltes/hoogtepunten van Zuid-Amerika.

  • 8 28-07-19

    Kees

    Prachtige reis, goed georganiseerd. Wel vermoeiend door de hoogte en drukke programma

  • 9 26-05-19

    Cocky

    Het was een prachtige, afwisselende reis met schitterende landschappen, mooie mensen en aardige stadjes. De reisbegeleiding was uitstekend en de groep heel gezellig. Ondanks de hoogte (ruim boven de 4000 meter) heeft niemand van de groep hoogteziekte gekregen. Dat was waarschijnlijk niet alleen te danken aan het geleidelijke verloop qua hoogteaanpassing, maar ook aan de adviezen van reisbegeleider Patrick : geen alcohol, veel drinken, én sportdrank + om de dag 200 ml ORS!

  • 9 26-05-19

    Emile

    Uitstekend in elkaar gezet, goede timing om de zwaarte van de reis goed op te vangen.

  • 9 26-05-19

    Saskia

    alles goed geregeld, goed voor ons gezorgd, nergens zorgen om hoeven maken. Heerlijk op vakantie gaan zo!

  • 8 26-05-19

    Pascal

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 26-05-19

    Jelle

    Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Een aangename afwisseling van mooie steden en prachtige landschappen. Met ruimte voor (optionele) wandelingen in de bergen. De opbouw qua hoogte is goed, zodat je langzaam kunt wennen aan de ijle lucht. En ook met dank aan een leuk gezelschap en uitmuntende reisleider (Patrick) is dit een topreis geworden.

  • 7 26-05-19

    Ton

    Leuke reis, veel verschillende indrukken, Peru is een afknapper vanwege het massa toerisme

  • 9 26-05-19

    Ron

    De reis was één groot feest, vanaf de aankomst in Buenos Aires tot het vertrek uit Lima. Dit kwam mede door de reisbegeleider (Patrick bedankt!!), het weer en de onuitwisbare indrukken. En alles ging goed, het vervoer, de overnachtingen en de excursies!

  • 8 26-05-19

    Dennis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-05-19

    Tineke

    Een bijzondere reis, waarbij onderdelen mee en tegen vielen, maar al met al een positief oordeel

  • 8 16-09-18

    Jannie

    Goed opgebouwd. Goede hotels en prima reisleiding

  • 9 16-09-18

    Anneloes

    Een reis met hoogtepunten, die naam is zeker terecht. We hebben genoten van elke dag. De diversiteit, de afwisseling van cultuur en natuur, de mensen en het heerlijke weer wat wij hadden. Onze begeleider Patrick maakte de reis helemaal af, hij wist veel te vertellen over natuur en fotografie en was wanneer nodig paraat om te helpen, maar gaf ons ook veel vrijheid voor eigen invulling. Verder een grote pluim voor hem en Sawadee die alles top regelden toen we door weersomstandigheden in Cusco langer in Lima moesten blijven.

  • 8 29-07-18

    Jeroen

    Interessante en afwisselende reis, goed georganiseerd en zeer keurig begeleid. Erg vol met activiteiten en dus indrukken, wellicht om die reden net iets te lang van aard. De reis maakt de beloften meer dan waar.

  • 9 29-07-18

    Anja

    Goed opgebouwde reis qua hoogte. Prima begeleiding, we hoefden ons nergens zorgen om te maken. Enkele overnachtingsplekken waren zeer basic. Enkele vrije dagen waren op zondag, dan zijn er nog weleens bezienswaardigheden dicht. Programmadagen omdraaien geeft de reiziger meer keuze.

  • 8 29-07-18

    Louis

    Het was een prachtige reis. Gevarieerd en soms avontuurlijk. Het programma vond ik wel erg vol. Minder reizen en meer tijd voor voor sommige plekken zou ik wel prettiger hebben gevonden.

  • 9 09-07-18

    Veronique

    Heb net een fantastische reis achter de rug! De organisatie was tot in de puntjes in orde. We hebben ons nergens zorgen over gemaakt. Enkel maar genieten. Super!

  • 8 09-07-18

    Marie-Louise

    Mooie reis wel veel reizen en veel zien. Weinig tijd om te verwerken.

  • 8 09-07-18

    Anoniem

    Geen omschrijving

  • 8 09-07-18

    Ron

    Mooie afwisselende reis, die zowel natuur als cultuur in voldoende afwisseling in het programma heeft. Soms lange reisdagen die wel grotendeels door mooie natuur gaan. Aangenaam verrast door de openheid en vriendelijkheid van de bevolking. Mooie koloniale steden waar het goed toeven (en eten) is.

Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar
Reis, veilig met Sawadee

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een Webinar: Reis, veilig met Sawadee

Wat kun je verwachten van de Webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen