Beoordelingen over de Groepsrondreis Bolivia en Chili
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 82 beoordelingen
 • 8 11-10-19

  Merlijn

  Een zeer afwisselende reis vol hoogtepunten. In Bolivia El Fuerte, de Che Guevara route, het mooie Sucre en de tocht over het zoutmeer en de Altiplano. Ik snakte na al dit natuurschoon wel weer naar een stukje cultuur. In Chili is de natuur ook prachtig. Jammer dat er in Chili niet meer mogelijkheden voor museumbezoeken waren of bezoeken aan oude koloniale stadjes. Het cultureel erfgoed op Rapa Nui was hier echt het hoogtepunt.

 • 8 11-10-19

  Anonieme Reiziger

  geslaagde reis. Prachtige natuur. Zeer professionele reisbegeleider die de groep uitstekend begeleidde.

 • 9 11-10-19

  Gert

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-10-19

  Natasja

  Dit was de eerste groepsreis met Sawadee en zeker niet de laatste. De reis was leuk, boeiend, vol leuke dingen om te ondernemen en qua tempo prima vol te houden. Veel natuur, afgewisseld met het bezoeken van steden. Een reis die ik andere zal adviseren als je Peru al hebt gezien en Bolivia wilt combineren met een ander mooi land. Wat mij betreft en wat ik heb gezien, heeft Bolivia genoeg te beiden om een drie weken groepsreis te kunnen vullen.

 • 9 30-08-19

  Paul

  De reis is mooi opgebouwd, je ziet veel hoogtepunten qua steden en natuur. Je raakt langzaam gewend aan de hoogte en bij mij heeft dat goed uitgepakt. Vooral de natur in de 2e helft van de reis is werkelijk ongeevenaard mooi en gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt. Wel vind ik dat er in mijn ogen teveel aandacht wordt besteed aan de persoon Che Guevara, het is toch een controversieel persoon die behoorlijk wordt opgehemeld.

 • 9 30-08-19

  Elisa

  Veel afwisseling en goed opgebouwd is deze unieke reis door het Boliviaanse landschap, vanwege de langzame gewenning aan de hoogte minder klachten van hoogte ziekte. Wat een afwisseling biedt deze hoogvlakte, elke dag stap je in een andere wereld en niet al te lange reisdagen. Ook de reisleider was bijzonder goed geinformeerd en de beste beslissingen genomen wanneer er iets tegen zat.

 • 8 30-08-19

  Helene

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 30-08-19

  Martin

  Avontuurlijke reis, mooie landschappen, goede opbouw van verblijf op hoogte. Over het algemeen nette onderkomens. Wifi vaak niet toereikend, je kunt beter een lokale SIM kaart nemen (Entel). Ontbijt vond ik meestal goed verzorgd.

 • 9 30-08-19

  Joep

  Een prachtige reis, door niet toeristisch Bolivia en Chili, beide met prachtig natuurschoon. Genieten van dit alles. Marion R. is een zeer goede reisbegeleider, die oog heeft voor alles en iedereen. Met verschillende backup plannetjes zodat we niet vast kwamen te zitten. Paaseiland is het kersje op de taart. Prachtig en mystiek.

 • 7 30-08-19

  Lieve

  Deze reis was ongelooflijk van het begin tot einde. vooreerst vliegen met KLM is top. Goed geholpen bij het geld wisselen, het vinden van aangename restaurants. Voor mij was de hulp bij mijn hoogteziekte zeer welkom Marion heeft me daar goed bij geholpen. het totaal pakket vindt ik ideaal, cultuur, natuur. Voor mij was belangrijk de Altiplano , de Che route bezoek aan Noord Chili en de mogelijkheid om te verlegen naar Paaseiland.

 • 9 30-08-19

  Bert

  Prima reis, veel afwisseling. Goede opbouw naar grotere hoogten. Vermoeiende reis omdat er weinig nachten zijn waarbij je op dezelfde locatie verblijft.

 • 7 30-08-19

  Peter

  Prima reis. Wel soms pittig.

 • 10 30-08-19

  Marja

  Schitterende reis. Veel nieuwe indrukken. Schitterende natuur: zoutvlakte, altiplano, atacamawoestijn. Volop gelegenheid om hiervan te genieten. Uitstekende reisleidster die al het nodigde regelde, ook het onverwachte (blokkade van Uyuni, waardoor we er niet weg zouden kunnen). Leuke lokale gidsen tijdens de vele excursies. Prima overnachtingsadressen. Genoeg ruimte voor rustmomenten.

 • 9 30-08-19

  Joke

  Een onvergetelijke reis, prachtig ongerept, puur en ruig zeer afwisselend landschap. Bijzonder goed geïnformeerde reisbegeleidster, alles perfect georganiseerd en zeer zorgzaam!

 • 9 30-08-19

  Karin

  Reis werd goed opgebouwd om aan de hoogte te wennen. Veel afwisseling in programma. Hele goede reis begeleiding.

 • 9 30-08-19

  Klaas

  Het was een heel mooie reis, door een land dat nog niet erg ontdekt is door toerisme. De Bolivianen houden van feesten en dat kom je ook regelmatig tegen. Het landschap is erg mooi, zeker met als hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, de zoutvlakte en de hoogvlakte. De zwaarte van de reis zit hem voor een groot deel in de hoogte en de niet altijd even comfortabele bus en jeeps en de onderkomens zijn meestal eenvoudig. In het begin van de reis bezochten we een paar plaatsen waar Che Guevara is gearresteerd en vermoord, wel handig als je al wat van hem weet, maar de omgeving en plaatsjes waren ook mooi.

 • 9 30-08-19

  Dilia

  Prachtige reis, goede opbouw en heel goede reisbegeleiding

 • 9 30-08-19

  Tini

  De reis voldeed aan mijn verwachtingen. De informatie die ik vooraf had ontvangen klopte, De reisbegeleiding was deskundig. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

 • 8 30-08-19

  Paul

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 19-04-19

  Patrick

  Geweldige reis. Zeer avontuurlijk. Veel gezien en natuurlijk als klap op de vuurpijl, eindigen op Paaseiland

Groepsrondreis Bolivia en Chili

Maanlandschappen en sterren kijken

Uyunu, rondreis Bolivia en Chili
21 dagen vanaf € 3.399,-
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?
Word lid van de nieuwsbrief en win!

Onder alle nieuwe nieuwsbrief abonnees verloten wij een reisvoucher t.w.v. €400,-! 

De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod.