< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 324 beoordelingen
  • 8 25-10-19

    Els

    Het was een prachtige reis, die de vele hoogtepunten van Ecuador goed heeft laten zien. Het Cuyabeno reservaat was geweldig. De kanotochten, het spotten van de vogels, kaaimannen, apen en andere dieren van het regenwoud was een avontuur. De gids daar kon ons heel veel vertellen. Onze eigen gids, Tua, was een verrijking voor de reis. Hij heeft alles perfect geregeld en voegde veel toe met zijn verhalen en informatie over het leven, gewoonten en denken van de indianen. De zwaarte van de reis is goed aangegeven. De wandelingen waren goed te doen en nooit langer dan 2 uur. Het enige wat wat tegen viel waren de laatste dagen in Puorto Lopez. De accomodatie daar was iets minder en helaas viel ook het weer wat tegen. De zee nodigde niet uit om te gaan zwemmen. De excursie naar Isla de la Plata was wel een succes. We zagen daar de blauw- en roodvoet Jan van Genten, vele vogels, de schilpadden en onderweg vele dolfijnen. Al met al een hele mooie vakantie !

  • 8 25-10-19

    Claudia

    Het is een mooie en afwisselende reis

  • 9 25-10-19

    Astrid

    Afwisselende, indrukwekkende reis

  • 9 25-10-19

    Bianca

    Ecuador is een prachtig land met een schitterende en veelzijdige natuur en een kleurrijke en spiritueel inspirerende bevolking

  • 8 25-10-19

    Jacqueline

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-10-19

    Tom

    Prachtige gevarieerde reis. Van steden als Quito en Cuenca naar het Amazone gebied en de vulkanen. Reisdagen zijn over het algemeen niet (zeer) belastend. Ben erop voorbereid dat je niet altijd warm water hebt of stroom.

  • 8 25-10-19

    Mark

    Gevarieerde reis. Veel te zien op een klein oppervlakte.

  • 9 25-10-19

    Gonny

    Reis zat prima in elkaar, onze reisleider Tuamari was zorgzaam, wist ons naar de juiste plaatsen en restaurants te begeleiden. In 3 weken heel veel gezien en ervaren.

  • 9 13-09-19

    Jan

    veel afwisseling, veel natuur, actieve vakantie, heel goed begeleid

  • 8 13-09-19

    Anna

    Een actieve afwisselende vakantie met vele hoogtepunten. Met een enthousiaste gids in een kano de jungle in. Wat een geluiden vooral 's nachts. Volop vogels zien daar en in Mindo. Je kunt je ogen niet geloven. Toekans, kolibries en nog veel meer. Prachtige telkens wisselende landschappen waarin het (let op de ijle lucht!) goed wandelen is en verrassende wolkenluchten. Heel leuk was in Guamote de authentieke markt waar de kleurrijke indianengemeenschap zijn producten verkoopt (nog niet verpest door toeristen). Dat was zoals je hoopt dat Zuid Amerika nog is. De kookklas was heel gezellig. Tenslotte stil worden van de walvissen en dartelende dolfijnen spotten in Porto Lopez. En lachen om de zich in zee stortende pelikanen. Dit alles onder de fantastische leiding van onze groepsbegeleidster Maike: bekwaam, zorgzaam, vol ideeën voor mooie excursies. En haar perfecte beheersing van het Spaans en het feit dat zij in Ecuador woonachtig is gaf ons een extra inkijkje hoe het in Ecuador toegaat. Zo werd het een onvergetelijke vakantie.

  • 8 13-09-19

    Jan

    De reis naar Ecuador was een heel gevarieerde reis, met tal van plaatsen en belevenissen die een plaatsje in ons geheugen zullen krijgen. Mede dankzij uitstekende begeleiding van gids Maike. De reis omvat wel vrij veel lange reisdagen, maar die worden gecompenseerd door de landschappen onderweg, stops bij bezienswaardigheden en uiteraard wat er te zien valt op de eindbestemming van elke trip. Een aanrader voor iedereen die van natuur en authentieke cultuur houdt.

  • 9 13-09-19

    Henk

    gewoon goed... overnachting , vervoer, omschrijving van te verwachten gang van zaken, reisleidster : wereldklasse... waar vind je iemand die daar zolang al woont, zoveel weet te vertellen buiten de gebruikelijke teksten om..en je het gevoel gaf zelf ook op vakantie te zijn maar ondertussen alles geruisloos regelde. [ heb begrepen dat zij niet rechtstreeks voor jullie werkt maar via jullie agent ]

  • 8 13-09-19

    Tom

    Een prachtige reis met een grote diversiteit aan landschappen (jungle, hoogvlakten, kratermeren,vulkanen, het andesgebergte, kustgebied...), grote diversiteit aan dieren( exotische vogels, walvissen, kaaimannen, anaconda’s enz),een gevarieerd activiteitenprogramma(wandelen tot 5000m hoogte, downhill mountainbiken, ziplinen, kanotochten in de jungle, stadswandelingen, vogels spotten, kabelbanen, zwemmen in de amazone, enz.) en een kleurrijke bevolking. Dit alles onder de deskundige leiding van onze uitstekende reisbegeleidster Maike voor wie het de eerste Sawadee-reis was. Zeker een aanrader.

  • 8 19-07-19

    Annemieke

    Zeer afwisselende reis zowel qua natuur als qua cultuur.

  • 8 19-07-19

    Eveline

    Mooie reis, Nella is een actieve en betrokken reisleidster, op elke plek had ik wat langer willen blijven. Drukke reis, veel rijtijd

  • 8 19-07-19

    Niek

    Erg mooie reis wat de vele diverse stukken cultuur en natuurlijk laat zien binnen Ecuador. Het is ook een zeer actieve reis met een druk programma, stel je hier wel op in.

  • 9 19-07-19

    Elizabeth

    Mooie reis. Afwisselend. Prachtige natuur: Andes, jungle, nevelwoud etc. Fijne en zeer goede reisleidster (Nella).

  • 8 19-07-19

    Jan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-07-19

    Anja

    Zoveel verschillende indrukken in één reis, geweldig! Alles was goed geregeld, nette hotels. De reisleidster, Nella, heeft zoveel kennis over het land, dat is ontzettend handig. Ze deed altijd haar best leuke restaurants te vinden en extra excursies mogelijk te maken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! De opbouw zou wat mij betreft wat aangepast kunnen worden; de start van de reis is behoorlijk pittig, na een lange vliegreis en wennen aan de hoogte heb je meteen een aantal vrij intensieve dagen, elke nacht in een ander hotel. Persoonlijk had ik graag iets meer tijd en rust gehad in Otavalo en Papallacta, en geen Runa Tupari homestay gehad.

  • 9 19-07-19

    Nadine

    Ik heb ontzettend genoten van de reis in Ecuador! Toen ik de reisbeschrijving op de site van Sawadee had gelezen raakte ik meteen enthousiast door de variatie in de route en zo heb ik het die drie weken ook echt ervaren. Van jungle, vulkanen, mooie stenen, Andes, vulkanen, strand, ontzettende lieve mensen en nog zo veel meer! Onze reisleidster Nella was ook zeker een mooie en bijzondere meerwaarde. Niet alleen als persoon, maar zeker ook omdat ze zelf zoveel weet en houdt van het land. Ik kan dan ook zeker iedereen aanraden om de 3weekse reis naar Ecuador te boeken!

Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
22 dagen vanaf € 2.549
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.