< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 312 beoordelingen
 • 9 13-09-19

  Jan

  veel afwisseling, veel natuur, actieve vakantie, heel goed begeleid

 • 8 13-09-19

  Anna

  Een actieve afwisselende vakantie met vele hoogtepunten. Met een enthousiaste gids in een kano de jungle in. Wat een geluiden vooral 's nachts. Volop vogels zien daar en in Mindo. Je kunt je ogen niet geloven. Toekans, kolibries en nog veel meer. Prachtige telkens wisselende landschappen waarin het (let op de ijle lucht!) goed wandelen is en verrassende wolkenluchten. Heel leuk was in Guamote de authentieke markt waar de kleurrijke indianengemeenschap zijn producten verkoopt (nog niet verpest door toeristen). Dat was zoals je hoopt dat Zuid Amerika nog is. De kookklas was heel gezellig. Tenslotte stil worden van de walvissen en dartelende dolfijnen spotten in Porto Lopez. En lachen om de zich in zee stortende pelikanen. Dit alles onder de fantastische leiding van onze groepsbegeleidster Maike: bekwaam, zorgzaam, vol ideeën voor mooie excursies. En haar perfecte beheersing van het Spaans en het feit dat zij in Ecuador woonachtig is gaf ons een extra inkijkje hoe het in Ecuador toegaat. Zo werd het een onvergetelijke vakantie.

 • 8 13-09-19

  Jan

  De reis naar Ecuador was een heel gevarieerde reis, met tal van plaatsen en belevenissen die een plaatsje in ons geheugen zullen krijgen. Mede dankzij uitstekende begeleiding van gids Maike. De reis omvat wel vrij veel lange reisdagen, maar die worden gecompenseerd door de landschappen onderweg, stops bij bezienswaardigheden en uiteraard wat er te zien valt op de eindbestemming van elke trip. Een aanrader voor iedereen die van natuur en authentieke cultuur houdt.

 • 9 13-09-19

  Henk

  gewoon goed... overnachting , vervoer, omschrijving van te verwachten gang van zaken, reisleidster : wereldklasse... waar vind je iemand die daar zolang al woont, zoveel weet te vertellen buiten de gebruikelijke teksten om..en je het gevoel gaf zelf ook op vakantie te zijn maar ondertussen alles geruisloos regelde. [ heb begrepen dat zij niet rechtstreeks voor jullie werkt maar via jullie agent ]

 • 8 13-09-19

  Tom

  Een prachtige reis met een grote diversiteit aan landschappen (jungle, hoogvlakten, kratermeren,vulkanen, het andesgebergte, kustgebied...), grote diversiteit aan dieren( exotische vogels, walvissen, kaaimannen, anaconda’s enz),een gevarieerd activiteitenprogramma(wandelen tot 5000m hoogte, downhill mountainbiken, ziplinen, kanotochten in de jungle, stadswandelingen, vogels spotten, kabelbanen, zwemmen in de amazone, enz.) en een kleurrijke bevolking. Dit alles onder de deskundige leiding van onze uitstekende reisbegeleidster Maike voor wie het de eerste Sawadee-reis was. Zeker een aanrader.

 • 8 19-07-19

  Annemieke

  Zeer afwisselende reis zowel qua natuur als qua cultuur.

 • 8 19-07-19

  Eveline

  Mooie reis, Nella is een actieve en betrokken reisleidster, op elke plek had ik wat langer willen blijven. Drukke reis, veel rijtijd

 • 8 19-07-19

  Niek

  Erg mooie reis wat de vele diverse stukken cultuur en natuurlijk laat zien binnen Ecuador. Het is ook een zeer actieve reis met een druk programma, stel je hier wel op in.

 • 9 19-07-19

  Elizabeth

  Mooie reis. Afwisselend. Prachtige natuur: Andes, jungle, nevelwoud etc. Fijne en zeer goede reisleidster (Nella).

 • 8 19-07-19

  Jan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-07-19

  Anja

  Zoveel verschillende indrukken in één reis, geweldig! Alles was goed geregeld, nette hotels. De reisleidster, Nella, heeft zoveel kennis over het land, dat is ontzettend handig. Ze deed altijd haar best leuke restaurants te vinden en extra excursies mogelijk te maken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! De opbouw zou wat mij betreft wat aangepast kunnen worden; de start van de reis is behoorlijk pittig, na een lange vliegreis en wennen aan de hoogte heb je meteen een aantal vrij intensieve dagen, elke nacht in een ander hotel. Persoonlijk had ik graag iets meer tijd en rust gehad in Otavalo en Papallacta, en geen Runa Tupari homestay gehad.

 • 9 19-07-19

  Nadine

  Ik heb ontzettend genoten van de reis in Ecuador! Toen ik de reisbeschrijving op de site van Sawadee had gelezen raakte ik meteen enthousiast door de variatie in de route en zo heb ik het die drie weken ook echt ervaren. Van jungle, vulkanen, mooie stenen, Andes, vulkanen, strand, ontzettende lieve mensen en nog zo veel meer! Onze reisleidster Nella was ook zeker een mooie en bijzondere meerwaarde. Niet alleen als persoon, maar zeker ook omdat ze zelf zoveel weet en houdt van het land. Ik kan dan ook zeker iedereen aanraden om de 3weekse reis naar Ecuador te boeken!

 • 8 21-06-19

  Susanne

  Ecuador is een mooi land met afwisselende bezienswaardigheden: jungle in de Amazone, vulkanen in de Andes, kleurrijke markten en als afsluiter van de reis de vogels en walvissen bij Isla de la Plata. Er zijn weinig rustpunten in de reis, met name in de eerste helft. Later in de reis blijf je wat langer op dezelfde overnachtingsplek en zijn de reisdagen korter. Van de jungle hebben we helaas een dag gemist (en hadden we een enorm lange busreis van 800km) door een ingestorte brug op weg naar Cuyabeno, maar gelukkig zijn we er alsnog gekomen!

 • 10 21-06-19

  Rensa

  De Ecuador reis was een super ervaring. Het is zo'n mooi, divers land. Alles zat erin, jungle, regenwoud, vulkanen, indianendorpjes, isla de la plata, walvissen spotten, snorkelen, mountainbiken, de mogelijkheid tot ziplinen in Banos, mooie wandelingen, paar steden. Kortom veel natuur, cultuur en actief bezig zijn. Onze reisleidster Nella was super! Ze woont al 20 jaar in Ecuador en weet veel over het land en de bevolking. Ze wist het iedereen naar de zin te maken.

 • 9 21-06-19

  Eva

  Weer een toffe, veelzijdige reis gemaakt met Sawadee. Fantastische reisbegeleidster Nella heeft echt iets extra's toegevoegd aan deze reis met haar kennis over het land, maar ook met salsales en Spaanse les en een aantal leuke extra activiteiten zoals de veemarkt in Otavalo. Het slapen bij het indiaanse gastgezin vond ik erg leuk. Wel handig als je een woordje Spaans spreekt. Het land heeft veel verschillende bezienswaardigheden of activiteiten, zoals vogels kijken, een vulkaan een stukje beklimmen en affietsen, de prachtige Andes, de jungle en niet te vergeten de prachtig en kleurrijk gekeelde bevolking. Een topreis.

 • 9 21-06-19

  Lars

  De reis was schitterend. Af en toe zware reisdagen, maar des ondanks zeker de moeite waard

 • 8 21-06-19

  Tonny

  Zeer afwisselend . Prachtig land . Geweldige reisleidster

 • 8 21-06-19

  Marjolein

  Gevarieerde reis. Ecuador is heel divers, en dat zie je goed terug in de reis. Tempo ligt de eerste dagen wel wat hoog.

 • 9 21-06-19

  Hans

  Goed georganiseerd, tegenvallers goed opgelost (ingestorte brug). Super goede reislijdster wist overal wat over te vertellen en zeer afwisselend met veel hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk.

 • 7 01-03-19

  Marianne

  Ecuador is een prachtig, afwisselend land. Veel verschillende facetten ervan gezien. Goed verzorgde reis alhoewel ik graag meer vrije dagen had willen hebben. Nu soms erg gehaast. Er wordt te weinig rekening gehouden met de hoogte en de verschillen die daarin steeds overbrugd worden. Prima gids. Erg vriendelijke mensen. Meest goede accommodaties. Galapagos fascinerend. Wel slechte boot gehad, helaas.

Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
22 dagen vanaf € 2.349
Naar boven
 

Sawadee Reisevent 24 november
DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou (foto: Merlijn Doomernik)
 • Lezing door reisjournalist Sander Groen
 • Tafelsessies: reizigers voor reizigers
 • Een schaatsbaan!
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.