< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 344 beoordelingen
  • 9 20-12-19

    Sharon

    Prachtige reis door een fascineren land met een rijke geschiedenis. Onze gids Fedi / Ferdi was super en ook de kleine groep (15 personen) vond ik erg prettig. In 6 dagen heb ik in hoog tempo veel mooie dingen van het land gezien én veel geleerd over de geschiedenis van Jordanië. De reis is een aanrader!

  • 9 20-12-19

    Peter

    Het was een geweldige reis en heerlijk om in de week voor Kerst het land door te trekken met continu blauwe luchten en een ontzettend leuke groep reisgenoten. Fahdi was een geweldige reisleider, gastheer en gids. Zijn verhalen spraken tot de verbeelding. Hij overtuigde dat waar de reis ook naartoe gaat, het om mensen gaat en dat de monumenten die er nu nog staan ze nog herinneren. Als je goed luistert dan zie je zijn inmiddels overleden oma, die hem vaak meenam naar haar lievelingsplek, een grot, waterreservoir en pas op haar sterfbed vertelde waarom ze daar zo graag kwam: omdat je daar zo goed de ziel of stem van haar overleden man kon horen.

  • 8 20-12-19

    Chantal

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-12-19

    Fatima

    Gevarieerd. Combinatie natuur, cultuur en historie. Lokale gids wat de ervaring rijker maakt. Hotels waren niet op kwaliteit.

  • 9 20-12-19

    Karel

    Fantastische gids, goede organisatie, leuke groep, prachtig land en veel zonneschijn. Hier wordt een mens enkel gelukkig van.

  • 9 20-12-19

    Erik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-12-19

    Tamara

    Een mooie reis waarbij veel historische plekken worden bezocht. De dagen hebben een vol programma, variërend van een dag wandelen in Petra tot een paar uur ontspannen bij de Dode en Rode Zee. Reisbegeleider Fedi/Ferdy is een echte verhalenverteller en kan je in goed Nederlands veel over zijn land vertellen. De hotels hadden echter wat beter gekund.

  • 8 20-12-19

    Anonieme Reiziger

    Erg goede reisbegeleider!!!

  • 8 20-12-19

    Alia

    geweldig reis met alle hoogtepunten van Jordanië. Enorm veel genoten en veel leuke dingen gezien. geweldige groep en reisleider.

  • 10 16-11-19

    Marianne

    Hele goede gids. Leuke groep en vooral een prachtig land!

  • 9 16-11-19

    Simone

    Fantastische reis

  • 8 16-11-19

    Rens

    Fantastische reis gehad, met hele toffe reisbegeleider! Alles goed verzorgd door Sawadee

  • 10 16-11-19

    Nicole

    In eerste instantie vond ik het contact met sawadee wat moeizaam. Maar eenmaal geboekt was het goed. De reis was prima. Een hele ervaring, voor mij de eerste keer een (verre) groepsreis. De groep is aan de grote kant, maar het was erg leuk. De reis zat vol gepland, maar dat was juist leuk. Niet té vol.

  • 8 16-11-19

    Kees

    Leuke reis met een topper als gids.

  • 8 16-11-19

    An

    Heel leuke reisleider en groep. Leuke uitstappen met genoeg vrije tijd.

  • 8 16-11-19

    Michael

    Een week Jordanië met nagenoeg alle hoogtepunten van het land. De reis verliep soepel van begin tot eind.

  • 9 16-11-19

    Wendy

    De hoogtepunten van Jordanië is een afwisselende, boeiende reis. Een groot deel van het slagen van een reis ligt ook bij de reisleider en de groep. Wij hadden het geluk de beste reisleider (Ferdy) van Jordanië te treffen en een zeer leuke en relaxte groep.

  • 9 16-11-19

    Inge

    Mooie afwisseling van bezienswaardigheden, geweldige reisleider die het land echt tot leven heeft gebracht met zijn verhalen en enthousiaste groep mensen.

  • 9 24-10-19

    Fantastische reis gehad met een leuke gezellige Belgische en Nederlandse groep onder de deskundige begeleiding van een Jordaanse gids Akkie die goed Nederlands sprak.

  • 9 24-10-19

    Will

    Hele goede reisleider gaf veel uitleg chauffeur en bus waren ook prima. Hotels lieten soms nog wel wat te wensen over

  • Sawadee

    Bedankt voor je feedback! Ondertussen hebben we de accommodaties voor 2020 verbeterd.

Groepsrondreis Jordanië Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Jordanië

image
8 dagen vanaf € 1.039
Naar boven