< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.4 33 beoordelingen
  • 10 05-01-20

    Jurgen

    Onbeschrijfelijk mooie bestemming en alles prima verlopen en georganiseerd!

  • 10 09-12-19

    Theo

    prima geregeld

  • 9 09-12-19

    Anna

    De papieren klopten,het vervoer was op tijd inclusief de transfers, het hotel was vier sterren (had er officieel 5, maar een kniesoor.....) Alle services van Quark zijn wel 5 sterren waard, alleen de peddel excursie was te kort en op de op dat moment minst interessante plaats. Verder was het de reis van ons leven!!!

  • 9 30-11-19

    Kitty

    Een lang gekoesterde wens ging met het maken van deze reis in vervulling. De door jullie bij Quarks ingekochte reis zat m.i. goed in elkaar, enthousiaste crew met verstand van zaken, hun kennis met betrekking tot verschillende onderwerpen betreffende antarctica werd uitvoerig met ons gedeeld tijdens lezingen, tijdens de tochten met de zodiacs of tijdens de maaltijden, waarbij ze geregeld aanschoven bij de passagiers.

  • 9 30-11-19

    Mark

    prima verzorgde reis naar een onherbergzaam contintent

  • 10 10-11-19

    Cees

    Sawadee heeft de reis uitstekend begeleid en op al onze vragen prima antwoord gegeven; m.a.w. we wisten echt waar we aan toe waren. Dit bleek des te meer toen het vliegverkeer in Argentinië staakte, we hierover met Sawadee contact opnemen en zij direct voor een oplossing hebben gezorgd waardoor de reis normaal kon worden vervolgd. Wat betreft de reis: een en al lof over de organisatie en kwaliteit van deze Quark reis.

  • 10 10-11-19

    Ludmilla

    De reis was super georganiseerd en voldeed aan alle verwachtingen. Door het annuleren van een vlucht werd snel actie ondernomen zodat de reis toch door kon gaan.

  • 10 22-02-19

    Aalco

    De reis overtrrof alle verwachtingen en de contacten met Sawadee zijn altijd naar volle tevredenheid en persoonlijk geweest.

  • 9 04-11-18

    Coen

    Goed georganiseerd; goede begeleiding door zowel Sawadee als Quark Expeditions; verzorging aan boord was geweldig!

  • 10 03-11-18

    Anoniem

    Niet alleen de bestemming is natuurlijk fantastisch maar de leuke, vriendelijke en professionele expeditiecrew en bemanning maakt de ervaring compleet. En 2 dagen om de highlights van Buenos Aires te zien, voorafgaand aan de expeditie, is perfect.

  • 9 02-12-17

    Eppie

    Vooraf was er lang onduidelijkheid over het hotel in Buenos Aires. Dat was vervelend voor mijn planning van activiteiten op de aankomstdag. Ik had gehoopt op een centralere ligging. Het deel van Quark Expeditions was perfect georganiseerd en helder gecommuniceerd.

  • 8 02-12-17

    Marjan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-11-17

    Lia

    Goed georganiseerde reis, de bootreis voelde aan als een luxe cruise! Tijdens de eerste zeedagen werd uitgebreid aandacht geschonken aan het wildlife op Antartica, de veiligheidsvoorschriften en de procedure rond het aan boord gaan van de Zodiacs. Verzorging van hut en de catering was prima.

  • 10 09-02-17

    Truus

    Bijzonder imponerend een beleving die niet in woorden vertaald kan worden

  • 8 13-02-16

    Han

    Het was een hele bijzondere rondreis die over het algemeen heel goed geregeld was.

  • 9 17-12-15

    Tanja

    De cruise en de expedition staff waren geweldig. Aan de kant van Sawadee heb ik wel wat minpunten. Ik heb mijn vlucht gegeven 1 week van te voren ontvangen en dat was nadat ik vroeg waar het bleef. Er stond ook niet bij wat de maximaal gewicht was van de Aerolineas Argentinas vlucht. Dit was ik vergeten te vragen (het had er eigenlijk moeten staan) als ik dit gevraagd had had ik snel antwoord gehad vermoed ik want andere vragen werden snel beantwoord.

  • 10 26-11-15

    Anna

    Kort en bondig=GROOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alles tot in de puntjes georganiseerd tijdens deze rondreis en alles op tijd en dat is ECHT vakantie.MIJN COMPLIMENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 9 27-12-14

    Kitty

    Dit is een prachtige rondreis, onbeschrijflijke indrukken van een nog echt ongerept continent !

  • 10 23-11-14

    Gert

    Alles was door de medewerkers van Sawadee tot in de puntjes geregeld. Alles klopte precies: de vliegreis naar Argentinië; transport van het vliegveld naar hotel en terug; het hotel was prima en midden in het bezienswaardige Buenos Aires en ook de reis naar Antarctica was helemaal af. Antarctica was voor mij de bestemming om eens geweest te zijn. De reis is prijzig, maar absoluut de moeite waard. Wat is de natuur daar onwijs mooi, het is net of je zelf in een natuurfilm zit. De schitterende witte landschappen, het vele wild zoals Orca's, walvissen, vele vogels en niet te vergeten drie verschillende soorten pinguïns. In de 5 dagen dat we bij Antarctica waren gingen we minimaal twee keer per dag met de zodiac naar land om daar rond te struinen. We zijn bij een Oekraïens onderzoekcentrum geweest, ook wat historie gezien bij een oud walviscentrum in een open vulkaan, een basis bezocht die is omgebouwd tot museum, wandelingen gemaakt langs pinguïns of een berg op voor de mooie vergezichten. Kortom, deze rondreis was helemaal af.

  • 10 05-11-14

    Marco

    De groepsreis overtrof alle verwachtingen. Het gedeelte wat Sawadee organiseerde was erg goed, het gedeelte van de partner Quark was perfect.

Groepsrondreis Antarctica

Per boot naar het Witte Continent

Pinguïns rondreis Antarctica
16 dagen vanaf € 11.099 € 10.600
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen