< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.1 8 beoordelingen
  • 10 13-02-20

    Marieke

    Quark noemt deze reis 'Epic' en dat was het. Truly Epic

  • 9 13-02-20

    Sander

    Eenmalig in je leven zul je zo'n reis willen maken. Met name eind Februarie begin Maart.

  • 7 16-12-19

    René

    Mooie natuur...waar Sawadee niets voor heeft hoeven doen

  • 9 16-12-19

    Mart

    Prachtige reis waarin ik veel pinguins, walvissen, orca's, zeehonden, zeevogels, gletsjers en ijsschotsen heb gezien. Aan boord was alles uitstekend geregeld.

  • 9 16-12-18

    Johan

    Sawadadeel (Amsterdam tot overname quark en na quark tot Amsterdam) uitstekend geregeld De reis zelf met quark. Fantastische organisatie, alleen is reizen met 200 man niet echt mijn ding.

  • 10 16-12-18

    Jeroen

    Wat een fantastische reis. Van de ene mooie plek naar de andere om uiteindelijk in Antarctica te belanden. Het weer werkte bijzonder goed mee en hebben veel zodiac cruises en landingen kunnen doen. Misschien is South Georgia nog wel de grootste verrassing van deze reis geweest.

  • 10 28-12-16

    Olaf

    Het is een goed georganisserde cruise. Het Expeditie team aan boord doet er alles aan om de maximale ervaring van Antarctica en de sub antarctische eilanden. Veel kennis aan boord over de dieren, ecologie en geschiedenis. Dit alles om de ervaring nog intenser te maken. Veel unieke plaatsen en dieren gezien. Deze reis is een echte aanrader

  • 9 16-12-15

    Nico

    Een ongelooflijke rondreis naar de Zuidpool!! Als ik één woord moet gebruiken om mijn indruk weer te geven is dat: Overweldigend!!!

Groepsrondreis Antarctica, S. Georgia en de Poolcirkel

Koningspinguïns en de Poolcirkel

image
27 dagen vanaf € 25.999
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.