< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Ocean Atlantic - Groenland

    De Ocean Atlantic is een sterk recent gerenoveerd schip dat vaart in de pool gebieden. Het schip kan 132 passagiers vervoeren en kan door smalle inhammen navigeren. Meevaren op de Ocean Atlantic door de meest afgelegen gebieden ter wereld is een geweldige ervaring. Alle suites  van verschillende categorieën hebben een uitzicht naar de buitenkant van het schip en zijn voorzien van een eigen badkamer en tv. Aan boord vind je ook een lounge ruimte waar je heerlijk kunt relaxen. In de eetkamer krijg je heerlijke maaltijden voorgeschoteld. Verder is er aan boord een fitnessruimte, bibliotheek, koffiebar en winkel. Geniet 's avonds op het dek van de mooiste vergezichten en misschien wel het noorderlicht.


Accommodatie algemeen

Bij de reizen die in Reykjavik beginnen is voorafgaand aan de bootreis 1 nacht inbegrepen in het zeer comfortabele Grand Hotel Reykjavik.

Aan boord slaap je standaard in een tweepersoons kajuit met aparte bedden of een stapelbed en met eigen sanitair. De standaard kajuiten hebben genoeg kastruimte, een wastafel, een of twee patrijspoorten, een schrijftafel, een kleine sofa en airconditioning. Kijk voor meer informatie over de verschillende schepen op het tabblad "accommodatie".

Het is mogelijk om een grotere kamer op een hoger dek te nemen, maar deze heeft uiteraard een ander prijskaartje. De prijs van een éénpersoonskamer is ongeveer anderhalf maal de reguliere prijs. Dit is altijd op aanvraag; het aantal éénpersoonshutten is zeer beperkt.

In onderstaand prijstabel kun je zien wat de toeslagen zijn indien je kiest voor een hogere klasse kajuit. De "Superior" klasse en hoger kunnen uitsluitend op basis van twee personen geboekt worden. Als je alleen reis en je wilt in een Superior of hoger, dien je het single-supplement te betalen. Alle cabintypes zijn te allen tijde op aanvraag.

Zie het kopje "Vervoer" voor meer informatie over de boten en de verschillende klassen kajuiten.


Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Groepsrondreis Groenland

Niet boekbaar

Naar boven