Ons verhaal

Sawadee werd in 1983 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in avontuurlijke groepsreizen. Op deze pagina ontdek je onze missie, onze visie en onze geschiedenis, die Sawadee maken tot de reisorganisatie die het is.

Onze missie

Levens verrijken met avontuurlijke groepsreizen

Onze visie

De wereld is een prachtige plek. De schoonheid van mensen, culturen en de natuur inspireert ons en dat willen we delen via onze reizen, ook voor de komende generaties. Reizen verrijkt je kennis, je ervaringen, je vriendschappen en je geluk. Wij vinden reizen dan ook het mooiste dat er bestaat. En wanneer we met onze reizen bijdragen aan economische en persoonlijke ontwikkeling wereldwijd, dan is onze missie geslaagd.

Onze geschiedenis

Onze visie en missie zijn bepalend geweest voor de bijzondere reis die we sinds onze oprichting in 1983 hebben afgelegd. Zoals elke reis zit onze geschiedenis vol hoogtepunten, maar ook uitdagingen. We hebben prachtige successen mogen vieren en mijlpalen mogen bereiken, maar kregen helaas ook te maken met moeilijke periodes en zwarte dagen. In onderstaande tijdlijn nemen we je mee op reis door onze geschiedenis.


Naar boven