< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Mtoni Marine - Stonetown, Zanzibar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad
  Ongeveer 10 minuten ten noorden van Stonetown aan de westkust van Zanzibar, ligt dit comfortabele hotel. Er is een groot zwembad en een strand aanwezig om heerlijk te spelen. Verder is er ook een bar, een spa en maar liefst 2 restaurants.

Accommodatie algemeen

Tijdens de beklimming van de Kilimanjaro kampeer je zes nachten. De overige nachten verblijf je in hotels of vooropgezette tenten met bedden. Hier heb je de beschikking over een eigen douche en toilet. Gedurende de beklimming wordt je tent voor je opgezet en afgebroken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken gebruik van landrovers, het ideale vervoermiddel op ongeasfalteerde wegen in dit gedeelte van Afrika. We vliegen van Arusha rechtstreeks naar Zanzibar om een zeer lange saaie reisdag te voorkomen. Voor deze vlucht mag max. 15 kg aan ruimbagage mee worden genomen.

Rondreis Tanzania - Kilimanjaro

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven