< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,8
Reisroute 8,8
8.7 15 beoordelingen
 • 9 11-09-13

  Marcel De Morée

  Avontuurlijk en fysiek soms zwaar maar dat wist ik van te voren. Het was een geweldige rondreis

 • 8 11-09-13

  Jos Harmsen

  prachtige groepsreis, in feite drie vakanties in een!

 • 6 11-09-13

  Els Zwinkels

  deze rondreis is erg tegengevallen doordat ik door de verhalen van anderen heb gehoord dat het ook anders kan zijn als je een goede reisleider heb.

 • 7 11-09-13

  Margreet De Jager

  Super groepsreis, Kili beklimmen is echt top, ook de combi van 3 activiteiten: gamedrives, klimmen en chillen maakt het zeer afwisselend. Zou van mij een 9 krijgen ware het niet dat de slechte reisbegeleider alle individuele vrijheid de grond in boorde en de onkundige gids tijdens de gamedrives ons voornamelijk lege woestijnvlakte liet zien waardoor we de mooie plaatjes van leeuwen de misliepen...

 • 9 19-09-11

  Dirk Brink

  Het is een zeer afwisselende en goed uitgebalanceerde reis. Naast cultuur, natuur zit er een duidelijk sportief element in en de afsluiting op Zanzibar zorgt voor een heerlijk ontspannen einde van deze mooie reis.

 • 9 18-07-11

  Jeannette Van Bommel

  De top bereiken van de Kilimanjaro via de Machameroute was het gestelde doel van de reis. Als ik dan toch naar Tanzania ga, zoek ik ook naar safarimogelijkheden. Deze combinatie bood Sawadee. De gevarieerdheid van wandel-, fiets-, jeep- en trucksafari was uitstekend. De beklimming van de Kilimanjaro was uniek, maar uitputtend. De boost van het bereiken van de summit met een prachtige zonsopgang was geweldig.De afdaling was zwaar, vooral voor mijn tenen. De Blue Safari was prima georganiseerd. Een mooie onderwaterwereld en een uitstekende lunch. Helaas ook regen op Zanzibar, maar een schitterend en romantisch hotel.

 • 8 20-09-10

  Stefan Van Lammeren

  Door de combinatie van de safari's, de beklimming van de Kilimanjaro en de afsluiting op Zanzibar, een zeer gevarieerde en uitgebelanceerde reis. De accomodaties waren goed tot uitstekend en de reisbegeleiding fantastisch. Een absolute aanrader.

 • 9 20-09-10

  Cor Van Dam

  een mooie en goed opgebouwde reis. zou alleen misschien een optie open moeten laten voor nog een dag acclimatisatie op de Kili want de eerste drie dagen wordt er wel erg veel gestegen.

 • 9 20-09-10

  Dajanne Krijger

  We hebben echt een super reis gehad, alles was super met als hoogtepunt de klim naar de top echt geweldig en wateen goed team van gidsen, dragers en onze groep bij elkaar was, , daarom hebben het 14 van de 15 gehaald, toppie, verder ook prachtig, goede opbouw van de reis met als eind zanzibar, als toefje op de taart, super

 • 9 20-09-10

  Erik Holland

  Een ware belevenis!

 • 10 20-09-10

  Astrid Elvebakke

  Just a perfect trip and combination of safari, walking and relaxing. Top trip. I also liked that Sawadee had put in one extra day for acclimatisation for Kilimanjaro. Perfect.

 • 10 20-09-10

  Henri Martius

  Een fantastische reis, echt vakantie! In de eerste week wen je aan Afrika en geniet je van de natuur in de wildparken. In de tweede week ga je de Kili op en af en dat is echt een uitdaging, waarna je van je welverdiende rust geniet op Zanzibar. Deze reis is een prima combinatie van inspanning en ontspanning, (zeer) primitieve reisomstandigheden en (nodige) luxe! Een aanrader.

 • 9 14-09-09

  Frank Blankers

  prima boeiend memorabel

 • 9 14-09-09

  Karen Gerding

  Voor iemand die nog nooit in Afrika is geweest heb ik de ultieme reis gemaakt om verliefd te worden op dit uitgestrekte werelddeel. Tijdens de reis ontmoet je ook de hele vriendelijke bevolking die hun fietsen uitlenen omdat wij een fietssafari willen maken. In de eerste week zie je veel wilde beesten in verschillende Nationale parken van Tanzania, daarna in 7 dagen de beklimming van de Kilimanjaro zodat je weet dat het ook heel erg koud kan zijn in Afrika en als laatste ontspannen op het pracht

 • 10 14-09-09

  Jelle Terpstra

  Een mooie afwisselende reis met als hoogtepunt letterlijk en figuurlijk de beklimming van de kilimanjaro! Ik had deze reis niet willen missen! Een echte aanrader. Ook goed in opbouw. Wild, beklimming en relaxen. Doen!

Rondreis Tanzania - Kilimanjaro

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

 • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
 • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis
 • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.