< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.5 252 beoordelingen
  • 8 17-11-17

    Jansje Bosch

    Ook deze reis was weer helemaal geweldig, zeker de afwisseling.

  • 8 17-11-17

    Bibi Elbers

    Een mooie reis met afwisselende landschappen en klimaten. De dagen op de Galapagos waren prachtig.

  • 9 17-11-17

    Cor Spil

    Veel afwisseling cultuur en natuur. Kennis maken met de vriendelijke bevolking van Ecuador. Overnachten in mooie lodges. Inspanning en ontspanning.

  • 8 17-11-17

    Sharon Klinkenberg

    Mooie reis met prachtige landschappen en aardige mensen. Een reis door alle soorten klimaten, van jungle, nevelwoud tot hoogvlaktes en bergen met ijs! Daarnaast ook de mooiste dieren gezien. Een reis om je niet te vervelen.

  • 9 17-11-17

    Bernadette Zonneveld

    Goede balans tussen cultuur en natuur, rust en activiteit. Prima accommodaties. Uitstekende begeleiding.

  • 8 06-10-17

    Frits Schalkwijk

    Mooie reis, goede afwisseling. Zwaarte ok

  • 8 06-10-17

    Erica Bastiaanssen

    Zeer afwisselende, mooie reis. Van het mooie nevelwoud tot hoge vulkanen, van de afzondering in de jungle tot de kleurrijke mensen op de markten in de dorpen en dan het slot van de indrukwekkende dieren op de Galapagos.

  • 8 06-10-17

    Gerarda Schreuder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-10-17

    Helga Westerhoff

    mooie afwisselende reis goede hotels,goede chauffeur en reisbegeleiding

  • 9 06-10-17

    Marijke Van Ditmarsch

    De reis naar Ecuador was ontzettend afwisselend. De ene dag stond je op een besneeuwde vulkaantop en de volgende dag wandelde je in het dicht begroeide regenwoud. De steden zijn zeer verschillend, van armoedig tot steden met mooie resten van het koloniale tijdperk. De bevolking is vriendelijk en zeer kleurrijk. De overnachting bij een indianengezin is een bijzondere ervaring. De kookworkshops geven weer een heel andere invulling aan de reis. Deze grote verschillen maken dat elke dag anders is en geeft dit de reis een 'rijk' gevoel.

  • 9 06-10-17

    Hanneke Kool

    een mooie zeer afwisselende reis

  • 9 06-10-17

    Marjo Van Rijt

    Prachtige reis, zeer gevarieerd, geweldige reisbegeleidster en een goede rustige chauffeur.

  • 8 06-10-17

    Atsje Bijker

    Leuke reis, alleen puerto Lopez is tegen gevallen

  • 8 14-07-17

    Dien Lanting

    We hadden een prima gids uit Ecuador. De reis is zeer afwisselend en we hebben genoten. Elke dag was er wel iets bijzonders te zien. Prachtige wandelingen gemaakt in de bergen, jungle en regenwoud. Genieten van de lokale bevolking die je op straat en op de markt tegen komt. We hebben veel walvissen en mooie vogels gezien.

  • 10 14-07-17

    Joke De Veld

    Zeer afwisselend, natuur en cultuur regelmatig afgewisseld. De wandeltochten qua lengte goed te doen. De hoogteverschillen zijn niet te vermijden, maar misschien is het mogelijk om ze iets beter te clusteren. Een fantastische gids, die veel kennis van het land en de geschiedenis ervan heeft en erg behulpzaam is. Mede door hem een succesreis

  • 9 14-07-17

    Nelly Van Den Bemt

    Prachtige reis, veel variatie (in landschappen, ervaringen, accomodaties)

  • 8 14-07-17

    Wies Schadenberg

    Ik vond de reis heel fijn. De reisleider Santiago uitstekend. Heel betrokken, zorgzaam en bereid indien nodig direct contact te zoeken met de reisagent. Niet handig dat er vrij vaak een andere locatie als slaapplek was dan vooraf gelezen. In Banos geen fijne slaaplocatie.

  • 6 14-07-17

    Raymond Jorna

    Gevarieerde reis, veel gezien van het prachtige Ecuador.

  • 8 14-07-17

    Ilona Van Rijswijk

    Het is een mooie afwisselende reis, waarbij het fijn is dat je meerdere nachten op een plek blijft. Hotels zijn prima.

  • 8 14-07-17

    Irene Van Rijsewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.548 € 2.448
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.