< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.5 269 beoordelingen
  • 9 01-06-18

    Petra Falke

    Ik vond vooral de opbouw van de reis goed in elkaar zitten wat betreft de hoogte.

  • 9 01-06-18

    Jan Bruins

    Reis met veel variatie (steden, natuur en cultuur). Geen lange reisafstanden.

  • 9 01-06-18

    Leonie Van Beek

    Een reis door een land met zoveel mooie uiterste: van Vulkanen naar nevelwoud naar jungle naar de kust. Ook heel divers in alle verschillende bevolkingsgroepen die er wonen. Een prachtig land, wat je met vol maakt met allerlei indrukken.

  • 9 01-06-18

    Femke Linnartz

    Zeer afwisselende reis, nooit echt lang in de bus zitten, veel kontakt met de plaatselijke bevolking, veel natuur, gevariieerde landschappen en een fantastische reisleidster, die allerlei extra uitstapjes organiseerde en overal iets van af weet.

  • 8 01-06-18

    Ruud Van Soelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-02-18

    Inez Kooijman

    Boeiende en zeer gevarieerde reis. Vriendelijk land. Centraal staat de natuur en cultuur. Prachtig nevelwoud, hoge vulkanen, jungle, kleurrijke markten en dito mensen, oude steden en stadjes. Prima accomodaties. Prachtige natuurwandelingen gemaakt en veel mogelijkheden om zelf wandelingen te regelen al dan niet met gids. Soms is het even wennen aan de hoogteverschillen maar qua zwaarte is de reis met alle (inbegrepen) wandelingen, excursies en reisafstanden best te doen, ook voor oudere mensen.

  • 8 09-02-18

    Mario Wich

    Zeer afwisselend. Jungle Meren Watervallen. Alleen het eerste bliksembezoek in Guayaquil vond ik minder. (Het afleveren van de Galapagos reizigers.)

  • 8 09-02-18

    Danielle Backer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-02-18

    Gonny Van Der Vlist

    Het was een mooie, ontspannen en interessante reis.

  • 9 09-02-18

    Conchita Fernandez Garcia

    De reis is zeer gevarieerd en geeft een goede indruk van wat het land te bieden heeft

  • 8 09-02-18

    Ria Wagemakers

    Ecuador, wat een aparte ervaring. Landschap bevolking natuur cultuur een belevenis. Wel is het de hoogte waar je aan moet wennen en zeker in combinatie met de warmte. Het verblijf in Puerto Lopez zou wat korter mogen zijn en het bezoek aan Isla del Plata is een mooi alternatief indien je niet naar de Galapagoseilanden gaat.

  • 8 09-02-18

    Kees Bastiaansen

    Mooie reis met veel afwisseling

  • 9 09-02-18

    Jurriën Mans

    Ik vond de reis naar Ecuador een zeer mooie reis, met een goede balans tussen natuur, cultuur en strand. We hebben prachtige natuur in de Andes en in de jungle gezien, en we hebben kennis gemaakt met de inheemse cultuur van Ecuador. Daarnaast hebben we een prachtig verblijf gehad in Puerto Lopez, aan het strand. We hebben ook veel activiteiten gedaan, en we hebben ook veel eigen activiteiten in kunnen brengen. Dit geeft ook het gevoel dat het echt je eigen reis is.

  • 8 09-02-18

    Linda Van Bernebeek

    De reis naar Ecuador was een zeer afwisselende reis; van natuur, cultuur en strand, maar ook een mix van activiteiten. Van het bezoek aan een stad/markt tot wandelingen in de jungle tot het downhillen van de vulkaan. Ook de natuur was erg afwisselend, wat de vakantie erg bijzonder maakt. Ik heb genoten van mijn tijd in Ecuador!

  • 7 09-02-18

    Kees Leijnse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-02-18

    Rik Kwantes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 09-02-18

    Helma Dam

    De reis gaf in mijn ogen een heel mooi en compleet beeld van Ecuador. Alle verschillende landschappen en bevolkingsgroepen kwamen aan bod, ook de steden en dorpen met Indiaanse en/of koloniale achtergronden. De begeleidende gids organiseerde alle transfers en hotel-overnachtingen prima, de plaatselijke gidsen zorgden voor veel aanvullende informatie. De buschauffeur was gedurende de hele reis op een prettige, betrouwbare manier aanwezig. De hotels waren allemaal prima, met ruime kamers en vrijwel altijd een eigen badkamer.

  • 8 17-11-17

    Jansje Bosch

    Ook deze reis was weer helemaal geweldig, zeker de afwisseling.

  • 8 17-11-17

    Bibi Elbers

    Een mooie reis met afwisselende landschappen en klimaten. De dagen op de Galapagos waren prachtig.

  • 9 17-11-17

    Cor Spil

    Veel afwisseling cultuur en natuur. Kennis maken met de vriendelijke bevolking van Ecuador. Overnachten in mooie lodges. Inspanning en ontspanning.

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.398
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.