< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.4 264 beoordelingen
  • 8 09-02-18

    Inez Kooijman

    Boeiende en zeer gevarieerde reis. Vriendelijk land. Centraal staat de natuur en cultuur. Prachtig nevelwoud, hoge vulkanen, jungle, kleurrijke markten en dito mensen, oude steden en stadjes. Prima accomodaties. Prachtige natuurwandelingen gemaakt en veel mogelijkheden om zelf wandelingen te regelen al dan niet met gids. Soms is het even wennen aan de hoogteverschillen maar qua zwaarte is de reis met alle (inbegrepen) wandelingen, excursies en reisafstanden best te doen, ook voor oudere mensen.

  • 8 09-02-18

    Mario Wich

    Zeer afwisselend. Jungle Meren Watervallen. Alleen het eerste bliksembezoek in Guayaquil vond ik minder. (Het afleveren van de Galapagos reizigers.)

  • 8 09-02-18

    Danielle Backer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-02-18

    Gonny Van Der Vlist

    Het was een mooie, ontspannen en interessante reis.

  • 9 09-02-18

    Conchita Fernandez Garcia

    De reis is zeer gevarieerd en geeft een goede indruk van wat het land te bieden heeft

  • 8 09-02-18

    Ria Wagemakers

    Ecuador, wat een aparte ervaring. Landschap bevolking natuur cultuur een belevenis. Wel is het de hoogte waar je aan moet wennen en zeker in combinatie met de warmte. Het verblijf in Puerto Lopez zou wat korter mogen zijn en het bezoek aan Isla del Plata is een mooi alternatief indien je niet naar de Galapagoseilanden gaat.

  • 8 09-02-18

    Kees Bastiaansen

    Mooie reis met veel afwisseling

  • 9 09-02-18

    Jurriën Mans

    Ik vond de reis naar Ecuador een zeer mooie reis, met een goede balans tussen natuur, cultuur en strand. We hebben prachtige natuur in de Andes en in de jungle gezien, en we hebben kennis gemaakt met de inheemse cultuur van Ecuador. Daarnaast hebben we een prachtig verblijf gehad in Puerto Lopez, aan het strand. We hebben ook veel activiteiten gedaan, en we hebben ook veel eigen activiteiten in kunnen brengen. Dit geeft ook het gevoel dat het echt je eigen reis is.

  • 8 09-02-18

    Linda Van Bernebeek

    De reis naar Ecuador was een zeer afwisselende reis; van natuur, cultuur en strand, maar ook een mix van activiteiten. Van het bezoek aan een stad/markt tot wandelingen in de jungle tot het downhillen van de vulkaan. Ook de natuur was erg afwisselend, wat de vakantie erg bijzonder maakt. Ik heb genoten van mijn tijd in Ecuador!

  • 7 09-02-18

    Kees Leijnse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-02-18

    Rik Kwantes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 09-02-18

    Helma Dam

    De reis gaf in mijn ogen een heel mooi en compleet beeld van Ecuador. Alle verschillende landschappen en bevolkingsgroepen kwamen aan bod, ook de steden en dorpen met Indiaanse en/of koloniale achtergronden. De begeleidende gids organiseerde alle transfers en hotel-overnachtingen prima, de plaatselijke gidsen zorgden voor veel aanvullende informatie. De buschauffeur was gedurende de hele reis op een prettige, betrouwbare manier aanwezig. De hotels waren allemaal prima, met ruime kamers en vrijwel altijd een eigen badkamer.

  • 8 17-11-17

    Jansje Bosch

    Ook deze reis was weer helemaal geweldig, zeker de afwisseling.

  • 8 17-11-17

    Bibi Elbers

    Een mooie reis met afwisselende landschappen en klimaten. De dagen op de Galapagos waren prachtig.

  • 9 17-11-17

    Cor Spil

    Veel afwisseling cultuur en natuur. Kennis maken met de vriendelijke bevolking van Ecuador. Overnachten in mooie lodges. Inspanning en ontspanning.

  • 8 17-11-17

    Sharon Klinkenberg

    Mooie reis met prachtige landschappen en aardige mensen. Een reis door alle soorten klimaten, van jungle, nevelwoud tot hoogvlaktes en bergen met ijs! Daarnaast ook de mooiste dieren gezien. Een reis om je niet te vervelen.

  • 9 17-11-17

    Bernadette Zonneveld

    Goede balans tussen cultuur en natuur, rust en activiteit. Prima accommodaties. Uitstekende begeleiding.

  • 8 06-10-17

    Frits Schalkwijk

    Mooie reis, goede afwisseling. Zwaarte ok

  • 8 06-10-17

    Erica Bastiaanssen

    Zeer afwisselende, mooie reis. Van het mooie nevelwoud tot hoge vulkanen, van de afzondering in de jungle tot de kleurrijke mensen op de markten in de dorpen en dan het slot van de indrukwekkende dieren op de Galapagos.

  • 8 06-10-17

    Gerarda Schreuder

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.498
Naar boven