< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.4 222 beoordelingen
 • 8 10-03-17

  Tineke Doornbosch

  Mooie reis met veel variatie door bergen en dalen, steden en dorpen, stranden en bezoek aan markten. Prachtig om in het nevelwoud te vertoeven en ook het regenwoud was geweldig.

 • 9 10-03-17

  Marije Oosterom

  Vooral de 8 dagen op Galapagos waren onvergetelijk. De groepsreis door Ecuador was goed in balans (genoeg te doen en voldoende vrije tijd). Leuke groep. Gids William is zeer deskundig.

 • 9 10-03-17

  Gerben Kreuger

  Mooie zeer afwisselende reis, met authentieke ingrediënten.

 • 9 10-02-17

  Silvia Huisman

  De reis was geweldig en goed verzorgd. De accommodaties waren vaak verrassend en altijd goed en de begeleiding door Nella was subliem. Veel en interessante activiteiten.

 • 9 10-02-17

  Ben Brunsveld

  Een fantastische reis, vooral de Galapagos eilanden was een droom die uit kwam.

 • 7 10-02-17

  Peter Duineveld

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-02-17

  Marieke Van De Sandt

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-02-17

  Coby Stolk E/V Reijtenbagh

  Het was een prachtige reis met veel varianten. Van de hoge koude Andes naar het warme vochtige nevelwoud. En alles wat ertussen ligt. Heel gevarieerd.

 • 8 10-02-17

  Onno Misset

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-02-17

  Kitty Damen

  Vond het een bijzondere reis door de vele klimaat verschillen. Warm, koud, heet, regen. Alles wat je kunt bedenken was aanwezig. Prachtige wandelingen, mooie natuur, cultuur. Ook de hotels waren dik in orde. En voor de reisbegeleiding alle lof.

 • 10 10-02-17

  Isabelle Van Grol

  Prachtige reis, veel hoogtepunten, prima accomodaties

 • 10 10-02-17

  Helmi Van Griensven

  Wat een fantastische rondreis heb ik gemaakt. Prachtig Ecuador met weinig toerisme. Of dit aan de reismaand lag of aan de route weet ik niet, maar vrijwel overal waren wij met onze groep een van de weinige toeristen. Dit maakte het extra bijzonder. De reisdagen zijn ook erg mooi door de bergen, de afwisseling tijdens de reis tussen natuur en steden maken het erg afwisselend. Reisleidster Nella was fantastisch en stond altijd voor iedereen klaar. Galapagos 8 dagen was een geweldige afsluiting. Voor iedereen die twijfelt over 5 of 8 dagen Galapagos, de 5 daagse reis geeft je een hele goede indruk, kan je het je veroorloven kies dan voor de 8 dagen. Want het is echt een bijzondere eenmalige bestemming. Ik zat op boot San Jose, ontzettend gezellige boot met erg goed personeel aan boord. Het programma op de eilanden zit ook heel goed in elkaar, een vol dag programma en in de nachten wordt er gevaren.

 • 9 10-02-17

  Rien Vlietstra

  een prachtige en zeer gevarieerde reis die door de hoogte- en klimaatverschillen pittiger was dan verwacht

 • 9 18-11-16

  Jeannette Kamphuis

  Zeer afwisselend.

 • 10 18-11-16

  Peter Knijn

  De rondreis in Ecuador was zéér gevarieerd en goed georganiseerd. Alle accomodaties voldoen aan hetgeen je mag verwachten in een land als Ecuador. Met name een pluim voor onze reisleider Jeroen. Zijn kennis over het land met alle ins en outs is perfect. Dit is mede te danken aan het feit dat Ecuador zijn 2e vaderland is. Ecuador is zeker een land dat je niet mag missen als je van reizen houdt.

 • 8 18-11-16

  Tineke Meijers

  Een zeer gevarieerde reis, goed georganiseerd en een reisleiding die veel kennis had van cultuur/land. De reis maakte op mij veel indruk vanwege zijn mooie vergezichten in het Andesgebergte, het nevelwoud, verblijf in de jungle van het tropisch regenwoud. Cultuur van oude steden, wordt afgewisseld met bezoeken aan (vee)markten, waar de Indiaanse bevolking hun waar verkopen. De natuurwandelingen langs kratermeren en de tocht op het Chimbarozo gebergte waren voor mij een bijzondere ervaring. De Galapagos eilanden waren overweldigend en zeer afwisselend wat natuur betreft. Dieren en vogels kon je van dichtbij benaderen en fotograferen. Het snorkelen in de Pacific Oceaan is een prachtige ervaring, je kunt er zwemmen tussen de reuzenschildpadden en vele soorten vissen.

 • 9 18-11-16

  Yvonne Schouten

  Heel gevarieerd, zo loop je in de jungle en zo loop je tot 5000 m een berg op, daarom een heel leuke reis.

 • 9 07-10-16

  Heily Van Zwieten

  Een zeer gevarieerde reis met Freddy, een fantastische reisleider die veel weet en ons veel laat zien en beleven met stops wat we zoal onderweg tegenkomen.

 • 9 07-10-16

  Inca Hundscheid

  Een zeer afwisselende en interessante reis. Goede balans tussen natuur en cultuur. De wandelingen op hoogte zijn soms pittig, maar de omgeving en het uitzicht zijn het meer dan waard. De mensen zijn oprecht vriendelijk en zeker niet opdringerig. Als je je de moeite neemt enkele woorden Spaans te leren en je fototoestel even in je zak houdt, krijg je makkelijk contact met de bevolking, wat kan resulteren in onvergetelijke ervaringen. Een prachtig land waar je zeker een keer geweest moet zijn!

 • 6 07-10-16

  Nico Van Den Akker

  Eerste week viel niet mee ,met als diepte punt bij de mensen thuis slapen ,dit leek wel of ik de gevangenis terecht was gekomen we konden en mochten alleen in onze kamer blijven. Bij eten werd soep,warme hap en toetje in ene opgediend ,zodat met 10 minuten klaar waren

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.598
Naar boven