< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.5 244 beoordelingen
  • 8 06-10-17

    Frits Schalkwijk

    Mooie reis, goede afwisseling. Zwaarte ok

  • 8 06-10-17

    Erica Bastiaanssen

    Zeer afwisselende, mooie reis. Van het mooie nevelwoud tot hoge vulkanen, van de afzondering in de jungle tot de kleurrijke mensen op de markten in de dorpen en dan het slot van de indrukwekkende dieren op de Galapagos.

  • 9 06-10-17

    Helga Westerhoff

    mooie afwisselende reis goede hotels,goede chauffeur en reisbegeleiding

  • 9 06-10-17

    Hanneke Kool

    een mooie zeer afwisselende reis

  • 8 06-10-17

    Atsje Bijker

    Leuke reis, alleen puerto Lopez is tegen gevallen

  • 8 14-07-17

    Dien Lanting

    We hadden een prima gids uit Ecuador. De reis is zeer afwisselend en we hebben genoten. Elke dag was er wel iets bijzonders te zien. Prachtige wandelingen gemaakt in de bergen, jungle en regenwoud. Genieten van de lokale bevolking die je op straat en op de markt tegen komt. We hebben veel walvissen en mooie vogels gezien.

  • 10 14-07-17

    Joke De Veld

    Zeer afwisselend, natuur en cultuur regelmatig afgewisseld. De wandeltochten qua lengte goed te doen. De hoogteverschillen zijn niet te vermijden, maar misschien is het mogelijk om ze iets beter te clusteren. Een fantastische gids, die veel kennis van het land en de geschiedenis ervan heeft en erg behulpzaam is. Mede door hem een succesreis

  • 9 14-07-17

    Nelly Van Den Bemt

    Prachtige reis, veel variatie (in landschappen, ervaringen, accomodaties)

  • 8 14-07-17

    Wies Schadenberg

    Ik vond de reis heel fijn. De reisleider Santiago uitstekend. Heel betrokken, zorgzaam en bereid indien nodig direct contact te zoeken met de reisagent. Niet handig dat er vrij vaak een andere locatie als slaapplek was dan vooraf gelezen. In Banos geen fijne slaaplocatie.

  • 6 14-07-17

    Raymond Jorna

    Gevarieerde reis, veel gezien van het prachtige Ecuador.

  • 8 14-07-17

    Ilona Van Rijswijk

    Het is een mooie afwisselende reis, waarbij het fijn is dat je meerdere nachten op een plek blijft. Hotels zijn prima.

  • 8 14-07-17

    Irene Van Rijsewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-17

    Gert Jan Balster

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-06-17

    Annerie Van Asch

    Je hebt verrassing op verrassing. Kan echt wel veel van de bucket list afvinken.

  • 9 02-06-17

    Kees Haasnoot

    Fraaie reis door een bijzonder land: prima verzorgd, goed georganiseerd en goed begeleid.

  • 9 02-06-17

    Een afwisselende reis in een mooi land met een uitstekende reisleidster. Hotels zijn zeer goed.

  • 9 02-06-17

    Frans Hoving

    Wat een fantastische rondreis in Ecuador, prachtige mensen, afwisselende natuur en cultuur. Lokale projecten bezocht vooral met lokale gidsen. Onze Sawadee reisgids Nella heeft deze reis tot een groot succes gemaakt. het was echt een top reis.

  • 9 02-06-17

    Lidwine Elshof

    Een afwisselende reis, zowel wat betreft natuur als cultuur. Prettige, niet te lange reisafstanden. Onze enthousiaste reisleidster Nella wist haar liefde voor Ecuador aan ons over te brengen. Niets was haar te veel. Ze had oog voor iedereen in de groep.

  • 9 02-06-17

    Henriette Beukema

    De reis zelf is een 8 de geweldig reisleidster Nella maakte het een 9!

  • 8 02-06-17

    Maria Rijkers

    Het was een schitterende reis die ons een totaal plaatje van Ecuador heeft laten zien. Ecuador is een heel divers land. De Andes is prachtig maar heel verschillend in natuur/ begroeiing. De bevolking is heel verschillend in uiterlijk. ze zijn wel allemaal erg vriendelijk! En zo was ook de reisleidster Nella geweldig, als ook de kleine groep.

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.