< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.5 239 beoordelingen
  • 8 14-07-17

    Dien Lanting

    We hadden een prima gids uit Ecuador. De reis is zeer afwisselend en we hebben genoten. Elke dag was er wel iets bijzonders te zien. Prachtige wandelingen gemaakt in de bergen, jungle en regenwoud. Genieten van de lokale bevolking die je op straat en op de markt tegen komt. We hebben veel walvissen en mooie vogels gezien.

  • 10 14-07-17

    Joke De Veld

    Zeer afwisselend, natuur en cultuur regelmatig afgewisseld. De wandeltochten qua lengte goed te doen. De hoogteverschillen zijn niet te vermijden, maar misschien is het mogelijk om ze iets beter te clusteren. Een fantastische gids, die veel kennis van het land en de geschiedenis ervan heeft en erg behulpzaam is. Mede door hem een succesreis

  • 9 14-07-17

    Nelly Van Den Bemt

    Prachtige reis, veel variatie (in landschappen, ervaringen, accomodaties)

  • 8 14-07-17

    Wies Schadenberg

    Ik vond de reis heel fijn. De reisleider Santiago uitstekend. Heel betrokken, zorgzaam en bereid indien nodig direct contact te zoeken met de reisagent. Niet handig dat er vrij vaak een andere locatie als slaapplek was dan vooraf gelezen. In Banos geen fijne slaaplocatie.

  • 6 14-07-17

    Raymond Jorna

    Gevarieerde reis, veel gezien van het prachtige Ecuador.

  • 8 14-07-17

    Ilona Van Rijswijk

    Het is een mooie afwisselende reis, waarbij het fijn is dat je meerdere nachten op een plek blijft. Hotels zijn prima.

  • 8 14-07-17

    Irene Van Rijsewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-17

    Gert Jan Balster

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-06-17

    Annerie Van Asch

    Je hebt verrassing op verrassing. Kan echt wel veel van de bucket list afvinken.

  • 9 02-06-17

    Kees Haasnoot

    Fraaie reis door een bijzonder land: prima verzorgd, goed georganiseerd en goed begeleid.

  • 9 02-06-17

    Een afwisselende reis in een mooi land met een uitstekende reisleidster. Hotels zijn zeer goed.

  • 9 02-06-17

    Frans Hoving

    Wat een fantastische rondreis in Ecuador, prachtige mensen, afwisselende natuur en cultuur. Lokale projecten bezocht vooral met lokale gidsen. Onze Sawadee reisgids Nella heeft deze reis tot een groot succes gemaakt. het was echt een top reis.

  • 9 02-06-17

    Lidwine Elshof

    Een afwisselende reis, zowel wat betreft natuur als cultuur. Prettige, niet te lange reisafstanden. Onze enthousiaste reisleidster Nella wist haar liefde voor Ecuador aan ons over te brengen. Niets was haar te veel. Ze had oog voor iedereen in de groep.

  • 9 02-06-17

    Henriette Beukema

    De reis zelf is een 8 de geweldig reisleidster Nella maakte het een 9!

  • 8 02-06-17

    Maria Rijkers

    Het was een schitterende reis die ons een totaal plaatje van Ecuador heeft laten zien. Ecuador is een heel divers land. De Andes is prachtig maar heel verschillend in natuur/ begroeiing. De bevolking is heel verschillend in uiterlijk. ze zijn wel allemaal erg vriendelijk! En zo was ook de reisleidster Nella geweldig, als ook de kleine groep.

  • 9 02-06-17

    Marc Fabry

    quasi perfect: afwisseling, accomodaties, reisgids (10/10) Montanita is te lang ; was liever op vrijdag teruggevlogen om de week vlot te beginnen.

  • 9 02-06-17

    Afwisselende, goed verzorgde reis. Waar voor je geld. Super accommodaties, heerlijk eten en Nella is de beste en meest gepassioneerde reisleidster die ik ooit heb ontmoet. Goede chauffeur en veilig en comfortabel vervoer. Reis is goed in balans.

  • 8 10-03-17

    Tineke Doornbosch

    Mooie reis met veel variatie door bergen en dalen, steden en dorpen, stranden en bezoek aan markten. Prachtig om in het nevelwoud te vertoeven en ook het regenwoud was geweldig.

  • 9 10-03-17

    Marije Oosterom

    Vooral de 8 dagen op Galapagos waren onvergetelijk. De groepsreis door Ecuador was goed in balans (genoeg te doen en voldoende vrije tijd). Leuke groep. Gids William is zeer deskundig.

  • 9 10-03-17

    Gerben Kreuger

    Mooie zeer afwisselende reis, met authentieke ingrediënten.

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.