< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.4 205 beoordelingen
  • 9 07-10-16

    Heily Van Zwieten

    Een zeer gevarieerde reis met Freddy, een fantastische reisleider die veel weet en ons veel laat zien en beleven met stops wat we zoal onderweg tegenkomen.

  • 9 07-10-16

    Inca Hundscheid

    Een zeer afwisselende en interessante reis. Goede balans tussen natuur en cultuur. De wandelingen op hoogte zijn soms pittig, maar de omgeving en het uitzicht zijn het meer dan waard. De mensen zijn oprecht vriendelijk en zeker niet opdringerig. Als je je de moeite neemt enkele woorden Spaans te leren en je fototoestel even in je zak houdt, krijg je makkelijk contact met de bevolking, wat kan resulteren in onvergetelijke ervaringen. Een prachtig land waar je zeker een keer geweest moet zijn!

  • 6 07-10-16

    Nico Van Den Akker

    Eerste week viel niet mee ,met als diepte punt bij de mensen thuis slapen ,dit leek wel of ik de gevangenis terecht was gekomen we konden en mochten alleen in onze kamer blijven. Bij eten werd soep,warme hap en toetje in ene opgediend ,zodat met 10 minuten klaar waren

  • 8 07-10-16

    Roelie Oordt

    Ecuador is een prachtig land. Heel divers wat betreft landschap, dier en bevolking

  • 8 07-10-16

    Gerard Van Rijt

    Eerste keer mee met een groepsreis.Regelde het altijd zelf voor twee personen. Gekozen , omdat het een kleine groep was . Tien personen inclusief ons tweeen .

  • 8 07-10-16

    Bert Kok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-10-16

    Christian Bours

    Een zeer relaxte reis.Weinig lange reisdagen, waardoor deze reis heel comfortabel overkomt. Heel veel variatie, zowel in de verscheidenheid van de mensen, natuur en klimaat. Een zeer goede ervaren reisgids, die veel regelde en de nodige tips gaf.

  • 8 29-07-16

    Henny Timmer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-07-16

    Sonja Kalshoven

    Het is een veelzijdige reis, alles zit erin; de verschillende bevolkingsgroepen, enkele steden, prachtige natuur, prettige en soms schitterende verblijfplaatsen, de rust van het langer verblijven op één plaats, wandelingen, boottochtjes, geen lange reisdagen door het onderweg regelmatig bezoeken/bekijken van plaatsjes, mooie uitzichten en leuke lunchplekjes in een comfortabele bus.

  • 9 29-07-16

    Lia Veenman

    zeer gevarieerd programma, goede locaties, zeer goede reisleiding

  • 8 29-07-16

    Mieke Holterman

    De variatie in landschappen, bevolkingsgroepen en steden in Ecuador was geweldig en bijzonder om te zien.

  • 9 29-07-16

    Wim Schreuder Goedheijt

    Het was een zeer afwisselende reis met heel veel indrukken. Zeer goed georganiseerd door een perfecte reisleidster.

  • 9 29-07-16

    Wim Renkers

    Boeiende, afwisselende reis met een uitstekende gids. ( Mieke)

  • 8 29-07-16

    Jaap Broertjes

    Een mooie afwisselende reis door een prachtig Latijns-Amerikaans land.

  • 7 16-07-16

    Edgar De Wit

    Een reis waarin de veelzijdigheid van Ecuador sterk tot zijn recht komt. In zowel de culturele als ecologische diversiteit worden de deelnemers ondergedompeld. Qua logistiek is de rondreis prima voorbereid, waarbij de ruimte blijft bestaan om te kiezen voor meer lokale of juist meer toeristische ervaringen. Ook de afwisseling tussen reisdagen en verblijfsdagen op heel verschillende locaties, was prettig.

  • 8 16-07-16

    Maurice Buuron

    Mooie afwisselende reis door Ecuador, met natuur, steden en de bevolking. Goede reisbegeleiding van Onno en mooie hotels.

  • 8 16-07-16

    Judith Vroegindeweij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-16

    Eugenie Leter

    De reis naar Ecuador had bij elke bestemming iets verrassends. Het feit dat Sawdee ook gebruik maakt van diverse accommodaties van kleinschalige investeerders.

  • 8 16-07-16

    Frouke Burema

    Boeiende reis met vele hoogtepunten, zeer afwisselend.

  • 9 03-06-16

    Hans Verhoeckx

    Na een zorgvuldige afweging van alle reisorganisaties en reisaanbod kozen we voor de rondreis door Ecuador. De combinatie van natuur en cultuur sprak ons het meeste aan. Door omstandigheden ( beenbreuk tijdens de reis ) waren we slechts in de gelegenheid 8 dagen van de trip mee te maken welke wel een onvergetelijke indruk heeft achter gelaten. Perfecte organisatie, excursies en onverwachte hoogtepunten !! Daarnaast de meer dan perfecte reisleidster Nella ( vooral na het ongelukje en de voortijdige thuisreis) Grandioos.!!

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Zuid-Amerika in zakformaat

image
25 dagen vanaf € 2.498
Naar boven