Safari reizen in Afrika

Altijd al de Big Five willen spotten in Afrika, oog in oog staan met een leeuw en prachtige foto's willen maken van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving? Ga dan mee op een van onze safari reizen. We trekken nationale parken in om mooie game drives te maken, we doen grote moeite om net die familie olifanten en neushoorns te vinden en we nemen de tijd om de dieren rustig te observeren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze safari reizen in Afrika.

Bekijk de vertrekdata

Waarom een safari reis?

  • Spotten van de de Big Five
  • Overnachten in of bij nationale parken
  • Gamedrives maken
  • Rondreis die je meeneemt naar het dierenrijk

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar - 21 dagen

Tijdens deze avontuurlijke rondreis brengen we veel tijd door in de safaritruck voorzien van een volledige keuken- en kampeeruitrusting. Dit is een afwisselende safari reis door Kenia en Tanzania voor de liefhebber van Afrikaans wild, safari en authentieke cultuur. Afrika maak je pas echt mee tijdens de kampeerovernachtingen, waarvan een aantal keer in de parken tussen de dieren.

Bekijk de reis


"Een fantastische reis met zowel een top groep als top reisbegeleider. We hebben 2 x de big 5 mogen zien. Magisch gewoon! De natuur, de hartelijke mensen en de mooie diertjes maakten dit alles tot een onvergetelijke ervaring die ik iedereen kan aanraden ook als onervaren kampeerder." - Marrie-Jeanne - Kenia & Tanzania, oktober 2019 - cijfer 9


Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho - 22 dagen

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho ontdek je een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen: woeste bergen, wilde kusten en stille baaien. Ga op gamedrive in het Kruger National Park, ontmoet de Zuid-Afrikaanse bevolking in een township, rijd paard in het ruige en ongerepte Lesotho en wandel in de Drakensbergen. Kaapstad vormt de perfecte afsluiting van deze avontuurlijke vakantie door Zuid-Afrika.

Bekijk de reis


"Een indrukwekkende en intense reis met vele hoogtepunten. Een uitstekende reisbegeleider/ gids die vele interessante verhalen vertelde en ons veilig door Zuid-Afrika heeft geleid. De reis was lang, maar door de comfortabele bus en een goede chauffeur goed te doen. De meeste indruk maakten de eerste twee weken met de safari's, townships, de Drakensbergen, Swaziland en Lesotho. De derde week langs de Westkaap was meer ontspannen. Herkenbaar door het Afrikaanse verleden, door de (Europees aandoende) plaatsen langs de Tuinroute en de Indische Oceaan."- Wim - Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho januari 2020 - cijfer 9


Familiereis Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe - 22 dagen

Tijdens deze safari reis door Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken jullie een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen: van het moderne Windhoek tot het olifantrijke Chobe Park en van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Ook de Sossusvlei met zijn huizenhoge zandduinen en het wild spotten in de avonduren bij een waterhole in Etosha zullen enorme indruk maken. Een avontuur voor jong en oud!

Bekijk de reis

Reisverhaal Eva - Namibië: het land van ruimte en wildlife

"Terwijl ik wakker word van de kakelende parelhoenders en voorbij passerende bavianen, gloeit de ochtendzon op mijn gezicht. Het eerste wat me opvalt, is de temperatuurstijging. Het is hier heet. De grijsachtige landschappen aan de kust hebben zich ingeruild voor een roodkleurige gebergte. We bezoeken de oeroude tekeningen van Twyfelfontein en stappen weer de truck in om Damaraland te verkennen." Lees hier Eva haar gehele safari reis in Afrika.Bezoek de mooiste parken op een safari reis

Een safari reis is een unieke beleving die je meeneemt naar alle hoogtepunten van de bestemming. Je ontdekt welke prachtige dieren de bestemming te bieden heeft. Om ervoor te zorgen dat je tijdens de reis zo veel mogelijk wilde dieren kan zien gaan we een aantal parken bezoeken. Een parkbezoek duurt gemiddeld twee dagen, dit vergroot de kans op het spotten van de Big Five. Spreekt reizen in de natuur je aan? Ben je gek op avontuur en een echte dierenliefhebber? Dan is een safari reis in Afrika echt een aanrader.