Accommodaties van de Wandelvakantie Portugal - De Douro Vallei
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Douro Scala - Cidadelhe

  • image image
   5-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit heerlijke hotel biedt vrijwel alles wat je maar zou kunnen wensen! Er is hier een buiten- zowel als een binnenzwembad, een spelletjesruimte, een spa, een bar en een restaurant met een panoramisch uitzicht. Je verblijft in een ruime kamer met een eigen badkamer en wifi is gratis in het hele hotel. 

 •  

  Agua Hotels Mondim de Basto - Mondim de Basto

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  In dit mooie hotel, ontbreekt het je aan niets. Er is een bar en een restaurant met mooi uitzicht op de bergen waar je traditionele gerechten uit de regio kunt bestellen. Behalve een buitenzwembad, is er in dit hotel ook een heerlijke spa met sauna en Turkse baden. Neem even tijd voor jezelf en geniet van een van de massages of schoonheidsbehandelingen die hier worden aangeboden. Je verblijft in een fijne kamer met eigen badkamer.

 •  

  Neya Porto Hotel - Porto

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het hotel is gelegen op 1,3 km afstand van het Ribeira Square. Het hotel heeft een restaurant een bar een een tuin. Er is een receptie die 24 uur beschikbaar is, room service en gratis WiFi in heel het gebouw. 

  De kamers hebben air conditioning, een kluis, een flatscreen - tv en een eigen badkamer met een douche. 

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis verblijven we eenmaal in een 5-sterren hotel en tweemaal in een 4-sterren hotel. Alle hotels hebben een zwembad. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

 Vervoer ter plaatse

Het vervoer van en naar de luchthaven is per minibus. Ander vervoer dat in de reisbeschrijving wordt genoemd als een integraal onderdeel van de begeleide wandelingen is ook inbegrepen en het is met een privé voertuig.

Wandelvakantie Portugal - De Douro Vallei

Niet boekbaar

Naar boven