Beste reistijd juli

Wil jij graag een onvergetelijke reis maken in juli? Sawadee heeft hieronder voor jou uitgezocht welke landen in deze maand het best te bereizen zijn.

Hoewel Australië een enorm continent is en het klimaat per regio kan verschillen is juli een uitstekende maand om deze verre bestemming te ontdekken. De maand juli is over het algemeen vrij droog en temperaturen rond de 30 graden zorgen voor een zomerse beleving van jouw rondreis Australië. Een andere verre bestemming, maar eentje die zeker uniek is te noemen, is Madagascar. Een groot eiland ten oosten van Afrika waar cultuur en natuur samensmelten tot een uitgebalanceerde rondreis. Juli is misschien niet de warmste maand in Madagaskar maar wel één van de droogste. Dit zorgt ervoor dat wegen beter begaanbaar zijn en je nog meer kunt genieten van dit prachtige land. Hoewel het in de hooggebergten van Zuid-Amerika soms aardig koud kan zijn, is een reis door Argentinië, Peru en Bolivia in juli het best. In alle drie de landen valt in deze maand de minste regen.

Landen met beste reistijd juli

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in juli goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Alaska Arctisch Canada Canada Groenland Spitsbergen Verenigde Staten IJsland Argentinië Brazilië Peru Suriname Canarische Eilanden Azoren Australië Ecuador Cuba Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Spanje Estland Bulgarije Turkije Griekenland Albanië Montenegro Turkmenistan Oezbekistan Kirgistan Georgië Armenië Georgië Armenië Mongolië Japan Rusland Sri Lanka India Rajasthan Ethiopië Ladakh Nepal Tibet Bhutan India China Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Madagascar Malawi Zambia Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Indonesië Borneo Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos