Beste reistijd maart

Wil jij in maart op reis, maar weet je niet waarheen? We hebben de best te bereizen bestemmingen op een rij gezet!

Lijkt het jou lekker om ver op reis te gaan? De maand maart leent zich perfect voor een rondreis door Suriname. Omdat het grote regenseizoen tot en met februari duurt, is het in maart prachtig groen en bloeien bloemen en planten prachtig. Tijdens deze vakantie maak je een jungletocht van twee weken, waarbij je prachtige gebieden van Suriname doorkruist. Lijkt het jou leuker om wilde dieren te spotten, maar doe je dit niet graag wanneer het erg heet is? Dan is een reis door Zuid-Afrika perfect voor jou. De temperatuur tussen de 15 en 27 graden, maakt deze reis erg aangenaam. Vind je het minder erg dat het iets frisser is en ben je gek op natuur? Wanneer je in maart rondreist door Japan, zie je dat alles prachtig in de bloei staat en geniet je van adembenemende uitzichten. Verbaas je over de duizenden kleuren die het land rijk is, terwijl je de hoogtepunten van het land bezoekt!

Landen met beste reistijd maart

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in maart goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Klik op de naam van het land om de reizen te zien. IJsland Argentinië Brazilië Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Australië Ecuador Cuba Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Jordanië Finland Turkije Oman Japan Sri Lanka India Orissa Rajasthan Ethiopië Nepal Tibet Bhutan India China Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Indonesië Borneo Filipijnen Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos