Beste reistijd oktober | Rondreizen met Sawadee Reizen

Beste reistijd oktober

Wil jij in oktober een reis maken om nooit te vergeten maar wil je wat meer weten over het klimaat? Sawadee heeft voor jou een overzicht gemaakt van de landen die je het best kunt bereizen in oktober.

Houd je van ongerepte natuur, uitgestrekte velden, subtropisch woud en heb je altijd al eens walvissen willen spotten? Ga dan ik oktober naar Nieuw-Zeeland. Hier is het dan voorjaar en de temperaturen beginnen al wat te stijgen. Een groot voordeel is dat je hier dan ook de mensenmassa's ontloopt. Als je het liever iets dichterbij huis zoekt ga dan naar Marokko. Waar het in de zomer eigenlijk te warm is om te reizen in Marokko, zijn de temperaturen van zo'n 20 graden in oktober erg aangenaam een rondreis. Wel is het aan te raden wat warme kleding in te pakken. Tijdens de avontuurlijke tochten in de woestijn waarbij je overnacht onder een prachtige sterrenhemel kan het nog wel eens koud worden. Heb je zin in een actieve vakantie ga dan mee op een fietsreis van Sawadee in Italië. Op de fiets doorkruis je in het inmiddels wat afgekoelde land maar geniet je nog steeds van heerlijke temperaturen.

Landen met beste reistijd oktober

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in oktober goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Antarctica Nieuw-Zeeland Patagonië Chili Argentinië Brazilië Peru Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Madeira Australië Ecuador Cuba Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Jordanië Estland Zweden Bulgarije Oman Oezbekistan Iran Georgië Armenië Georgië Armenië Japan Rusland Sri Lanka India Orissa Rajasthan Ethiopië Ladakh Nepal Tibet Bhutan India China Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Madagascar Malawi Zambia Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Indonesië Borneo Filipijnen Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos