< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Vinha D'Areia - Vila Franca do Campo

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het Vinha D'Areia hotel ligt in het kleine dorpje Vila Franca do Campo. Het hotel ligt aan het strand en beschikt over een buitenzwembad, restaurant en Wi-Fi. De kamers zijn eenvoudig en hebben een eigen badkamer, tv en air-conditioning.

  Vanuit Vila Franca do Campo kun je gemakkelijk de bus pakken naar Ponta Delgada. De kosten hiervoor zijn 3 euro p.p.

 •  

  Hotel Colombo - Vila do Porto

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het comfortabele 4-sterrenhotel Colombo ligt in de buurt van het plaatsje Vila do Porto. De accommodatie beschikt over een zwembad met een terras met uitzicht op de zee. In het fitnesscentrum kunt u gebruikmaken van een Turks bad, een hot tub, een massageruimte en de fitnessapparaten. 

Accommodatie algemeen

We overnachten in comfortabele hotels met zwembad. De hotels zijn modern ingericht en zijn voorzien van airconditioning. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 400,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Alle transporten volgens de route zijn inbegrepen. Alle transporten van en naar de luchthaven, het begin van de wandelingen en het bagagetransport tussen de hotels zijn dus geregeld. Tussen de 2 eilanden maken we gebruik van comfortabele binnenlandse vluchten.

 •  

  Bus - Azoren

  Afhankelijk van de groepsgrootte, maken we gebruik van een minibusje of een grotere bus.

Familiereis Azoren

Relaxte wandelreis door ontelbare tinten groen

image
12 dagen vanaf € 1.698
Naar boven