< Terug naar resultaten

Familiereis Azoren

Relaxte wandelreis door ontelbare tinten groen

Waarom deze reis?

 • Actieve en afwisselende Azoren-reis, leuk voor ouders en kinderen
 • De mooie eilanden São Miguel en Santa Maria in één reis
 • Alle ontbijten + 5 lunches inbegrepen
 • Inclusief 2 comfortabele, tijdsbesparende binnenlandse vluchten
 • Overnachtingen in zeer comfortabele 4* hotels

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   De lichtste wandelvakantie. Enkele wandeldagen en/of een lichte meerdaagse trekking in het programma zijn opgenomen. Er wordt op deze dagen gemiddeld 3 tot 5 uur gewandeld.

  • image

   Lichte wandelvakantie. Iets meer wandeldagen en/of trekkings met mogelijk meer hoogteverschillen. Er wordt op deze dagen gemiddeld 4 tot 6 uur gewandeld.

  • image

   Iets sportievere wandelvakantie Drie tot vijf uur wandelen per dag over goed begaanbare paden. Hoogteverschillen tot 300 meter. Een normale conditie volstaat.

  • image

   Tochten met een sportief karakter. Vier tot zes uur wandelen per dag over goed begaanbare paden. Hoogteverschillen tot 600 meter. Geschikt voor iedereen die regelmatig wat aan sport doet of bereid is de conditie vooraf op peil te brengen.

  • image

   Tochten met een zeer sportief karakter. Zes tot acht uur wandelen dag over vaak moeilijk begaanbare (berg)paden met soms losse stenen. Hoogteverschillen tot 1000 meter. Een goede fysieke conditie en enig uithoudingsvermogen zijn vereist.

  • Alle omschrijvingen zijn globale omschrijvingen. Elke reis wordt gewogen naar de lengte van de etappes, klimaat, de moeilijkheid van het terrein en het hoogteverschil. Persoonlijke factoren als conditie, ervaring, leeftijd en gewicht hebben wij bij de indeling in categorieën geen rol kunnen laten spelen.

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Portugal

Route 11 daagse familiereis Azoren

Tijdens deze familiereis naar de Azoren ontdek je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en maak je kennis met het lokale wildleven. De reis gaat naar 2 verschillende eilanden van de Azoren, je verkent het supergroene São Miguel en het Eiland van de zon genaamd Santa Maria. Met een beetje geluk zie je tijdens een optionele excursie immense walvissen uit het water springen. Natuurlijk is er tijdens de rondreis ook genoeg tijd om door de gezellige steden te slenteren, te genieten van de lokale keuken en een terrasje te pakken. Deze vakantie naar de Azoren zul je niet snel vergeten! 

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Ponta Delgada
 2. Dag 2 - Ponta Delgada / vrije dag
 3. Dag 3 - wandeling​ Agrião
 4. Dag 4 - vrije ochtend / vlucht naar Santa Maria
 5. Dag 5 - wandeling Costa Sul
 6. Dag 6 - Eilandtour Santa Maria
 7. Dag 7 - vrije ochtend / vlucht naar São Miguel
 8. Dag 8 - wandeling naar de zee
 9. Dag 9 - naar Lagoa do Fogo & ananasplantage
 10. Dag 10 - wandeling Furnas & Terra Nostra
 11. Dag 11 - terugvlucht naar Amsterdam
Bekijk Azoren Familiereis, 11 dagen

Wandelen op de mooiste eilanden van de Azoren

Tijdens deze familie wandelreis over de 2 mooiste eilanden van de Azoren, ontdek je de exotische natuur, wandel je door groene weides én maak je kennis met de Portugese keuken. In deze reis zitten 4 mooie wandelingen die goed te doen zijn voor volwassenen en kinderen. Aan het eind van alle wandelingen kun je een heerlijke duik nemen in de zee of warmwaterbronnen. Houd je niet zo van wandelen? Alle wandelingen optioneel, als je wilt kun je ook bij de comfortabele accommodatie blijven of zelf een programma uitstippelen.

Ontspanning op de Azoren

Op de dagen waarop we niet wandelen, is er ook genoeg te beleven. Op die dagen maken we een eilandtour met de bus of heb je een vrije dag. Zo kun je bijvoorbeeld met de kinderen heerlijk wandelen door Ponta Delgada, de hoofdstad van Sao Miguel. Deze stad heeft gezellige parkjes, winkelstraatjes en barretjes. Ook aan cultuur is hier geen gebrek door de combinatie van moderne én historische gebouwen. 's Avonds is het heerlijk vertoeven op de boulevard. De optionele excursie walvissen en dolfijnen spotten is een spannende en onvergetelijke ervaring is voor de hele familie.

Comfortabele reis vanuit twee 4* hotels 

Tijdens deze familiereis verblijven we in totaal in twee hotels. Beide hotels hebben een fijn zwembad dat voor de nodige verkoeling kan zorgen. De comfortabele en sfeervolle hotels hebben kamers voorzien met eigen sanitair. Alle transfers van en naar de wandelingen worden goed verzorgd, net als het bagagevervoer tussen de overnachtingsplekken. Er is geen Nederlandse reisbegeleider aanwezig bij deze reizen.

Familiereis Azoren

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.