Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 181 beoordelingen
 • 9 02-08-19

  Marcel

  Onze eerste groepsreis! Hele fijne, relaxte groep. Met nog maar 1 zoon bij ons is dit ons heel goed bevallen. Mede dankzij Tim onze plaatselijke reisbegeleider die ontzettend veel wist te vertellen over de cultuur en natuur van Ecuador. Ecuador zelf is een prachtig en zeer afwisselend land, weinig toeristen. Een absolute aanrader en wij hebben al veel gezien.

 • 8 24-07-19

  Nienke

  Onze reis naar Ecuador was zeer geslaagd. Een indrukwekkend en zeer gevarieerd landschap, een rijke en diverse cultuur en historie, een enthousiaste en goede gids en een leuk gezelschap voor ons als ouders en voor onze kinderen . Kortom , we hebben volop genoten!

 • 8 24-07-19

  Benno

  Verrassende en prachtige reis, enorm veel gezien van Ecuador

 • 9 24-07-19

  Brigitte

  Een fantastische en buitengewoon veelzijdige reis, met een enorm leuke groep en een bijzonder kundige reisleider

 • 8 24-07-19

  Joppe

  Het was een actieve reis, waarbij veel werd gedaan, maar vooral ook veel werd gezien. De uitzichten waren de hele reis lang prachtig en de activiteiten waren meestal fantastisch. We gingen van hoog naar laag en hebben om 5000m gezeten maar ook op 0m. Ik heb erg genoten.

 • 9 24-07-19

  Albert

  Ecuador is een zeer verrassend land. Het was een prachtige afwisselende reis. We hebben vele mooie wandelingen gemaakt. De walvissentocht is een onvergetelijke en bijzondere ervaring. We hadden een buitengewoon goede gids onderweg.

 • 8 21-07-19

  Maud

  Prachtig lang, veel afwisseling qua natuur. Goede reisbegeleiding en over het algemeen goede hotels.

 • 8 17-07-19

  Eliza

  Zeer afwisselende reis in een erg mooi land. Veel activiteiten. Veel gezien en gedaan. Weer had wel wat warmer mogen zijn, zeker voor de kinderen. Te weinig hotels met zwembad. Onderschat de hoogte niet!

 • 8 17-07-19

  Melanie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-07-19

  Ernst-Jan

  Heel afwisselende reis met verschillende activiteiten.

 • 8 17-07-19

  Marleen

  Het was een hele mooie reis en heel veel van ecuador gezien onze reisbegeleider was ook erg relaxed en wist veel te vertellen alleen ik als kind vlmd het op een gegeven moment een beetje saai worden omdat we de hele tijd in de bergen waren en voor mijn gevoel telkens hetzelfde zagen

 • 8 17-07-19

  Gerard

  Prima gevarieerd programma in een relatief klein en gevarieerd land met een berggebied, kustgebied en jungle, onder leiding van een fantastische reisleider. Fijne combinatie tussen inspanning, ontspanning, activiteiten, uitdaging, natuur, cultuur en redelijke tot zeer goede hotels.

 • 9 27-07-18

  Martijn

  Zeer afwisselende reis met een mooi vol programma, dat een prima beeld van dit prachtige land geeft. Sfeervolle hotels en maar korte reisafstanden.

 • 8 27-07-18

  Ivar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 25-07-18

  Joost

  De reis gaf een heel compleet beeld van Ecuador. Alles wat je zou willen zien, hebben we gezien en maakte duidelijk hoe divers Ecuador is.Het enige nadeel daarvan is dat het een heel druk programma is, maar er kunnen een paar dingen uit. Er waren ook voldoende mogelijkheden om actief bezig te zijn (wandelen, raften, fietsen, etc.) en de hotels waren in het algemeen prima.

 • 9 25-07-18

  Arianne

  Een hele mooi afwisselende reis door een zeer divers land en interessant land. Een leuke, gezellige groep en een zeer sympathieke en kundige gids maken dit tot een van mijn mooiste vakanties.

 • 10 25-07-18

  Niels

  Het was een fantastische reis om nooit te vergeten! Ik ben dik tevreden over de organisatie. De duivelsneustrein was enorm toeristisch en ook alleen gebaseerd op toeristen, dit viel tegen en mag wat mij betreft geschrapt worden.

 • 9 25-07-18

  Joke

  Een goed georganiseerde en gevarieerde reis. Onze fantastische Ecuadoriaanse gids Santiago was enthousiast en heeft ons veel over zijn land vertelt. Een reis om nooit te vergeten.

 • 9 25-07-18

  Guus

  Goede opzet van de reis, die een compleet Ecuadorgevoel geeft. De lokale Engels sprekende gids was zeer enthousiast en deed met succes zijn best om onze beleving optimaal te laten zijn.

 • 9 25-07-18

  Maaike

  Dit was een enorm spectaculaire reis. Heel veel verschillende dingen gedaan en gezien. Van raften, ziplinen, surfen, mountainbike van een vulkaan en met een tube over de junglerivier tot een overnachting bij de locals, uitgaan in Baños, relaxen in thermale baden en wandelen over bergen en in de jungle. Aan deze vakantie ga ik zeker met mooie herinneringen terugkijken!

Familiereis Ecuador

Avontuur op de evenaar

mitad del mundo, ecuador, familiereis
20 dagen vanaf € 2.699
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.