< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.5 146 beoordelingen
  • 8 03-08-16

    Hennie Knoester

    Fantastisch land, fantastische reisleider. Veel gedaan en gezien, met goede informatie. Reisleider weet heel veel van het land. Dat gaf een extra dimensie.

  • 8 03-08-16

    Anne Marie Feije

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-16

    Marielle Omloo

    Het is een reis waarbij je veel op hoogte bent. De opbouw van de reis om hieraan te wennen is goed. De Chimborazo vulkaan was schitterend en ook Isla de la Plata en de bultruggen. Het had voor mij wat actiever gemogen. Een groot aantal van de activiteiten zijn niet inclusief. Ik vond dat in verhouding met andere reizen meer voorkomen, jammer.

  • 9 03-08-16

    Conny Duel

    Familiereis Ecuador...een bonte aaneenschakeling van ervaringen! Gevarieerd programma, mooie ontmoetingen met lokale bevolking en mooie initiatieven zoals in Guamote bij Inti Sisa. Een reis om nooit meer te vergeten mede dankzij onze geweldige reisleidster Nella!

  • 9 27-07-16

    Peter Verhoef

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-16

    Vera Verhoef

    De reis was geweldig. Erg veelzijdig. De chauffeur reed erg goed, de groep was gezellig en de gids was aardig. Sommige veranderingen hadden we wel eerder willen weten. Salinas volgende keer schrappen, daar was nauwelijks iets te doen.

  • 9 27-07-16

    Adinda Groot

    Zeer afwisselende reis.

  • 9 27-07-16

    Wendy Vrenegoor

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-16

    Renate Liebens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-16

    Ton Van Bree

    Prachtige reis! Zoals altijd alles goed geregeld, veel variatie in het programma en een kundige locale gids.

  • 8 20-07-16

    Janine Kloosterhuis

    Alles wat Zuid Amerika leuk maakt in een land! De Andes met z'n prachtige vulkanen, heetwaterbronnen, watervallen en kleurrijke bevolking, de Amazone jungle die in Ecuador makkelijk toegankelijk is, het tropisch droogwoud met z'n Caribische stranden, en ook z'n steden, authentiek en koloniaal.

  • 9 20-07-16

    Joan Hanegraaf

    Onze 3e Sawadee reis. die overigens alle drie goed waren. Het mooie van deze reis is de diversiteit. Cultuur, natuur en avontuur zijn ruimschoots aanwezig. Het ene moment ben je op een hoogte van > 5 kilometer, het andere moment in de Amazone en het andere moment ben je aan het snorkelen tussen de vissen en de haaien (galapagos). Ook het mountainbiken en raften was onwijs leuk. In de steden is er veel cultuur dus ook voor de cultuurfreak is er van alles te beleven. Het is een mooi land met aardige mensen, het is overal netjes en schoon en dat is zeker een plus ten opzichten van veel andere landen. We hadden een hele goede gids (Juan) die enorm zijn best deed om ons alle facetten van het land mee te geven. Alle lokale specialiteiten hebben we geproefd. De combinatie gids en chauffeur was perfect. Een bus besturen in het Andes gebergte is andere koek dan op de A2 rijden. Fernando was een super chauffeur die zijn bus op de millimeter nauwkeurig aanvoelde. Goede snelheid, deed geen gekke dingen. Ik geloof niet dat er een passagier is geweest die zich niet op zijn of haar gemak voelde. Zelfs de personen met hoogtevrees.

  • 8 20-07-16

    Pieter Van Der Zwet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 20-07-16

    Hermieke Veldman

    Leuke reis met veel mooie dingen om te zien. Ik zou graag nog meer willen wandelen. Veel gezien aan natuur en cultuur.

  • 8 20-07-16

    Rita Penninx

    Mooie reis, zeer gevarieerd programma, de reisleider had zijn taken goed op orde en was betrokken bij de groep. Liet de bus regelmatig stoppen om de groep locale gerechten te laten proberen. Goede chauffeur. Kortom de reis was zeer de moeite waard.

  • 8 13-07-16

    Andrea Van Bruggen

    Een prachtige reis met veel afwisseling in landschap en klimaat.

  • 8 13-07-16

    Lydia Bogtstra

    De reis was heel afwisselend met verschillende sportieve en sociale activiteiten voor jong en oud.

  • 8 13-07-16

    Richard Hassink

    Een mooie, afwisselende reis. Leuk programma, met wisselende temperaturen.

  • 8 13-07-16

    Balder De Gier

    Heel leuk

  • 9 13-07-16

    Ronald Pikaar

    Wij hebben genoten van een goed verzorgde reis onder de bezielende en enthousiaste begeleiding van onze reisleidster. Het prettigste was de ontzorging door de reisleidster.

Familiereis Ecuador

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!