< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 253 beoordelingen
  • 8 05-10-19

    Jan

    prachtige reis, organisatie : goed

  • 8 05-10-19

    Truus

    De reis was goed georganiseerd en alles klopte met de beschrijving vooraf. We zaten wel veel in steden waar het ontzettend druk was.ook van.toeristen Voor ons liever wat meer natuur om te kunnen wandelen bv.

  • 8 05-10-19

    Jacques

    Prachtige reis met elke dag hoogtepunten en verrassingen.

  • 8 07-09-19

    Nico

    Prima reis, alles volgens verwachting.

  • 8 07-09-19

    Joke

    De reis door China was een onvergetelijke ervaring. De wandeling op de Muur was indrukwekkend maar ook het Terracottaleger, het pandacentrum en de rijstvelden waren zeer de moeite waard.

  • 8 07-09-19

    Elly

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-19

    Bert

    Heel veel van China gezien. Best een druk programma, maar goed te doen. Compliment voor onze reisleider, Erik, altijd beschikbaar en druk in de weer om het naar onze zin te maken.

  • 8 07-09-19

    Johan

    Het was de eerste keer dat we meegingen met Sawadee, we waren aangenaam verrast. We hebben een algemeen beeld gekregen van China en het was een mooie mix tussen cultuur en natuur.

  • 7 07-09-19

    Tessa

    Veelzijdig.

  • 8 07-09-19

    Annelies

    Het was een actieve, volle reis qua programma en tijdsdruk.Het heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Goede gids op de muur en in Beijing en in Hongkong en de begeleiding van en naar het vliegveld /treinstation door locals wordt ook zeer op prijs gesteld.

  • 8 07-09-19

    Jenny

    Een goed georganiseerde groepsreis. Netjes op tijd opgehaald. Redelijk goede hotels.

  • 8 07-09-19

    Marlies

    PRIMA REIS VOLDEED AAN DE VERWACHTING SAWADEE HAD ALLES GOED GEREGELD

  • 7 07-09-19

    Peter

    Prachtige reis

  • 8 20-07-19

    Arjan

    een prachtige reis met een prima reisleider!

  • 8 20-07-19

    Rianne

    Zeer boeiende, verrassende reis met een totaal ander beeld van China, dan ik verwacht had. Wel heel veel steden, maar toch telkens anders. Superleuke groep en zeer goede Chinese reisleider. Op heel veel verschillende manieren China ervaren: fiets, scooter, auto, taxi, bus, stadsbus, dubbeldekker, tram, tandradbaan, ferry, bamboevlot, paardenkoets, nachttrein, bullet train, vliegtuig en natuurlijk lopend en klimmend.

  • 9 20-07-19

    Henny

    Al met al was het voor mij een geweldige reis. Het was voor ons voor de eerste keer dat we een groepsrondreis hebben gemaakt.

  • 8 20-07-19

    Mark

    Goed georganiseerde reis met een aantal zeer aan te bevelen hoogtepunten. China is een buitengewoon interessant land, maar niet het gemakkelijkste land om te bereizen. Door deze reis ben ik op plaatsen geweest, waar ik op eigen gelegenheid waarschijnlijk niet was gekomen.

  • 8 13-07-19

    Mooie reis met heel veel bijzonderheden. Dit betekent wel, dat er ook veel kilometers afgelegd worden. De gids uit China was zeer goed voorbereid en heeft veel van zijn privé-leven gedeeld. Daardoor hebben we nu een ander beeld van China gekregen.

  • 7 11-05-19

    Ronald

    reis was enerverend en afwisselend van drukke steden tot de rust in de natuur, heb een indruk gekregen van China maar denk het echte China niet gezien te hebben. Het is zeker een reis die mij altijd bij zal blijven mede dankzij de gids die ons begeleid heeft

  • 8 11-05-19

    Jos

    gids , vervoer +hotels uitstekend in orde.

Groepsrondreis China

Over de Chinese Muur naar de mooiste skyline

image
22 dagen vanaf € 2.309
Naar boven