< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 271 beoordelingen
 • 9 09-03-24

  Maurice

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 09-03-24

  Koyan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 09-03-24

  Gerhard

  De weg is het doel, zo heb ik de trekking ervaren. De soms wel zware tocht gaat door een schitterend natuurgebied - door diepe dalen, via avontuurlijke hangbruggen over wilde rivieren. Maar je wordt beloond met fenomenale uitzichten op sneeuwbedekte zeven- en achtduizenders. De guesthouses vielen mij erg mee, goed eten, goede bedden, echter soms geen stromend water (bevroren leidingen). De gidsen waren zeer behulpzaam, de dragers hebben goed gewerkt. Ik vond het ontzettend jammer dat we de (zware) route over de Cho La vanwege 3 cm sneeuw niet konden doen. Dat betekende 1000 meter afdalen en via een andere route naar boven. De trekking is voor een gezond iemand goed te doen. Zelf ben ik bijna 75 jaar maar kon desondanks goed meekomen. Dus 65-plussers, laat je niet weerhouden door je leeftijd, ga de uitdaging aan. Van hoogteziekte had ik geen last, wel van de smog in Kathmandu.

 • 10 11-11-23

  Merle

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-11-23

  Karin

  De trekking is een prachtig avontuur, de Gokyo meren, de beklimming van de Gokyo Ri en de Cho La pas waren voor mij de hoogtepunten. De hoogte maakt het natuurlijk wel zwaarder maar goed te doen als je normaal fit bent. Op de kou kun je je kleden. Acclimatiseren gaat zo goed dat niemand van onze groep echt last van hoogteziekte heeft gehad. Beetje hoofdpijn hier en daar. Wij hadden een super leuke groep en de meest geweldige gids Raz.

 • 8 11-11-23

  Fred

  Reis was onvergetelijk, zwaar maar met prachtige vergezichten.

 • 10 11-11-23

  Jip

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-11-23

  Emkje

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-11-23

  Koen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-11-23

  Wilma

  Wat een prachtige en overweldigende reis. Absoluut een aanrader! Eerst de chaos en cultuur van Kathmandu, daarna de trekking met de prachtige natuur van de Himalaya. We hebben enorm geboft met het weer waardoor we volop konden genieten van alle prachtige, hoge bergen om ons heen en in de avonden de prachtige sterrenhemel. Af en toe afzien voor mij maar de beloning was het altijd waard. Vooral de Cho La pas (5339 meter hoog!) was geweldig! Het programma zat goed in elkaar, met voldoende tijd om te acclimatiseren om te wennen aan de hoog Ook mede dankzij onze geweldige gids Rajendra, zijn assistenten en de dragers heb ik een fantastische reis gehad.

 • 8 11-11-23

  Judith

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 29-10-23

  Emmy

  Dit is meer een avontuur. En een vet gave reis. Wat heb ik genoten! Als je een goede conditie hebt zijn de wandelingen echt goed te doen. De hoogte is voor iedereen anders, maar de kou was wel een dingetje, met name savonds en smorgens. In de nacht lig je toch lekker te slapen, dan heb je het echt niet koud, want gelukkig zijn er dekens in de hutten. Maar dan die bergen, die uitzichten, die routes... Je moet er zijn om het te voelen en te begrijpen. Het is onbeschrijfelijk, echt fantastisch. De gidsen en dragers maken het echt geweldig. Je loopt zelf, maar de gidsen maken het tot een echte vakantie. Phurba Sherpa, en zijn toppers Dhawa, Lakba en Indira hebben ons super begeleid, net als de 7 dragers die onze bagage elke dag weer netjes afleverden. Aanrader!

 • 10 29-10-23

  Niky

  De combinatie van het volk, de cultuur en de natuur maken het al 100% de moeite om Nepal te bezoeken. Je ziet zowel de stad als het hooggebergte, elks heel indrukwekkend. Daarbovenop word je heel de reis begeleid door de meest fantastische reisgidsen en porters waarbij alles perfect geregeld is en nieuwe vriendschappen uit ontstaan.

 • 10 29-10-23

  Ted

  Trekking Everest Base Camp is een echte aanrader, de overweldigende natuur, deskundige begeleiding, gastvrije teahouses, heerlijk eten, goede opbouw van de afstanden en intensiteit, samen met aantal hoogtepunten van Kathmandu en veel informatie over cultuur, religie, educatie en natuur maken deze reis indrukwekkend en onvergetelijk.

 • 9 29-10-23

  Esther

  Schitterende reis, heeft een onvergetelijke indruk gemaakt!!

 • 9 29-10-23

  Martine

  We hebben een fantastische reis gehad. Mooi avontuur goed opgebouwd wat hoogtemeters betreft en een prachtige tocht met een leuke groep en goede gidsen en dragers. Top

 • 8 29-10-23

  Natasja

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 29-10-23

  Coen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-10-23

  Dennis

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-10-23

  Harm

  De reis met Sawadee is voor mij een onvergetelijke reis geworden. De kracht van de Himalaya is volledig binnengedrongen en werkt verslavend. Als reisorganisatie heeft Sawadee ervoor gezorgd dat alles goed geregeld was zodat ik alleen nog maar kon gaan genieten.

Groepsrondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

Rondreis Everest Basecamp
24 dagen vanaf € 2.879 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Avontuur-Plus
Naar boven