< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 10 beoordelingen
  • 8 31-05-19

    Luk

    Perfecte mix van natuur, cultuur en geschiedenis met aangenaam gezelschap en geschikte gids.

  • 10 31-05-19

    Annette

    Hoogtepunten Albanië: goed en prettig georganiseerde reis. Prima accommodaties, comfortabel busje Leuk afwisselend en interessant programma. Deskundig, enthousiaste en klantgerichte reisbegeleider, werkelijk super!

  • 8 31-05-19

    Herre

    Dankzij de reisleider was het een geweldige reis.

  • 9 31-05-19

    Maike

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-05-19

    Lisette

    Leuke, afwisselende reis met een mooie mix tussen natuur, geschiedenis en cultuur.

  • 8 31-05-19

    Paula

    Albanië heeft meer te bieden dan ik dacht: De vrolijke, behulpzame mensen. De groene natuur die iedere keer anders is. Die geschiedenisverhalen in de ruïnes en musea. En ..... de hoeveelheid eten op onze tafel!

  • 8 31-05-19

    Coby

    Mooi programma en goede hotels

  • 10 31-05-19

    Marian

    Een cultuur/natuurreis in een prachtig land. Uitstekend begeleid door Denis, die over de geschiedenis van zijn land levendig kon vertellen. De onderkomens, het eten , het weer...alles was van goede kwaliteit

  • 9 31-05-19

    Nel

    Albanië, een land in ontwikkeling met een interessante geschiedenis, een prachtige natuur, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten. Leuke groep, vervoerd in een comfortabel busje met een uitstekende chauffeur. En een prima gids die ons veel heeft verteld over zijn geboorteland.

  • 9 31-05-19

    Ria

    Een interessante reis met veel over het Albanië van nu gezien vanuit het verleden van de bezettingen door de Grieken, Romeinen, Ottomanen, Italianen en Duitsers. Ook de communistische tijd onder Enver Hoxxa laat veel sporen na in het landschap door de bunkers. Er is veel natuurschoon van bergen, rivieren en brede valleien.

Groepsrondreis Albanië Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Albanië

image
10 dagen vanaf € 1.099
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.