Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De hotels in Dahab en St. Catherine zijn comfortabel, we overnachten er in 2-persoonskamers met douche, toilet en airconditioning. Het hotel in St. Catherine heeft een zwembad, het hotel in Dahab ligt direct aan zee.
De voorzieningen tijdens de overnachting in de woestijn zijn eenvoudig. Je slaapt op een matrasje in een gemeenschappelijke Bedoeinentent, buiten onder de oneindige sterrenhemel of als je wilt in een koepeltentje. De sanitaire voorzieningen zijn beperkt. Het toilet is een gat in de grond of bevindt zich achter een rots in de woestijn.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus. Er zitten geen lange trajecten in de reis.

Groepsrondreis Egypte - Sinaï

Niet boekbaar

Naar boven