Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Kamperen - Alaska en Canada

  De campsites die we gebruiken zijn vaak gekozen vanwege hun landschappelijk mooie ligging of goede locatie ten opzichte van de bezienswaardigheden. Houd er rekening mee dat de meerderheid van de kampeerovernachtingen midden in de natuur is en er vaak geen tot weinig faciliteiten op de kampeerplekken zijn. Op deze manier ontdek en ervaar je het echte Alaska! Bij sommige campings werken de douches met muntautomaten. De reisbegeleider zal dit regelen. Wij verzorgen alle kampeerspullen, -inclusief een luchtbed, en een goede kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. 

 •  

  Inlet Tower Hotel and suites - Anchorage

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  De kamers van het Inlet Tower Hotel & Suites zijn comfortabel en voorzien van gratis WiFi. Één van de eetgelegenheden van dit hotel is de Pub House Restaurant, welke nationale en internationale gerechten serveert. Het Inlet Tower Hotel & Suites bevindt zich op korte afstand van de Tony Knowles Coastal Trail en het Anchorage Museum.

 •  

  Triple J Hotel - Dawson City

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  De Triple J is in 1974 geopend en heeft al jaren lang ervaring met het verwelkomen van gasten. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Dawson. Alle kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen en airconditioning. WiFi is in alle kamers beschikbaar.
 •  

  Red Eagle Lodge - Chistochina

  In de Copper vallei  ben je welkom bij Richard en Judy, de hartelijke eigenaren van de lodge. De Red Eagle Lodge staat bekend om de rijkdom van de geschiedenis en de spectaculaire setting in de Copper Valley, grenzend aan Wrangel -St . Elias National Park. We verblijven hier in de gezellige hutten. Na een dag in de buiten lucht is het heerlijk bij komen in de lodge met een heerlijk drankje en maaltijd.

 •  

  Best Western Lake Lucille Inn - Palmer

  Dit hotel is prachtig gelegen met panoramisch uitzicht over Lake Lucille. Dit verblijf is de ideale uitvalsbasis om de parken in de omgeving te verkennen zoals Alaska State Park en Denali Nationaal Park. Elke kamer beschikt over tv, wifi, koelkast en eigen badkamer.

 •  

  Best Western Bidarka Inn - Homer

  • image image
   eigen badkamer

  Op een centrale plek, in het centrum van Homer ligt het Best Western Bidarka Inn. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Homer en omgeving. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen badkamer. In het restaurant worden Amerikaanse gerechten geserveerd. 

Accommodatie algemeen

Dit is een gecombineerde kampeer- en hotelreis. In Anchorage, Dawson, Palmer en Homer wordt er in hotels overnacht. In Christochina overnachten we in een lodge. De overige dertien nachten kamperen we.


Kamperen
Wij verzorgen een goede kampkeuken en alle kampeerspullen - inclusief een luchtbed. Indien je graag comfortabel ligt en je beschikt over een (zelfopblaasbaar) matje, neem dit dan zeker mee. Je dient zelf voor een goede, warme slaapzak en kussen te zorgen, het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak en/of kussen te huren.


Houd er rekening mee dat de meerderheid van de kampeerovernachtingen midden in de natuur is en er vaak geen tot weinig faciliteiten op de kampeerplekken zijn. Op deze manier ontdek en ervaar je het echte Alaska! Waar mogelijk proberen we campings met faciliteiten te boeken. In sommige regio's is het aanbod van campings zeer beperkt, soms is er zelfs maar 1 camping beschikbaar waardoor we geen andere keus hebben dan te verblijven op een eenvoudige camping of een camping in de wildernis.


Als je nog nooit eerder hebt gekampeerd, geen probleem. De tenten zijn gemakkelijk op te zetten en de reisbegeleiders geven de eerste kampeerovernachting een goede instructie.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, boek dan een eenpersoonskamer vanaf € 895,-. Klik hier voor meer informatie over ‘op indeling’ reizen.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 895,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Let op: De éénpersoonskamertoeslag geldt voor zowel de hotelovernachtingen als de kampeerovernachtingen. Boek je op indeling, maar wil je wel graag een eigen tent? Dan kun je dit aangeven op het boekingsformulier. Hieraan zijn meerkosten verbonden. 

Eigen tent

Wanneer je een kamer wilt delen met een reisgenoot, maar tijdens de kampeerovernachtingen wel in een eigen tent wilt slapen, dan kun je een extra tent bijboeken. De kosten van een eigen tent zijn € 349,- per persoon . Boek je een éénpersoonskamer dan is de éénpersoonstent al inbegrepen.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis gebruik van onze eigen kleine bus met een trailer voor de bagage. Er is plaats voor 14 personen, maar om het comfortabel te houden is de maximale groepsgrootte slechts 12 deelnemers. Alle busjes hebben airco.

 •  

  Bus - Amerika

  We reizen met een eigen bus. Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om foto's te maken. De bagage gaat achterin de trailer, net als de eventuele kampeerspullen.

Groepsrondreis Alaska en Yukon - Kampeer/hotel reis

Wildernis en goudzoekers

image
24 dagen vanaf € 4.449
Avontuur-Plus
Naar boven