Accommodaties van de Groepsrondreis per zeilboot naar Oost-Groenland
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Rembrandt van Rijn - Poolreizen

    • image image
      eigen badkamer

    Het schip biedt plaats aan maximaal 33 passagiers. Er zijn twee gidsen die u aan land begeleiden tijdens de wandelingen. Tijdens het zeilen mag u helpen, maar het is niet verplicht. De Rembrandt van Rijn is gebouwd als haringlogger. In 1994 is het schip geheel verbouwd zodat het passagiers kan en mag vervoeren. Nu brengt het schip het vroege voorjaar en zomer door bij Spitsbergen en de nazomer bij Oost-Groenland. Het restaurant bevindt zich benedendeks. De lounge/bar bevindt zich bovendeks. Alle maaltijden (incl. koffie en thee) zijn inbegrepen in de reissom. We verblijven standaard in tweepersoons binnenhutten met stapelbed en privé douche/toilet. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs te verblijven in tweepersoons buitenhutten met patrijspoort. 

Accommodatie algemeen

Bij de reizen die in Reykjavik beginnen en eindigen is voorafgaand aan de bootreis 1 nacht inbegrepen én na de reis 1 nacht inbegrepen in een zeer comfortabel hotel in Reykjavik.

Aan boord slaap je standaard in een tweepersoons binnenhut met stapelbed, privé douche/toilet (1 hut). 

Het is mogelijk om een tweepersoons buitenhut te nemen, maar deze heeft uiteraard een ander prijskaartje. Ook is er een meerprijs voor een éénpersoonskamer. Deze is ongeveer anderhalf maal de reguliere prijs. Dit is altijd op aanvraag; het aantal éénpersoons hutten is zeer beperkt.

Ben je met 3 personen en wil je graag in een 3-pers hut verblijven? Het is ook mogelijk om een driespersoon binnenhut te nemen. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

 Vervoer ter plaatse

Groepsrondreis per zeilboot naar Oost-Groenland

Niet boekbaar

Naar boven