< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 10,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,0
8.2 131 beoordelingen
 • 8 23-03-17

  Hanneke Gouma

  Bhutan geweldig, Noord india goed. Opbouw reis goed.

 • 8 23-03-17

  Herman Marcus

  Mooi afgewogen reis met goede reisbegeleider die ook met de Bhutaanse reisleider tot goede afwegingen kon komen.

 • 9 23-03-17

  Gerry Siemerink

  Sikkim was al een ervaring, maar Bhutan was zonder meer het hoogtepunt van deze reis. De kloosters in Sikkim waren een belevenis en zeker de wat kleinere kloosters die afgelegen lagen. In Bhutan spat het bruto nationaal geluk af van al de inwoners. De blijdschap die de mensen ten toon spreiden ten op zichte van ons als toerist is bijzonder warm. Vele mensen zijn de Engelse taal machtig, zelfs de kinderen leren al jong de Engelse taal. De kledij is bijzonder smaalvol en kleurrijk. Daarnaast is de natuur natuurlijk majestueus.

 • 9 23-03-17

  Majel Kremer

  Een prachtige, goed georganiseerde reis, met geweldige reisbegeleiding. We zijn op de mooiste, indrukwekkende en soms amper bereikbare plaatsen geweest (wat soms niet helemaal zonder gevaar was (vanwege gesteldheid van de wegen), niettemin heb ik mij geen seconde onveilig gevoeld).

 • 9 23-03-17

  Aat Visser

  Erg mooie reis, zeer goede begeleiding. Wegen in Bhutan erg slecht.

 • 9 01-10-16

  Karina Bakker

  De reis door Sikkim en Bhutan was super! Sikkim was een complete verrassing en Bhutan is geweldig! Door weersomstandigheden hebben we in Bhutan niet de complete reis kunnen maken, maar hier door hebben we meer rust in de reis gekregen. We hebben nu meer van Bhutan kunnen genieten en zijn niet er niet alleen door heen geracet. De reisdagen zijn erg lang.

 • 8 01-10-16

  Magda Vercaemst

  Leerrijke ontdekking van twee totaal verschillende entiteiten in de Himalaya onder leiding van een reisleider die weet waarover hij spreekt omdat hij de diverse locaties door en door kent.

 • 8 01-10-16

  Ina Kamphuis

  Het was een prachtige reis. Goed georganiseerd. Goede reisbegeleider met veel kennis en ervaring met reizen in Bhutan. Mooie combinatie van reizen door Sikkim, Darjeeling, (West) Bhutan. T.g.v. een landslide was de Bumthangvallei onbereikbaar geworden. Hierdoor moest het programma gewijzigd worden, dit werd uitstekend opgelost. Ik heb het als een voordeel ervaren dat we hierdoor minder lange reisdagen hadden, meer wandelingen konden maken, meer kennis konden maken met het gewone dagelijkse dorpse leven in Bhutan.

 • 8 01-10-16

  Ad Vossenaar

  Prachtige reis, goed georganiseerd, prettige en deskundige reisleider.

 • 9 01-10-16

  Henny Westerlaken

  Geweldige reis. Genoten van de prachtige natuur. Goede indruk gekregen van de traditionele cultuur van de Drukpa. Indrukwekkend waren de prachtige kloosters. Hoogtepuntvan deze reis was de zeer inspannende klim naar het Tiger's nest. Dat door de overvloedige regenval en de daarbij gepaard gaande aardverschuiving de enige weg naar Oost Bhutan ( Bhumtang ) onbegaanbaar was heeft de pret niet morgen drukken. De beslissing van onze reisleider Pieter om terug te keren was juist. Hierdoor schakelden wij over naar een deel van het nieuwe reisprogramma van West Bhutan. Al met al een reis om aan te bevelen.

 • 8 01-10-16

  Henk Van Gestel

  Ondanks route aanpassing in Bhutan (door geblokkeerde weg naar oosten) prima programma. Alternatief was m.i. zelfs beter dan het oorspronkelijke programma: minder lange reisdagen. Het overwegen waard om dit standaard in te voeren. Hulde aan reisbegeleider die deze moeilijke beslissing moest nemen. Hulde aan de lokale agent die dit prima uitvoerde.

 • 9 01-10-16

  Agnes Van Diepen

  PIeter is een super reisleider, neemt juiste beslissingen en weet heel veel te vertellen over Bhutan. De beslissing om niet verder te reizen i.v.m. aardverschuiving door de vele regen was perfect en Pieter bood een heel goed alternatief zodat ik er geen erg in had dat het programma was gewijzigd . Prima!!!!! De lunchplekken en het eten. . . . Een droom.

 • 9 01-10-16

  Edwin Van Sabben

  Mooie combinatie: Sikkim en Bhutan. Goede reisbegeleider, heel fijne groep.

 • 8 01-10-16

  Frank Smit

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 01-10-16

  Ankie Koolen

  Het regenseizoen zou afgelopen moeten zijn maar helaas was dat nog niet het geval. Regen op het festival in Thimpu en door landslides, dus wegblokkades, konden we niet in de Bumthangvallei geraken. Keerzijde: langer tijd in Paro en Punakha en geen lange reisdagen heen en weer naar het Oosten. Aan de ene kant jammer maar wel veel meer rust in de reis en volop genoten van deze prachtige dagen.

 • 9 01-10-16

  Wik Dijkstra

  Prachtig reis. We gingen voor Bhutan, maar Sikkim was een bonus! Prachtige natuur, mooie kloosters en lieve mensen. Door een aardverschuiving was Oost-Bhutan niet te bereiken. Maar wat een geweldige programma kregen we aangeboden in West-Bhutan! Voordeel: minder reistijd en langer in hetzelfde hotel!

 • 8 12-11-15

  Mary Van Der Haring

  Ik ging eigenlijk voor Bhutan en kreeg er Sikkim en Darjeeling bij cadeau. Het was een bijzondere rondreis en vooral Bhutan was overweldigend. Mijn enige 'bezwaarpunt' is, dat we de laatste dag in Delhi op eigen houtje iets moesten verzinnen. Het was m.i. handiger geweest als Sawadee bv. een stadstour voor de liefhebbers zou hebben georganiseerd.

 • 8 12-11-15

  Cees Vos

  Een goed verzorgde 1e reis met Sawadee.

 • 8 12-11-15

  Theo Van Der Krift

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 12-11-15

  Paul Ligtenberg

  Veel tempels in een prachtige omgeving. Het ruige landschap met stijle hellingen maakte deze reis tot een prachtig avontuur.

Rondreis Sikkim en Bhutan

Verborgen koninkrijken van de Himalaya

image
20 dagen vanaf € 3.838 € 3.788
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zaterdag 22 april 2017

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. O.a. Peru, Nepal & IJsland.
 • Stadswandelingen met ervaren gids.
 • Pisco sour workshop i.s.m. verkeersbureau Peru.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.