< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 160 beoordelingen
  • 9 24-10-19

    Godelieve

    Mooie maar intensieve reis. Vooral Bhutan was prachtig !

  • 7 24-10-19

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-10-19

    Ton

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-10-19

    Romain

    Mooie maar drukke reis ! Veel gezien en beleefd. Jaldapara nationaal park wordt aangeprezen op de website, dit is absoluut zijn geld niet waard !

  • 8 24-10-19

    Robert

    De reis was goed georganiseerd. Afgezien van kleine afwijkingen van het reisschema werden alle reisdoelen behaald. Pieter, de Nederlandse gids deed het érg goed, wist veel van Bhutan en de achtergronden van het land en de lokale gidsen waren ook goed en interessant.

  • 8 24-10-19

    Jasper

    De reis is een mix tussen vies, druk, chaotisch naar rustig, vrij, groen en mooi. Het contrast tussen India en Buthan is enorm. Wellicht is het een tip om niet te eindigen in Delhi, dat is een tegenvaller.

  • 8 11-11-18

    Jos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-11-18

    Alie

    Mooie reis door bijzondere landen.

  • 8 11-11-18

    Cathy

    'Happiness is a place.' Bhutan doet deze slogan alle eer aan. Naast de prachtige natuur en de inwijding in de boeddhistische rituelen en iconografie zijn het vooral de warme mensen die me het meest zullen bij blijven. De lokale gids en chauffeur brachten veel sfeer in het gezelschap zodat de lange busritten wat vlugger voorbij gingen. De kleine groep had ook het voordeel dat we konden afwijken van de begane weg en de gelegenheid hadden om deel te nemen aan lokale festiviteiten. Een groot pluspunt was de houding van de lokale gids. Via hem konden we in dialoog treden met de lokale bevolking. Voor een 27 jarige had hij een grote maturiteit en zorgde hij ervoor dat alles in goede banen werd geleid. En dit steeds met de glimlach en een humoristische toets.

  • 8 12-10-18

    Ingrid

    Bijzondere en mooie reis met veel boeddhistische cultuur. Schilderrijke omgeving en mooie natuur.

  • 7 12-10-18

    Emma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-10-18

    Roy

    Een prachtige reis. Schitterend landschap vol duizelingwekkende tempels. Een grote inspiratie voor iedereen met interesse in het Tibetaans boeddhisme. Reisbegeleider Pieter weet echt alles over Sikkim, Bhutan en de lokale tradities.

  • 9 12-10-18

    Jos

    Wij waren nog niet eerder in Azië geweest, groot contrast tussen de natuur en cultuur in noord India, en de grote armoede in de grote steden. Dit in tegenstelling tot Bhutan, hier was het contrast tussen vóór en na de grensovergang vanuit India.

  • 8 12-10-18

    Vroni

    Prachtige intensieve reis met heel veel hoogtepunten. Informatief en afwisselend. Prachtige natuur en avontuurlijke wegen. Leuk reisgezelschap goede chauffeurs en een reisbegeleider die beide landen goed kent en in overleg met plaatselijke gids heel veel heeft laten zien en heeft verteld. Schitterend festival met veel plaatselijke mensen en de tijd om daarin op te gaan!

  • 8 12-10-18

    Marjolijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-10-18

    Ron

    Een prachtige reis, met de nadruk op cultuur. Veel mooie kloosters en forten (dzongs) en prachtig landschap, in Sikkim helaas overwegend nevelig, maar op de Dochu La pas in Bhutan gelukkig glashelder de Himalaya gezien.

  • 9 12-10-18

    Arie

    Een succesvolle leuke en interessante reis die zeer geslaagd is, mede door reisbegeleider Pieter.

  • 8 20-11-17

    Theo

    Mooie reis, veel tempels,dzongs en natuur. Mooie herinneringen, ondanks de permanente nevel in november en december en het slechte vervoer in Sikkim.

  • 9 20-11-17

    Kirsten

    mooie reis met een geweldige reisbegeleider met lokale gids die heel veel over Bhutan weten. Bhutan en Sikki, zijn aparte maar mooie bestemmingen. Het landschap is schitterend, lieve bevolking in Bhutan en mooie festivals.

  • 7 23-10-17

    Annemiek

    Mooie cultuur, maar erg slechte wegen om er te komen.

Groepsrondreis Sikkim en Bhutan

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven