Accommodaties van de Wandelvakantie Spanje - Andalusië
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel El Almendral - Setenil de las Bodegas

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Hotel El Almendral bevindt zich in Setenil de las Bodegas. De stad ligt op de route langs de witten dorpen in Andalusië. Het hotel beschikt over een buitenzwembad waar je van de mooie natuur kunt genieten. Verder is het hotel voorzien van een terras waar je de lokale gerechten kunt proeven. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en Wi-Fi.

Accommodatie algemeen

Onze basis voor de week is het hotel El Almendral, gelegen in het mooie Setenil de las Bodegas. Het heeft een prachtige tuin met een groot zwembad waar je vanaf het terras op uitkijkt. Op het terras kun je in de schaduw zitten wat vooral midden op de dag erg prettig is en bij het zwembad zijn zowel voldoende zon- als schaduwplekken. Alle kamers hebben een eigen badkamer, tv en gratis Wi-Fi. Het hotel ligt aan de rand van Setenil de las Bodegas, op korte loopafstand van het centrum van de stad. Hier vind je alles wat je nodig hebt: leuke cafés, bars, restaurants, kledingwinkels, souvenirwinkels en ga zo maar door.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 95.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 95.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

 Vervoer ter plaatse

Het vervoer van en naar alle activiteiten tijdens de reis zijn inbegrepen. We maken hiervoor gebruik van een privéminibus die voorzien is van airconditioning.

Wandelvakantie Spanje - Andalusië

Wandelen langs de Pueblos Blancos

Wandelvakantie Spanje - Andalusië
8 dagen vanaf € 1.499 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven