Data & prijzen van de Wandelvakantie Spanje - Andalusië
< Terug naar resultaten
Vertrekken 2023   Vlucht Opmerking Reissom incl. vlucht    
check   Gegarandeerd vertrek
za 13 mei /
za 20 mei
Gegarandeerd Vertrek
Nog 5 plaatsen beschikbaar (deze kunnen bezet zijn door opties) 1-persoonskamer niet meer boekbaar 3 of meer singles Groepssamenstelling
€ 1.519,-
check   Gegarandeerd vertrek
za 09 sep /
za 16 sep
Gegarandeerd Vertrek
Groepssamenstelling
€ 1.499,-
za 07 okt /
za 14 okt
€ 1.459,-
za 04 nov /
za 11 nov
€ 1.459,-
Vertrekken 2024   Vlucht Opmerking Reissom incl. vlucht    
za 09 mrt /
za 16 mrt
€ 1.449,-
check   Gegarandeerd vertrek
za 13 apr /
za 20 apr
Gegarandeerd Vertrek
Singlereis
€ 1.469,-
check   Gegarandeerd vertrek
za 11 mei /
za 18 mei
Gegarandeerd Vertrek
€ 1.499,-
za 15 jun /
za 22 jun
€ 1.479,-

De groepssamenstelling wordt getoond vanaf 1 deelnemer. Voor vragen over de groepssamenstelling indien niet getoond, of alle andere vragen, neem contact met ons op via: 020 - 420 2220 of e-mail.

* Deze plaatsen kunnen bezet zijn door opties

Deelnemers & Doorgang

Sawadee kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Voor deze reis is het maximum in principe 16 deelnemers. Wij garanderen een reis op basis van het minimum aantal definitieve deelnemers. Voor deze bestemming is dat minimum meestal 6 deelnemers. Een reis kan al met minder deelnemers gegarandeerd zijn. De minimumleeftijd voor deze reis is 18 jaar.

  Inbegrepen in de reissom

Wat is inbegrepen in de reissom?

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting Schiphol (of Brussels Airport)
 • Overige luchthavenbelastingen (uitgezonderd eventueel ter plekke te betalen vertrekbelastingen; zie kopje: zakgeld)
 • Brandstoftoeslag (zoals die geldt op het moment van boeking)
 • Vervoer ter plaatse volgens programma
 • Overnachtingen volgens programma
 • Alle wandelingen zoals beschreven in de reisroute
 • Lokale Engelssprekende reisbegeleiding
 • 7x ontbijt , 4x lunch en 7x diner

 Bijkomende kosten

Bijkomende kosten vooraf

Boekingskosten 
 • 1 persoon: € 25,-
 • 2 personen: € 40,-
 • 3 of meer deelnemers: € 50,-
Bijdrage SGR (per persoon): €5,-

Bijdrage Calamiteitenfonds (per factuur): € 2,50
Reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing)


De lunch in Sevilla is niet inclusief. In de meeste restaurants kun je voor 15 euro al erg goed lunchen. Als je wilt deelnemen aan de optionele tapaslunches, zal de leider een pot bijhouden om de kosten eerlijk te verdelen. Entreegelden voor monumenten en musea zijn niet inbegrepen (sommige zijn gratis op vertoon van je ID/paspoort) en we raden je aan om hiervoor ongeveer 20 euro in Sevilla te rekenen. Je hebt bovendien contant geld nodig om je barrekening te betalen in het hotel. 


Zakgeld

Het richtbedrag aan zakgeld op deze reis is € 180,- per persoon per week.

Dit bedrag is een gemiddelde van wat reizigers de laatste jaren tijdens deze reis hebben uitgegeven aan maaltijden en drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, eventuele plaatselijke luchthavenbelastingen en fooien. Natuurlijk is je eigen uitgavenpatroon hierbij ook bepalend. Souvenirs zijn daarom niet inbegrepen. Tijdens de reis zijn verschillende (optionele) excursies mogelijk, die je ter plaatse (met behulp van de reisbegeleider) kunt boeken. Indien een excursie beter vooraf kan worden geboekt, dan staat deze vermeld in de reisbeschrijving en op het boekingsformulier.

Enkele voorbeelden van uitgaven tijdens deze reis:

Je hebt ook wat lokaal geld nodig voor extra snacks, drankjes en souvenirs die je tijdens de week koopt (ongeveer €100 euro zou hiervoor voldoende moeten zijn).

Dit zijn de richtbedragen zoals bekend in januari 2023. Uiteraard kunnen deze in de loop van het jaar wijzigen. Daarnaast kan de koers van de dollar en lokale valuta gewijzigd zijn waardoor de prijzen van excursies en activiteiten mogelijk anders uitvallen. 

Fooien

Het genoemde bedrag aan fooien is een richtlijn. Op reis is het gebruikelijk om bijv. chauffeurs, koks en gidsen een fooi te geven. Fooien zijn vaak een onmisbare aanvulling op het inkomen, waarvan meestal een hele familie afhankelijk is. In veel gevallen kun je zelf een fooi geven. Gemeenschappelijke uitgaven (groepsfooien, entreegelden etc.) worden meestal uit de gezamenlijke pot betaald, waarvoor aan alle deelnemers een bijdrage wordt gevraagd. Wanneer je tevreden bent over je reisbegeleider, is het leuk om deze waardering ook met een fooi uit te drukken. Een richtlijn ligt rond de €2 per persoon per (reis)dag.

Boekingsvoorwaarden

Zie hier de boekingsvoorwaarden en ons prijsbeleid.

Naar boven