Accommodaties van de Wandelvakantie Turkije - Cappadocië
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Nature Park Cave Hotel - Göreme

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Deze accommodatie is gelegen op een toffe locatie: namelijk in een grot en op maar een paar minuten lopen vanaf Göreme. Het is de ideale plek om vanuit hier Cappadocië te verkennen. Kamers in dit hotel hebben een eigen badkamer en ook is er wifi. 

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 289.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 289.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

Het Nature Park Cave Hotel biedt gasten de kans om te verblijven in een karakteristiek pand met de sprookjesachtige schoorstenen van Goreme voor de deur. Het hotel biedt 26 kamers met eigen badkamer, sommige gebouwd in grotten en andere met stenen bogen. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een ruim buitenterras, een eetzaal waar het ontbijtbuffet wordt geserveerd en Wi-Fi.

 Vervoer ter plaatse

Het vervoer voor de transfers vindt plaats in een mini- of midibus met airconditioning, afhankelijk van de grootte van de groep.

Wandelvakantie Turkije - Cappadocië

Wandelen langs sprookjesachtige en betoverende rotsformaties

Wandelvakantie Turkije - Cappadocië
8 dagen vanaf € 1.599 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven