Data & prijzen van de Wandelvakantie Turkije - Cappadocië
< Terug naar resultaten
Vertrekken 2023   Vlucht Opmerking Reissom incl. vlucht    
check   Volle reis
za 13 mei /
za 20 mei
Volgeboekt
Reis is vol 3 of meer singles Groepssamenstelling
€ 1.349,-
check   Gegarandeerd vertrek
za 10 jun /
za 17 jun
Gegarandeerd Vertrek
Nog 1 plaats beschikbaar (deze kunnen bezet zijn door opties) Alleen boekbaar voor een vrouw op indeling 3 of meer singles Groepssamenstelling
€ 1.419,-
za 02 sep /
za 09 sep
€ 1.449,-
check   Gegarandeerd vertrek
za 23 sep /
za 30 sep
Gegarandeerd Vertrek
Groepssamenstelling
€ 1.449,-

De groepssamenstelling wordt getoond vanaf 1 deelnemer. Voor vragen over de groepssamenstelling indien niet getoond, of alle andere vragen, neem contact met ons op via: 020 - 420 2220 of e-mail.

* Deze plaatsen kunnen bezet zijn door opties

Deelnemers & Doorgang

Sawadee kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Voor deze reis is het maximum in principe 16 deelnemers. Wij garanderen een reis op basis van het minimum aantal definitieve deelnemers. Voor deze bestemming is dat minimum meestal 6 deelnemers. Een reis kan al met minder deelnemers gegarandeerd zijn. De minimumleeftijd voor deze reis is 18 jaar.

  Inbegrepen in de reissom

Wat is inbegrepen in de reissom?

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting Schiphol (of Brussels Airport)
 • Overige luchthavenbelastingen (uitgezonderd eventueel ter plekke te betalen vertrekbelastingen; zie kopje: zakgeld)
 • Brandstoftoeslag (zoals die geldt op het moment van boeking)
 • Vervoer ter plaatse volgens programma
 • Overnachtingen volgens programma
 • Alle wandelingen zoals beschreven in de reisroute
 • Lokale Engelssprekende reisbegeleiding
 • Bezoek aan de ondergrondse stad Kaymakli
 • Bezoek aan het openluchtmuseum van Göreme
 • 7x ontbijt , 6x lunch en 6x diner

 Bijkomende kosten

Bijkomende kosten vooraf

Boekingskosten 
 • 1 persoon: € 25,-
 • 2 personen: € 40,-
 • 3 of meer deelnemers: € 50,-
Bijdrage SGR (per persoon): €5,-

Bijdrage Calamiteitenfonds (per factuur): € 2,50
Reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing)

Optionele excursies 

Luchtballonvaarten kunnen ter plaatse worden geregeld, afhankelijk van de weersomstandigheden, voor ongeveer €175 per persoon.


Zakgeld

Het richtbedrag aan zakgeld op deze reis is per persoon per week.

Dit bedrag is een gemiddelde van wat reizigers de laatste jaren tijdens deze reis hebben uitgegeven aan maaltijden en drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, eventuele plaatselijke luchthavenbelastingen en fooien. Natuurlijk is je eigen uitgavenpatroon hierbij ook bepalend. Souvenirs zijn daarom niet inbegrepen. Tijdens de reis zijn verschillende (optionele) excursies mogelijk, die je ter plaatse (met behulp van de reisbegeleider) kunt boeken. Indien een excursie beter vooraf kan worden geboekt, dan staat deze vermeld in de reisbeschrijving en op het boekingsformulier.

Enkele voorbeelden van uitgaven tijdens deze reis:

Maaltijden


Je moet rekenen op ongeveer €10 tot €20 voor elke diner die niet is inbegrepen. Lokale Turkse restaurants kunnen goedkoop en erg goed zijn, 'toeristische' restaurants zijn goed maar duurder. Houd rekening met extra voor drankjes.


Fooien


Onze lokale medewerkers worden goed en eerlijk betaald voor hun werk met Sawadee. De meeste van onze klanten willen hun gidsen een fooi geven als blijk van waardering. Dit is natuurlijk geenszins een verplichting en hangt af van de tevredenheid over de ontvangen service. Als richtlijn adviseren wij een bijdrage van € 20 per persoon per week voor de reisbegeleider. Het is ook gebruikelijk om een fooi achter te laten voor bijvoorbeeld chauffeurs, koks en hotelpersoneel. Dit kan aan het einde van de week worden ingeleverd bij je reisbegeleider om dienovereenkomstig te verdelen. Je moet dan denken aan een bedrag van ongeveer € 10 tot  € 15 per persoon per week voor bovengenoemde medewerkers. 

Dit zijn de richtbedragen zoals bekend in januari 2023. Uiteraard kunnen deze in de loop van het jaar wijzigen. Daarnaast kan de koers van de dollar en lokale valuta gewijzigd zijn waardoor de prijzen van excursies en activiteiten mogelijk anders uitvallen. 

Fooien

Het genoemde bedrag aan fooien is een richtlijn. Op reis is het gebruikelijk om bijv. chauffeurs, koks en gidsen een fooi te geven. Fooien zijn vaak een onmisbare aanvulling op het inkomen, waarvan meestal een hele familie afhankelijk is. In veel gevallen kun je zelf een fooi geven. Gemeenschappelijke uitgaven (groepsfooien, entreegelden etc.) worden meestal uit de gezamenlijke pot betaald, waarvoor aan alle deelnemers een bijdrage wordt gevraagd. Wanneer je tevreden bent over je reisbegeleider, is het leuk om deze waardering ook met een fooi uit te drukken. Een richtlijn ligt rond de €2 per persoon per (reis)dag.

Boekingsvoorwaarden

Zie hier de boekingsvoorwaarden en ons prijsbeleid.

Naar boven