Beste reistijd november

Heb jij zin om een onvergetelijke reis te maken terwijl in Nederland de winter voor de deur staat? Dat kan, want Sawadee heeft voor jou overzichtelijk neergezet naar welke landen je het best op reis kan in november.

Lijkt het je lekker om met tropische temperaturen een andere cultuur te ontdekken, de lokale bevolking te ontmoeten en imposante bouwwerken te bewonderen? Ga dan in november met Sawadee naar Laos of Cambodja. Deze twee landen zijn na afloop van het regenseizoen in oktober perfect te bereizen. De temperaturen zijn aangenaam en het is een stuk droger. Een andere mooie en net zo'n bijzondere Aziatische bestemming is Japan. Aangezien de zomers er stukken warmer zijn dan in Nederland en er in die periode ook veel regen valt is het voorjaar en het najaar in Japan erg aangenaam. Heb je altijd al eens de Atlantische oceaan willen oversteken, dan is november de uitgelezen kans. Deze maand is het namelijk betrekkelijk droog in Suriname en met temperaturen die de 30 graden regelmatig overstijgen lijkt in combinatie met de overweldigende natuur in niets op Nederland. Trek er in Suriname op uit in de wildernis en bewonder een enorme variëteit aan planten en dieren.

Landen met beste reistijd november

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in november goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Antarctica Nieuw-Zeeland IJsland Patagonië Chili Argentinië Brazilië Peru Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Australië Ecuador Cuba Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Jordanië Oman Japan Sri Lanka India Orissa Rajasthan Ethiopië Nepal Bhutan India Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Madagascar Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Borneo Filipijnen Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos