< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 95 beoordelingen
  • 10 26-07-19

    Mathilde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-19

    Gertruud

    Het is een erg intensieve reis geweest. Soms erg primitief eenvoudige hotels en eenvoudig eten. Wat erg leuk is geweest is dat we in niet toeristisch gebied zijn geweest.

  • 8 26-07-19

    Marien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-07-19

    Marco

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-19

    Geliene

    hele gave reis vooral flores was heel mooi. veel gezien en ontzettend veel gedaan. we hebben veel in een bus gezeten en niet alle hotels waren even goed.

  • 9 12-07-19

    Leen

    zeer afwisselend, goed georganiseerd en bijgestuurd waar nodig. Wij zijn zeer blij met ons afgelopen avontuur!

  • 8 10-08-18

    Esmee

    De organisatie was erg goed. Vlak voor vertrek was de reis gewijzigd, hierover zijn we goed geinformeerd. Op Sumba stonden te veel bezichtigingen van dorpjes op het programma, in overleg met de groep en reisleider is dat aangepast

  • 8 10-08-18

    Marjolijn

    De reis was goed georganiseerd en er was voldoende mogelijkheid om eigen inbreng te hebben.

  • 8 10-08-18

    Berthil

    Goed programma en een zeer goede reisleider.

  • 10 10-08-18

    Yenthe

    ik vond het heel leuk een zeer vriendelijke gids die goed en duidelijk uitlegde. ook al was de gids engels hij was goed verstaanbaar

  • 9 10-08-18

    Ronald

    Hele mooie en afwisselende reis in een relaxed tempo. Leuke en vriendelijke reisleider.

  • 7 03-08-18

    Marjon

    Intensief reisschema, op de meeste plaatsen maar 1 overnachting en lange busdagen. Accomodaties voldeden aan de beschrijvingen en er zaten een aantal hele mooie plekjes tussen. Groepsgrootte was prima en zeer goede reisleider.

  • 8 03-08-18

    Marisca

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-18

    Truus

    het was heel jammer dat door aardbevingen in Lombok het hotel op het eind van de reis zo slecht was ,veel lawaai harde muziek en geen enkele plek waar je kon zitten ,geen balkon geen tuin en het strand was een heksenketel.geluk konden we zelf een huisje huren en hadden we toch nog een paar mooie laatste dagen.

  • 10 27-07-18

    Mette

    Mette, Ik vond het een hele leuke reis. Goede hotels beetje primitief, maar dat maakt niets uit. De boottrip was super leuk. Het snorkelen was super leuk. De kinderen met wie ik op reis was waren ook super leuk en aardig.

  • 8 27-07-18

    Mirjam

    Prachtige reis, bruut verstoord door aardbeving ellende op lombok, dus dat deel vd reis gemist. De vervangende week op bali was duidelijk minder dan we hadden gehoopt op gili. Bali is te druk voor ons. Hotrl harris totale afknapper op al die mooie en leuke voorgaande hotels.

  • 8 13-07-18

    Richard

    Een echte familiereis die aan alle verwachtingen heeft voldaan. De kinderen hebben zich tijdens de reis geen moment verveelt. Dit met dank aan onze lokale gids Michael. Hij zorgde ervoor dat tijdens de relax dagen de kinderen een uitdaging hadden, zoals vuur maken, shelter bouwen, volleyballen en zeker niet te vergeten het vissen.

  • 8 13-07-18

    Bart

    Prachtige reis en goede begeleiding. Vele mooie plekken mogen bezoeken en onderwaterwereld was prachtig.

  • 8 13-07-18

    Jolanda

    Gave reis, veel gezien en gedaan.

  • 8 13-07-18

    Tessa

    Mooie afwisselende reis. Vooral onderwaterwereld schitterend. Veel kunnen zien. Wel op Flores lange reisdagen; dat was best pittig.

Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Langs draken en vulkanen

Familiereis kleine sunda eilanden
23 dagen vanaf € 2.769
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.