< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 88 beoordelingen
 • 8 10-08-18

  Esmee Van Loenen

  De organisatie was erg goed. Vlak voor vertrek was de reis gewijzigd, hierover zijn we goed geinformeerd. Op Sumba stonden te veel bezichtigingen van dorpjes op het programma, in overleg met de groep en reisleider is dat aangepast

 • 8 10-08-18

  Marjolijn Smit

  De reis was goed georganiseerd en er was voldoende mogelijkheid om eigen inbreng te hebben.

 • 8 10-08-18

  Berthil Ter Heide

  Goed programma en een zeer goede reisleider.

 • 10 10-08-18

  Yenthe Van Loenen

  ik vond het heel leuk een zeer vriendelijke gids die goed en duidelijk uitlegde. ook al was de gids engels hij was goed verstaanbaar

 • 9 10-08-18

  Ronald Timmerman

  Hele mooie en afwisselende reis in een relaxed tempo. Leuke en vriendelijke reisleider.

 • 7 03-08-18

  Marjon Van Vliet

  Intensief reisschema, op de meeste plaatsen maar 1 overnachting en lange busdagen. Accomodaties voldeden aan de beschrijvingen en er zaten een aantal hele mooie plekjes tussen. Groepsgrootte was prima en zeer goede reisleider.

 • 8 03-08-18

  Marisca Van Bergen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 27-07-18

  Mette Nelson

  Mette, Ik vond het een hele leuke reis. Goede hotels beetje primitief, maar dat maakt niets uit. De boottrip was super leuk. Het snorkelen was super leuk. De kinderen met wie ik op reis was waren ook super leuk en aardig.

 • 8 27-07-18

  Mirjam De Bree

  Prachtige reis, bruut verstoord door aardbeving ellende op lombok, dus dat deel vd reis gemist. De vervangende week op bali was duidelijk minder dan we hadden gehoopt op gili. Bali is te druk voor ons. Hotrl harris totale afknapper op al die mooie en leuke voorgaande hotels.

 • 8 13-07-18

  Richard Huisman

  Een echte familiereis die aan alle verwachtingen heeft voldaan. De kinderen hebben zich tijdens de reis geen moment verveelt. Dit met dank aan onze lokale gids Michael. Hij zorgde ervoor dat tijdens de relax dagen de kinderen een uitdaging hadden, zoals vuur maken, shelter bouwen, volleyballen en zeker niet te vergeten het vissen.

 • 8 13-07-18

  Bart Zandman

  Prachtige reis en goede begeleiding. Vele mooie plekken mogen bezoeken en onderwaterwereld was prachtig.

 • 8 13-07-18

  Jolanda Marris

  Gave reis, veel gezien en gedaan.

 • 8 13-07-18

  Tessa Van Beers e/v Zandman

  Mooie afwisselende reis. Vooral onderwaterwereld schitterend. Veel kunnen zien. Wel op Flores lange reisdagen; dat was best pittig.

 • 9 13-07-18

  Mariëtta Van Der Putte

  Een fantastische reis voor wie van snorkelen en natuur houdt. Met name dankzij de geduldige, behulpzame, relaxte gids Michael Talo die alles uitstekend regelde en de kleine groep hebben we een prachtige vakantie gehad.

 • 9 28-07-17

  Luuk Van Den Broek

  De reis zoals altijd met Sawadee een leuke en vooral mooie ervaring. Indonesië is een mooi land met veel verschillende gezichten, afwisselende cultuur en geweldige natuur. De busreizen op Flores waren soms wel iets te lang, maar de prachtige plekken waar wij dan weer uit mochten stappen maakten het weer helemaal goed. Deze reis is perfect om het land op een diverse manier te verkennen en te ontdekken en voor iedereen die een avontuur zoekt is het de perfecte beslissing.

 • 9 28-07-17

  Femke Linnartz

  De reis naar de kleine Sunda eilanden was onze vierde reis met Sawadee. En alweer was deze reis weer volkomen anders dan de vorige. We hebben drie verschillende eilanden gezien, waarbij ik persoonlijk vooral zeer genoten heb van Flores, omdat dit eiland nog zo onbekend is en we daar veel gezien hebben van de plaatselijke bevolking. Als fans van de onderwaterwereld hebben we ook zeer genoten van de onderwaterwereld door te snorkelen en duiken (al is er veel koraal kapot,we hebben vele vissen in alle soorten en maten gezien).

 • 8 28-07-17

  Ellen Eelsing

  Zeer afwisselende reis.

 • 7 28-07-17

  Kim Van Den Broek

  Het was een hele mooie, veelzijdige reis. Je leert veel over de natuur en de cultuur van de verschillende eilanden. Het enige nadeel aan deze reis is dat je heel veel moet reizen. Zeker voor een gezin met jongere kinderen is het erg vervelend om de hele dag in de bus te moeten zitten.

 • 8 28-07-17

  Marjan Bosma

  Een indrukwekkende reis met veel activiteiten, veel binnenlands reizen waardoor er veel te zien en ervaren is.. Prachtige accomodaties waar het heerlijk vertoeven is na een vaak drukke en vermoeiende dag..., Het was fijn dat de reisleider van Flores kwam, een minder toeristisch en ontwikkeld eiland... Het reisschema vond ik flink strak en vol waardoor ik wel eens tijd miste om te relaxen...op sommige locaties kwamen we laat op de dag aan waardoor er geen tijd meer was om te genieten van de plek!

 • 8 28-07-17

  Erik Buitenhuis

  Mooie reis. Veel gezien en beleefd met een leuke groep zonder veel 'gedoe'. Michael was een prima gids. Mooie, minder toeristische eilanden gezien. Omdat ieder eiland een andere religie (hindoe, katholiek, moslim) en bevolkingsgroepen heeft waren de eilanden verschillend en daardoor was de reis afwisselend. De onderwaterwereld is prachtig!

Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Langs draken en vulkanen

Familiereis kleine sunda eilanden
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.