< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,9
8.4 64 beoordelingen
  • 9 14-07-17

    Berdi Christiaanse

    De reis heeft mijn verwachtingen wel overtroffen. De beschrijving was dan ook zo gedetailleerd (ook de app met van dag tot dag en de accommodatie) dat het mij onmogelijk lijkt dat het tegen zou kunnen vallen.

  • 8 14-07-17

    Irene Bouter

    Deze reis is in één woord....GEWELDIG! Tuurlijk zitten er op Flores wat lange reisdagen bij, maar daar ontkom je niet aan. De aanvullingen van onze reisbegeleider Jim waren zeer waardevol. Zeker een aanrader om deze reis te maken, als je op zoek bent naar een kennismaking met een aanzienlijk minder toeristisch Indonesië.

  • 8 08-07-17

    Gaby Blok

    Leuke reis. Flores is erg leuk daar het totaal niet toeristisch is. Bevolking reageert daardoor nog erg puur op je. Boot naar Komodo erg leuk. Lombok voor mijn gevoel weinig van gezien. Gili Meno is is meer dan genoeg 3 dagen.

  • 9 08-07-17

    Martina Luxen

    Met Sawadee reizen is altijd de moeite waard. Meestal met een hoog tempo en zeer brede ervaring met het land, de cultuur, de mensen. Ik vond ook de keuze van de gidsen in Indonesië heel goed. Vooral Theo, een Ngada, die over zijn dorp, stam en zijn activiteiten voor duurzaam toerisme vertelde, is me zelf en ook de andere deelnemers bijgebleven.

  • 8 29-07-16

    Inge Wester

    Indrukwekkende reis waarin je veel te weten komt over de cultuur en leefwijzen van de plaatselijke bevolking door de verhalen van de reisleider en de rondleidingen door de plaatselijke gidsen. Op Flores heb je meerdere lange reisdagen in de bus. Dit vond ik wat veel.

  • 8 29-07-16

    Irma Van Biezen

    Afwisselende reis, reis tempo redelijk hoog, tetebatu te kort, goede reisleider, veel inclusief, hotel in riung te eenvoudig.

  • 8 29-07-16

    Christa Verheij

    Indrukwekkende reis die je laat kennismaken met de cultuur en natuur van 5 eilanden. Vooral de tijd op Flores is erg intensief (lange busritten) dus minder geschikt voor jongere reizigers. Excursies waren super en overnachtingen (enkele uitgezonderd) prima. Afsluitende dagen relaxen op Gili Meno heb je echt nodig om bij te komen!

  • 8 29-07-16

    Cobi Van Gennep

    Veelzijdig, afwisselend. Arie (Artana) is geweldige reisbegeleider: voor iedereen aandacht en doet alles om het ons naar de zin te maken. Onderdeel Bali , mn Ubud stad, mag eruit. Te toeristisch. Zeer veel bijzondere mensen en dieren gezien. Veel afwisseling in manier van reizen. Boot (3-dagen bij Komodo) was erg vies om te slapen.

  • 9 22-07-16

    Ellen Van Heijst

    gevarieerde reis door een prachtig land!

  • 8 22-07-16

    Dorothy Wolfs

    Een leuke afwisseling tussen reizen en ontspanning op de boot. Veel gezien hoe de locale bevolking Flores leeft. Afwisseling tussen eenvoudige kloosters, met liefde ontvangen en luxe hotels.

  • 8 22-07-16

    Margot Van De Giessen

    Leuke avontuurlijke reis, alle hotels en vluchten goed geregeld. Veel afwisseling en ook genoeg vrije momenten

  • 8 22-07-16

    Willemijn Schut

    leuk

  • 9 22-07-16

    Wilfred Reneman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-16

    Leon Thuis

    De reis was prachtig met mooie natuur en afwisselend door de meerdere eilanden die we bezochten. De bevolking was zeer hartelijk. De reisleider was geweldig met elke dag een leuk en interessant 'praatje'.

  • 8 09-07-16

    Jose Jacobs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-07-16

    Arjan Witziers

    een mooie, afwisselende reis door gebieden die nog niet zo toeristisch zijn.

  • 8 09-07-16

    Bert Koot

    Voldeed aan mijn verwachting. Wij pasten prima in de groep. Jammer dat reisleider en gist zijn samengevoegd. Dat leverde af en toe wat wrijving op met name de fooienpot. Bali was voor mij niet nodig geweest (veel te toeristisch o)

  • 8 09-07-16

    Bianca Van Maldegem

    Prachtige reis, uitstekend reisgezelschap, aardige maar te bescheide reisbegeleider en een geweldig land.

  • 9 31-07-15

    Ronald Van Doorn

    Ontspannen rondreis met niet al te lange reisdagen. Mede dankzij enthousiasmerend gezin en reisleidster was het een groot succes. Cultuur, indonesisch eten, snorkelen, varanen en hele aardige mensen, dat is wat er na afloop toch met name blijft hangen. Een aanrader.

  • 8 10-07-15

    Ageeth Van Heulen

    Indrukwekkende rondreis. Ondanks korte afstanden wel lange reisdagen. Kwam ook door de bus. Slechts een paar plekken geven goed zicht, je rouleert (logisch) maar betekent dat je altijd een paar dagen ongunstig zit, dat vond ik weleens zonde. Mogelijk bij een meer comfortabele bus had ik de lange reisdagen niet als zonde ervaren. Goede ervaren tourleider. Dat we niet in luxe hotels zaten is uiteraard prima, dat hoort bij het cultuursnuiven, ik ben van mening dat een hotel wel schoon moet zijn. Dat was niet altijd het geval.

Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Familiereis kleine sunda eilanden
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!