< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,9
8.3 74 beoordelingen
 • 9 28-07-17

  Luuk Van Den Broek

  De reis zoals altijd met Sawadee een leuke en vooral mooie ervaring. Indonesië is een mooi land met veel verschillende gezichten, afwisselende cultuur en geweldige natuur. De busreizen op Flores waren soms wel iets te lang, maar de prachtige plekken waar wij dan weer uit mochten stappen maakten het weer helemaal goed. Deze reis is perfect om het land op een diverse manier te verkennen en te ontdekken en voor iedereen die een avontuur zoekt is het de perfecte beslissing.

 • 9 28-07-17

  Femke Linnartz

  De reis naar de kleine Sunda eilanden was onze vierde reis met Sawadee. En alweer was deze reis weer volkomen anders dan de vorige. We hebben drie verschillende eilanden gezien, waarbij ik persoonlijk vooral zeer genoten heb van Flores, omdat dit eiland nog zo onbekend is en we daar veel gezien hebben van de plaatselijke bevolking. Als fans van de onderwaterwereld hebben we ook zeer genoten van de onderwaterwereld door te snorkelen en duiken (al is er veel koraal kapot,we hebben vele vissen in alle soorten en maten gezien).

 • 8 28-07-17

  Ellen Eelsing

  Zeer afwisselende reis.

 • 7 28-07-17

  Kim Van Den Broek

  Het was een hele mooie, veelzijdige reis. Je leert veel over de natuur en de cultuur van de verschillende eilanden. Het enige nadeel aan deze reis is dat je heel veel moet reizen. Zeker voor een gezin met jongere kinderen is het erg vervelend om de hele dag in de bus te moeten zitten.

 • 8 28-07-17

  Marjan Bosma

  Een indrukwekkende reis met veel activiteiten, veel binnenlands reizen waardoor er veel te zien en ervaren is.. Prachtige accomodaties waar het heerlijk vertoeven is na een vaak drukke en vermoeiende dag..., Het was fijn dat de reisleider van Flores kwam, een minder toeristisch en ontwikkeld eiland... Het reisschema vond ik flink strak en vol waardoor ik wel eens tijd miste om te relaxen...op sommige locaties kwamen we laat op de dag aan waardoor er geen tijd meer was om te genieten van de plek!

 • 8 28-07-17

  Erik Buitenhuis

  Mooie reis. Veel gezien en beleefd met een leuke groep zonder veel 'gedoe'. Michael was een prima gids. Mooie, minder toeristische eilanden gezien. Omdat ieder eiland een andere religie (hindoe, katholiek, moslim) en bevolkingsgroepen heeft waren de eilanden verschillend en daardoor was de reis afwisselend. De onderwaterwereld is prachtig!

 • 7 28-07-17

  Isabel Romijnders

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 14-07-17

  Berdi Christiaanse

  De reis heeft mijn verwachtingen wel overtroffen. De beschrijving was dan ook zo gedetailleerd (ook de app met van dag tot dag en de accommodatie) dat het mij onmogelijk lijkt dat het tegen zou kunnen vallen.

 • 8 14-07-17

  Hadewych Smit

  Mooie afwisselende reis, door kennis en inzet van lokale reisleider echt kennis gemaakt met het land, de mensen, cultuur en gebruiken. Wat een vriendelijke mensen en wat een gastvrijheid. Mooie natuur, prachtige snorkelplekken en lekker eten. Locaties waren afwisselend, reisdagen soms lang, we hebben best veel in de bus gezeten. Wat ook wel weer logisch was gezien het bochtige wegen netwerk op bijvoorbeeld Flores en de grote reisafstanden, dan was aankomen op locatie aan het einde van de dag en de volgende ochtend weer vertrekken soms wat te snel.

 • 8 14-07-17

  Irene Bouter

  Deze reis is in één woord....GEWELDIG! Tuurlijk zitten er op Flores wat lange reisdagen bij, maar daar ontkom je niet aan. De aanvullingen van onze reisbegeleider Jim waren zeer waardevol. Zeker een aanrader om deze reis te maken, als je op zoek bent naar een kennismaking met een aanzienlijk minder toeristisch Indonesië.

 • 8 14-07-17

  Walter Schaap

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-07-17

  Gaby Blok

  Leuke reis. Flores is erg leuk daar het totaal niet toeristisch is. Bevolking reageert daardoor nog erg puur op je. Boot naar Komodo erg leuk. Lombok voor mijn gevoel weinig van gezien. Gili Meno is is meer dan genoeg 3 dagen.

 • 6 08-07-17

  Jolanda Wittebol

  Een gevarieerde reis over een paar mooie nog niet zo bekende eilanden van Indonesie.

 • 9 08-07-17

  Martina Luxen

  Met Sawadee reizen is altijd de moeite waard. Meestal met een hoog tempo en zeer brede ervaring met het land, de cultuur, de mensen. Ik vond ook de keuze van de gidsen in Indonesië heel goed. Vooral Theo, een Ngada, die over zijn dorp, stam en zijn activiteiten voor duurzaam toerisme vertelde, is me zelf en ook de andere deelnemers bijgebleven.

 • 8 29-07-16

  Inge Wester

  Indrukwekkende reis waarin je veel te weten komt over de cultuur en leefwijzen van de plaatselijke bevolking door de verhalen van de reisleider en de rondleidingen door de plaatselijke gidsen. Op Flores heb je meerdere lange reisdagen in de bus. Dit vond ik wat veel.

 • 8 29-07-16

  Irma Van Biezen

  Afwisselende reis, reis tempo redelijk hoog, tetebatu te kort, goede reisleider, veel inclusief, hotel in riung te eenvoudig.

 • 8 29-07-16

  Christa Verheij

  Indrukwekkende reis die je laat kennismaken met de cultuur en natuur van 5 eilanden. Vooral de tijd op Flores is erg intensief (lange busritten) dus minder geschikt voor jongere reizigers. Excursies waren super en overnachtingen (enkele uitgezonderd) prima. Afsluitende dagen relaxen op Gili Meno heb je echt nodig om bij te komen!

 • 8 29-07-16

  Cobi Van Gennep

  Veelzijdig, afwisselend. Arie (Artana) is geweldige reisbegeleider: voor iedereen aandacht en doet alles om het ons naar de zin te maken. Onderdeel Bali , mn Ubud stad, mag eruit. Te toeristisch. Zeer veel bijzondere mensen en dieren gezien. Veel afwisseling in manier van reizen. Boot (3-dagen bij Komodo) was erg vies om te slapen.

 • 9 22-07-16

  Ellen Van Heijst

  gevarieerde reis door een prachtig land!

 • 8 22-07-16

  Dorothy Wolfs

  Een leuke afwisseling tussen reizen en ontspanning op de boot. Veel gezien hoe de locale bevolking Flores leeft. Afwisseling tussen eenvoudige kloosters, met liefde ontvangen en luxe hotels.

Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Langs draken en vulkanen

Familiereis kleine sunda eilanden
23 dagen vanaf € 2.648
Naar boven