< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Reisbegeleider

Tessa Reisbegeleider

Mijn naam is Tessa. Ik heb een enorme passie voor reizen, natuur en niet-westerse culturen. Ik ervaar het leven als een grote reis en zie de wereld als een eindeloos netwerk van prachtige verbindingspaden. Ik vind het heerlijk om te leren van de mensheid in het algemeen en kan enorm genieten van de puurheid van de natuur. Als reisbegeleider vind ik het fantastisch om reizigers te begeleiden langs de mooiste plekjes die onze aardbol rijk is en breng ik mijn enthousiasme voor niet-westerse culturen en volkeren graag over op anderen. Ik hou van kleurrijke bestemmingen met een goede mix van cultuur en natuur waar al je zintuigen worden geprikkeld. Daarnaast heb ik een bijzondere band met de Huni Kuin en Yawanana indianenstammen in Brazilië en reis ik regelmatig af naar het Amazone regenwoud. Mijn favoriete landen zijn Brazilië, Nicaragua, India en Marokko.

Rio de Janeiro

We kennen allemaal de imposante beelden van Rio de Janeiro, de meest sexy stad van Zuid-Amerika. Helemaal sinds de grote sportevenementen hier de afgelopen jaren hebben plaats gevonden zijn we bekend met het imposante stadsmeer, het immense Christusbeeld en de karakteristieke Suikerbroodberg. Over de highlights is dan ook genoeg te
vinden op het wereldwijde web. Echter kunt je het ultieme Rio gevoel versterken door het contact aan te gaan met de lokale bevolking en haar eigen gewoonten en gebruiken.
Het strand speelt een fundamenteel rol in het leven van de Carioca's, de goedlachse en trotse inwoners van Rio. Aan de stadstransen en boulevards zijn de altijd ijdele Carioca's aan het zonnebaden of aan het sporten, vooral
hardlopen, fitness, voetbal en volleybal zijn populair. Kortom, de plek om in aanraking te komen met de lokale bevolking en samen in het zonnetje te genieten van een heerlijke verse kokosnoot of caipirinha!

Familiereis Argentinië en Brazilië

Vis op piranha's en dans op de samba

Familiereis, brazilië, rondreis, groepsreis, trappen
22 dagen vanaf € 2.979
Naar boven